Balik etli kizlari mi daha cekici bulursunuz zayif kizlari mi? :)
Cevabın nedir?
Kadın dediğin incecik ve uzun boylu olur. Spor yapmamanızı ''Erkekler balık etli kadınlar seviyor.'' bahanesi altında toplamanızı da pek bir gülünç bulmaktayım. Keza spor yapmak, tek kilo vermek için değildir. Ayrıca çeşitli kronik ve ileri yaşlarda ortaya çıkacak olan birtakım hastalıklardan korumaktadır. Hasta ve çeşitli fiziksel sorunları olan insanların herhangi bir faaliyet ile uğraşmamasını anlayabilirim. Fakat zevk uğruna evde bütün gün ''ye-otur'' tarzı yaşayan kişiliklerin hiçbir spor dalı ile ilgilenmemesini hoş karşılamamı kimse benden beklemesin.
22 Yorumla
Soran+1 yılTamam dediklerin dogruda boya ne yapsin insan :) ben 1.65 boyundayim soyle boyumu 1.75 yapayim yontemin varsa topuklu disinda :)
En İyi Cevaplar
+1 yılBalık etli nasıl oluyor mesela ben balık mıyım zayıfmıyım
04 Yorumla- +1 yıl
Sen harkasin tam idealsin bence
Soran+1 yılevet biraz belim kalın yoksa vücudumn diğer bölgelerinden memnunum türkiyede kaç genç kızın göğüsleri 90 kalçası 96 gayet iyi bence
- +1 yıl
86 filan yszmşssn:)). Benim 90 61 93
- +1 yıl
senin vücudun muhteşem manken vucutlusun
Turk erkeklerin geneli balik etli koca memeli sever.
Nedenide evliligi yapilmasi gereken bir is gibi dusunur.
Evliligi ortak yasam ihtiyac vevolarak gorenlerse biraz daha acik goruslu gorsele uyuma onem verenlerdir ki onlar zayif tercih ederler.
Zira koluna taktigi esinin kendisine yakismasi ve cinsel hayatinda doyuma ulasmadi cok ama cok onemlidir.01 Yorumla
Soran+1 yılEvet oyle
Ben Balık Etli kızlardan hoşlanıyorum %60 Erkekte genelleme olarak öyledir bence
14 Yorumla
Soran+1 yılbencede öyleler iç güdüsel olarak balık etli kadın daha doğurgan geliyor onlara
Soran+1 yılbu sitedekiler zayıf seviyor ama
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
91Cevap
türkiye genelinde böyle bir talep var hatta yoğun bir şekilde... nedendir bilinmez balıketli kızlar için ölünüyor hatta şişman olanlar daha makbule geçiyor sanki... yok arkadaş.. kız dediğin sayıf olacak kalça ve göğüs hatları belirgin olacak.. göbektir yağdır basendir olmayacak bu ne yaaaa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkeğe böyle sorarsan : 50 kilo 1:70 gibi kebapcıya sipariş verir gibi sipariş verir sana... ama bu ölçülerde dolgun kalça popo isterler birde utanmadan :)
görsel olarak mükemmel partner istemek kadın erkek herkesin hakkı tabi...
ama br şey diğimmi... bir gülüş yeterli olur tüm siparişi iptal ettirir bazen
onlarda allahın şanslı kulları be tatlım... biz mümkün olduğunca en iyi görüntüyü yakalamaya çalışalım kendimizde13 Yorumla
Soran+1 yılçok haklısın ya yüz güzelliğide önemli sadece fizik değil :) benim boyum 1.65 kilom 58 ölçülerimde 85-72-96 çok mu kiloluyum
Cevap sahibi+1 yılçok kilolu değilsin ama kilolusun.. bir 5 - 6 kilo verirsen ( oda sporla kesinlikle rejimle değil çünkü çok l kilon yok reim le zayıflama hastalıklı bir görüntü verir sana ) çok daha hoş olursun.
- +1 yıl
Ölçülerin dengesiz bence hep bele yemişsin
Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Gönül kimi isterse onu sever!
zayıf kız severim dersin bir bakarsın gönül sevmedi.
Balık etli kizi kızı severim dersin bir bakarsın gönül sevmez.
