Aksine emperyalist düzen köleler olarak hatırlanacağız 🙃. Yunan mitolojisi adamların geçmiş babil zamanında yaptıklarının aynısı uygula uygulanıyor bi fark yok tek zaman değişti. Atalarımız destan yazdı sayfalarca bunları bilmeyen bizler kolay yol arayışına giriştik. Ümit yok yani. Ortadoğu karıştı karişmaya devam ediyor. Çinden arap yarım adalarina kadar olan tüm topluluklar toplumlar biziz. Bizlerin. Eğitim olsa sen sanıyor musun bilgisayar programkna bağlı yeniliğe kapalı , geliştirmeye açik mühendislerin hayat sürdürmeye devam edeceğini. 2 cahil birbirini vuruyor yıllardır. Görmemizi istemedikleri basit. Yani şuanda bile bizi bir tutan şu sınır çizgileri onlar kalksa sen var olduğumuzu mu sanıyorsun? Zaten yokuz bitti.. sonlardayız...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ndsjsjj pıc😂 biliyorum bunu
Şehit haberleri 3 günde unutuluyorken abartı geldi. Yapmaaa daha midene indirdiğin yemeği bilmiyorsun. Uçucaksın uçmadığın kadar diplere.
Yaav kurduğum cümleleri iyi düşün. Dedemiz zamanında şunu yapmış diyecek bir torunumuz olacak elbet.
Aksine emperyalist düzen köleler olarak hatırlanacağız 🙃. Yunan mitolojisi adamların geçmiş babil zamanında yaptıklarının aynısı uygula uygulanıyor bi fark yok tek zaman değişti. Atalarımız destan yazdı sayfalarca bunları bilmeyen bizler kolay yol arayışına giriştik. Ümit yok yani. Ortadoğu karıştı karişmaya devam ediyor. Çinden arap yarım adalarina kadar olan tüm topluluklar toplumlar biziz. Bizlerin. Eğitim olsa sen sanıyor musun bilgisayar programkna bağlı yeniliğe kapalı , geliştirmeye açik mühendislerin hayat sürdürmeye devam edeceğini. 2 cahil birbirini vuruyor yıllardır. Görmemizi istemedikleri basit. Yani şuanda bile bizi bir tutan şu sınır çizgileri onlar kalksa sen var olduğumuzu mu sanıyorsun? Zaten yokuz bitti.. sonlardayız...
Ölsek de unutulsak bari mezarda ölüyken rahat bıraksınlar
Reenkarnasyon diye birşey varmış belki ordan geri döneriz ama hafızayı reset etmeselerdi iyiidir
Unutulmak iyidir bence, kotu olarak hatirlanmaktansa.
Kötünün iyisi diyosun yani
Hayatın kanunu hepimiz misafiriz burda
saat 2 de bunu hatırlamak iyi oldu
sende nesillerin için unutulmayacak şeyler yap
Evet büyük girişimler yapmayı hedefliyorum zaten.
öyleyse başarılar
hayır ben unutulmam
Sen kimsin? Nesin?
kocam var benim
3 nesil diyince ne anladın?
😂😂😍