Ben derim ki gönül kimden hoşlanıyorsa onu sever.02 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle :)
+1 yılGenel çok değişken.
Kendim balık etli severim.
Hem görüntü olarak güzel oluyor.
Hem Sarılırken, Sevişirken güzel oluyor.
Öyle Zayıf kız kemikleri batacak o ne öyle balık kılçığına sarılıyor gibi ögh.
Balık Etli olsun. <301 Yorumla
Soran+1 yılhaha :))
+1 yılNe kilolu ne zayıf böyle orta ayar olucak bacakları incecik dal gibi olmucak böyle azıcık kalın , kalçaları belirgin olcaz 90 yaşındaki nineler gibi pörsümüş olmucak dolgun belirgin olmalı
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet bencede
- +1 yıl
Tabi bu benim düşüncem yani ne kızlar var kalçaları arkadan hindi götü anasını satayım böyle var mı yok mu belli değil o yüzden biraz balık etli olması bir bayanın iyi
Soran+1 yılHibdi mi haha bende erkek olsam oyle kizlari begenirim tabi ama ben zayif erkekleri seviyorum ya totosu belli olmicak pantolondan :)
- +1 yıl
Erkekle kız ayrı şimdi erkeğin bir kalçası büyük olupda ne olcak ki ya öyle deme gerçekten çok kötü duruyor böyle kaçmaya çalışıyor ama oraya sabit olduğu için gidemiyormuş havası var bence :)
- +1 yıl
tabi bazı kızlar a da zayıf olmak yakışıyor orası ayrı :)
Soran+1 yılEvett :))
- +1 yıl
Türk kızı dediğin böyle kaslı falan olamaz balık etli olur ahaha :D Yani herkesin zevki farklı ama demek istediğim böyle çıt kırıldım biri olmaması yani bu her yerde sorun olur günlük hayatta , cinsel yaşantıda
Soran+1 yılAnladim :)
Balik etliden kasit zayifin azicik ustuyse evet. Ama Turkiyedeki balik etli kasti bildigin. Kilolu oliyor. Misal bana gore ezgi mola kilolu. Berguzar korel normal. Bilmem anlatabildim mi. Beren saat de zayif
08 Yorumla
Soran+1 yılben 1.65 boyunda 58 kiloyum şişmanmıyım sence? bencede ezgi mola şişman balık etli değil
Soran+1 yılhaha zayıfım ondan baya sağ ol :)
Soran+1 yılburdan biri şişkosun bence dedim sinir oldum doktor bile idealsin diyor burdaki saf ahkam kesiyor
Soran+1 yılaynen :)
+1 yılkadın dediğin biraz dolgun olmalı ele avuca gelmeli tabi bokunu çıkartmamak kaydı ile
çok zayıf kadınlar sanıldığı kadar çok tercih edilmez.02 Yorumla
Soran+1 yılmankenler çok seviliyor ama
- +1 yıl
saçmalak böyle birşey heralde evet mankenler çok seviliyor o yuzden geneli defalarca farlı erkeklerle birlikte oluyor tek biriyle değil ayrıca mankenlik senin durumunla çok alakasız seni brad pitt falan almıycak o hayalı zaten kurma normal insanlar mankenle evlenmiyor.
+1 yılKadın dedigin...
2.bp.blogspot.com/.../Whale+Watching.jpg03 Yorumla
Soran+1 yılhahah balinada balıktır diyosun :)
- +1 yıl
Fazlasıyla :) en azindan bizim turumuze gore daha net bu,
Soran+1 yıl:)))
Valla bilmiyorum ben diyorum zayıfılııym o diyo hayır iyisin böyle ben seni böyle seviyorum
Bilemiyorum kırılmamdan için mi söylüyor :S18 Yorumla
Soran+1 yılvalla banada bir kişi dışında kimse şişman demiyor :) erkek arkadaşım memnun yani :)
Soran+1 yılboşver ya sevdiğin memnun olsunda gerisi hikaye :) benim boyum 1.65 kilom 58 senin
Soran+1 yılseninde iyi
Soran+1 yılbende balık etliyim ya zayıf durmuyorum
Soran+1 yılnapalım ya :)
+1 yıl11 Yorumla- +1 yıl
offfffff muhteşem vücudu iş yakıcı
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bizim kizlarin ayari olsa balik etli dicemde, bizim kizlar 200 kiloyken balik etliyim diyor
13 Yorumla
Soran+1 yılben 1.65 boyunda 58 kiloyum kendime balık etli diyorum
Soran+1 yıl:))
Balinada balik hamside balik. Balik etli sevmem zayif severim.
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım :)
+1 yılNe şişko (balık etli), ne de zayıf... Ben sportif vücudu severim. Ancak karakteri bozuk sportif vücutludansa şişko karakterli kızı daha çok isterim.
012 Yorumla
Soran+1 yılBalik etliler sisko mu yani?
- +1 yıl
Bana göre 3 bünye vardır:
Zayıf Sportif Şişko. Balık etli sportif olamayacağına göre, sence de şişko değil midir?
Soran+1 yılBence degil sadece fazlasi var gibi gelir
- +1 yıl
Şişkoları masumlaştırma çabası bu. Bana göre şişkodur.
Soran+1 yılBalik etli kis 58-59 ise susko olan 75-80 i gecer arkadas
- +1 yıl
Tıp literatüründe balık etli yok, şişko yani şişman var.
Soran+1 yılValla ben beden kitle endeksimi olcturdum nornal ciktim sisko demedi boyum 1.65 kilom 58
- +1 yıl
Şişkosun...
Soran+1 yılhahah öyleyim sağ ol doktorlardan iyi sen bilirsin tabi
- +1 yıl
Kilo ver, spor yap ve sağlıklı ol. Ayrıca erkekler vauv der.
Soran+1 yılyoo ben memnunum görünüşümden takıntılı değilim
- +1 yıl
Peki...
- Diğer konusunda 515 cevap paylaştı.
+1 yılince belli olacak belinden sarıp kendine çekeceksin
gözlerine bakıp seni seviyorum kadınım dudaklarına buse konduracaksın :)03 Yorumla
- +1 yıl
sakin ol şampiyon :)
- +1 yıl
:Dd
+1 yılTabii ki zayif ve fit. Ne yapayim yagli bakimsiz kizi. Buraya 2 resim koy emin ol ki %80i fit olani seçer.
04 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın :)
Soran+1 yılbende balık etliyim fazlalığım var ama bakımsız değilim ;)
- +1 yıl
Sagliksiz olmak bakimsizliktir. Spor yap.
Soran+1 yılben memnunum arkadaşım yürüyüş yapıyorum gayette hareketli bir insanım bünye meselesi
+1 yılzayıf kızların çok sorun çıkaracağını düşünürüm hep, ota b*ka hastalanacaklarını falan, biraz kanlı canlı olmalı tabi :)
05 Yorumla
Soran+1 yılHaha ilginc :)
- +1 yıl
sağlıklı olsun da kısaca, bir de benden ağır olmasın gerisi mühim değil, sakatlanırsa falan taşıyabilmek lazım
Soran+1 yılHaha haklisin :)
- +1 yıl
yoo ben çok zayıfım ama hiçte hastalanmıyorum. çok nadir hastalanırım. o bünyeyle alakalı bişey
- +1 yıl
ben de zayıfım ve zor hastalanırım, çünkü sporcuyum bu kadın için de geçerli ama durduk yere zayıfsa bir kadın var o işte bir iş, sizin hormon sisteminiz bile yağ yapımı üzerine çünkü
+1 yılAdam esmer der, kolunda sarışın görürsün.
Zayıf der, kolunda balık etli görürsün. Fiziksel standardı yok bu işin.01 Yorumla
Soran+1 yılAynen kesinlikle oyle
+1 yılCok. siska olmasin azcuk. balik etli olsun:)) ele kemik gelmesin yani;)
07 Yorumla
Soran+1 yılHimm bebde zatif erkekleri severim mesela hafif toplu dahi olsa sevmiyorum
- +1 yıl
Bende zayifim ama zayif kiz. cok hos turmuyo azcik toplu olcak
Soran+1 yılBende balik etli oldugum icin heralde zayiflar hos geliyor
- +1 yıl
Oyle olabilir boy kilo kac
Soran+1 yıl1.65 58
- +1 yıl
Him evet boyun kilon guzel
- +1 yıl
Nerelisin
+1 yılBence tam ideal olması lazım ne balık etli nede zayıf :)
04 Yorumla
Soran+1 yılBencede oyle olmali gobekte kilo olmasin :)
- +1 yıl
Göbekli olması tabi itici ama böyle kollarında kemikleride gözükmeyecek :)
Soran+1 yılBende hep kollarim kemikli olsun isterdim ama toplu kollarim :)
- +1 yıl
:) :)
Zayıf olmalı. Nedenmi yatakda istediğim gibi oynamalıyım onla. İstediğim pozisyona zorlanmadan getirebilmem lazım.
05 Yorumla
Soran+1 yılhımm
Soran+1 yılben 58 im
+1 yılttabiki balik etli, ama bakimli temiz olucak, beyaz tenli olucak , ama kilosu cok olmiycak azicik balik etli yeter,
01 Yorumla
+1 yılbalık malık bilmem ben. spor yapan geniş omuzlu. bitter olmayan çikolata tenli bayanları beğeniyorum :D çok şeymi istiyom yav (o. O)
02 Yorumla
Soran+1 yılistiyosun :)
- +1 yıl
isteyenin bir yüzü, vermeyenin heryeri :D
Tam balık et denmez aslında ona :) balık et biraz daha kiloya kaçıyor. Ama orta kilolu bayanları severim :)
04 Yorumla
Soran+1 yılen ideali :)
balık etli tabiki o ne öyle sıfır beden olacagım diye zayıflayıp kemik torbası gibi gezenler iğrenç bence
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisinn
Değişir kisiden kişiye ben balık etli seviyorum hafif
01 Yorumla
Kilosu boyun 3te1i olursa ne balık etli oluyo nede sıska. benim favorim her zaman zayıf kızdır
02 Yorumla
- +1 yıl
Tam ben ya 173e 51 kiloyum
+1 yılne zayıf ne balık etli fiziğine en uygun olan kiloda olması gerekir
01 Yorumla
Soran+1 yılbencede haklısın
Hayir hiç alakasi yok. zayif yapili zarif olacak genelimizde böyle severiz
011 Yorumla
Soran+1 yılBütün genellemelr bu da dahil yanlıştır demiş Albert Einstein :) yani hepimiz yanlışız kişiye göre bence
Soran+1 yılgenelimizde böyle severiz yazmışsın ama balık etli sevenler fazla baya zyıf sevende
Soran+1 yılamam mankenlerin hepside güzel değil tabi victoria secret mankenlerini tenzih ederim :)
Soran+1 yılerkek gözüyle bakamıyorum malesef :) ya gönül kimi seviyorsa güzel odur kadınların çoğu kaslıları severken ben zayıfları seviyorum :) ayrıca scarlett johansonn ve kim kardashianda balık etli :)
Soran+1 yılevet ama bir kaç kilo vermek isterdim :) erkek arkadaşım memnun ama kendi zayıf baya ben toplu kalıyorum yanında :) 1.65 boyunda 58 kiloyum
Soran+1 yılpeki sağ ol :)
+1 yılBalık Etliler Daha Bir Çekici Oluyor ya Şans Hiç Bir Sevgilim Balık Etli Olmadı Ama :(
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)) olur inşallah
+1 yılvalla erkekleri bilmemde ben balık etlileri daha çekici buluyorum. ben çöp gibiyim :((
13 Yorumla
Soran+1 yılBak bende balik etliyim cop gibileri seviyorumm :)
- +1 yıl
of. balık etlilerin bacakları çok güzel oluyo. neyse şükredelim halimize. erkekler ne diyo. kesin balık etli seviyolardır
Soran+1 yılGeneli oyle seviyor bende balik etliyim ama zayiflara zaafim var
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Neden inamamıyor gibi soruyorsun, balıketli kızlar ve kadınlar tercih edilir
01 Yorumla
Soran+1 yılYoo merak ettim sordum
Diğer konusunda 914 cevap paylaştı. Ben zayıf severim ama arkadaşlarım balık etli seviyor o.0 dediğin gibi genelde balık etli seviliyor yani.
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım sağ ol
Diğer konusunda 794 cevap paylaştı. Kate Upton da balık etli Bülent Ersoy da balık etli var sen düşün artık
01 Yorumla
Soran+1 yılhahah haklısın :))
Zayıf değil de biraz dolgun olacak kemikleri sayılmayacak
07 Yorumla
Soran+1 yılaynen en iyisi
Soran+1 yılaynen benim sevdiğim kişi öyle bir deri bir kemik kıyamam :)
Soran+1 yılisteyen kilolarını verebiliyor
Soran+1 yılbilmiyorum artık :)
+1 yılMerhaba balık etli benim tercihim çünkü eski sevgilim de balık etli şimdi ki sevgilim ise zayıf malesef çok pişmanım
02 Yorumla
Soran+1 yılhımm anladım
- +1 yıl
Merhaba tercihim balık etli ya sizin tercihiniz hangi tip erkek?
Gizli Üye(30-35)+1 yılyokluktan canim o ;) kendini kandirma ve zayifla. O bogazi tut biraz
13 Yorumla
Soran+1 yılyoo ben memnunum kilomdan canım olmayanlar düşünsün sen şimdi zayıf olabilirsin ama ileride kilolu olmayacağın ne malum
Cevap sahibi+1 yılmetabolizmam cok hizli calisiyor. Ilerde kilolu olmam gibi bir ihtimal yok.
Soran+1 yılne güzel benim öyle değil malesef ve hastalığım var o yüzden zayıf olamıyorum yargılamadan önce bir düşünseydin keşke
Gizli Üye(30-35)+1 yılBalık ama sıkı ya da zayıf ama kemiksiz olacak. :) Tercihen fit ve hafif karın kaslı benim gibi. :)
019 Yorumla
Soran+1 yılhımm iyi
Cevap sahibi+1 yılBeğenmedin mi :)
Soran+1 yılyoo bende zayıf erkekleri severim ama kızda karın kası hoş değil düz olsun yeter
Cevap sahibi+1 yılEvet ama kemikleri meydanda olanları sevmiyorum. Aynen dolgun...
Cevap sahibi+1 yılKarın kası dediysem hafifçe olacak. Şunun gibi:
media.haberinola.com/.../...nlara-da-bulasti_0.jpg
Soran+1 yılyani balık etli demek dolgun
Cevap sahibi+1 yılSen hangisisin? Balık mı zayıf mı?
Soran+1 yıl1.65 boyum kilom 58 balık etliyim
Cevap sahibi+1 yılMemnun musun.)
Soran+1 yılevet yani biraz daha zayıf olsam iyi tabi neden çok mu şişmanım?
Cevap sahibi+1 yılGörmeden şişman diyemem tabi ki. 165'e 58 fazla değil gibi. Ben de balık etli severim sonuçta ölçüsüz olmadıktan sonra.
Cevap sahibi+1 yılÖlçülerini alabilir miyim daha net yorum yapayım
Soran+1 yıl85-72-96
Cevap sahibi+1 yılPopon iyi de memen de olaymış iyiymiş. 90'a tamamla sen onları. :))
Soran+1 yıl85 c zaten 90 a yakın
Cevap sahibi+1 yılSütyenle 90 oluyor diyorsun yani. Göbek var mı göbek...
Soran+1 yılayva göbeği var ama hafif
Cevap sahibi+1 yılOyy ne tatlıdır :)) göbek sevmem ama ayva deyince sempatik geldi birden.
Yooo ben citipiti kizlari severim mesela kucuk memeli😁
016 Yorumla
Soran+1 yılbu tarz seven erkekleride duymuştum :)
Soran+1 yılbenim çevremde senin gibi olan erkek yokta bu sitede gördüm geneli iri göğüs hastası ya benim tanıdıklarım yani
Soran+1 yıl:)) onu erkeklere sor neden sevdiklerini :)
Soran+1 yılhahah bilmemm :)
Soran+1 yılhaha sağ olasın ebnim büyük baya ya 85c
Soran+1 yılolmaz hem sen küçük seviyosun
Soran+1 yılevet büyük çok değil ama
Soran+1 yılolmaz boşver
ama balıkta önemli burada hangi balık etinden bahsediyorsunuz
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTahta gibi kızı ne yapcaz forever balık etli tahta gibi kızla olacağıma marangozdan tahta alırım daha iyi
01 Yorumla
Soran+1 yılHaha :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKiloya hayır ! :D ben zayıf seviyorum fit vücutlu zayıflar varya sıfır göbek ince bel filan işte öyle
03 Yorumla
Soran+1 yılBen kizlarda begenmiyorumda erkeklerde zayiflik cok hos gram yag olmicak
- +1 yıl
Tam tersi ince kollu kassiz erkekler tam bir hayal kirikligi kizlar ince olur erkek de inceyse ne anlarım ben onun erkekliginden
Cevap sahibi+1 yılBen zayıf seviyorum zayıfda değilim
+1 yılşişman vede çok zayıf hariç her türlü kızları severim
02 Yorumla
- +1 yıl
niye balık etli bayanlar çok tatlı olurlar
+1 yılZayıf herzaman iyidir balık etli doğumdan sonra oluyor obezite :)
03 Yorumla
Soran+1 yılBen dogum yapmadim.1.65 boyunda 58 kiloyum tip bana obezite demiyor sen diyorsun
- +1 yıl
şu an ki halin fıstık formunu koru doğumdan sonrada koru :) bunu demek istiyorum
Soran+1 yılpeki sağ ol
aslı öyle kızlar neden deri kemik kalmaya gayret ederler acaba
03 Yorumla
Soran+1 yılBende bilmiyorum
Soran+1 yılevett
Gizli Üye(36-45)+1 yılKuru kemik olmasın. :) balık etli iyi. Karşıdaki biraz kalıbından tırssın :)
11 Yorumla
Soran+1 yılhaha :)
hayir balik etli sevmem
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzayıf kızları tercih ederim. kucağımda ayakta seks çok zevkli
05 Yorumla
Soran+1 yılAnladim
Cevap sahibi+1 yılsen nasılsın?
Soran+1 yılBen balik etliyim. boyum 1.65 kilom 58
Cevap sahibi+1 yılkucakta seksi seviyor musun?
Soran+1 yılBikmiyorun arkadasim yasamadim
Zayıf kız daha çekici ama hiç yüz vermiyorlar
04 Yorumla
Soran+1 yılbalık etliler yüz veriyor mu ki sana? :)
Soran+1 yılher şey tip değil be :)
Hafif balık etli.
14 Yorumla
Soran+1 yılevet :))
Soran+1 yılevet ama zayıflasam iyi olur bir kaç kilo :)1.65 boyum kilom 58
Gizli Üye(30-35)+1 yılBalık etliyim ama zayıflamak istiyorum :)
16 Yorumla
Soran+1 yılben bir kaç kilo vermek isterdim bende balık etliyim.1.65 boyum kilomda 58 senin?
Cevap sahibi+1 yılSen nasıl balık etli oluyorsun :) 1.60 boyum 60 ta kilom :/
Soran+1 yılyok canım toplu gösteriyorum ben nedense anlayamadım :)
Cevap sahibi+1 yılHe doğrudur benim kuzenimde öyle :)
Soran+1 yıl:((
Cevap sahibi+1 yılKötü değil ki.. Sıkma canını
Diğer konusunda 640 cevap paylaştı. Kadın dediğin zayıf olacak ne balık etlisi ya :)
02 Yorumla
Soran+1 yılfit vücut iyi tabi :)
- Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılyok valla benim ilgimi çekmiyo o tarz hatunlar
02 Yorumla
Soran+1 yılzevk meselesi :)
- +1 yıl
tamamen yoksa içlerinde o kadar güzeller varki anlatmaya kelimeler yetmez
Diğer konusunda 326 cevap paylaştı. Ben nefes alanlardan seviyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılişin kolay o zaman
ben öyleyim gerisi beni ilgilendirmez...
03 Yorumla
Soran+1 yılbalık etli erkekleri hiç sevmem ya nedense zayıflara zaafım var
Soran+1 yılaynen öyle :))
Bence zayif kizlar dahacok çekici
02 Yorumla
Soran+1 yılFit olanlar iyidir
Balik etli kizlar daha seksi
01 Yorumla
Soran+1 yılHimm :)
+1 yılbende cozemedim fıt olan ıyıdır
03 Yorumla
- +1 yıl
sorunda rekora kosuyosun butun sıtedekı elemanlar dolusmus :)
Soran+1 yılevet :)
Et girmeyen eve dert girer (:
12 Yorumla
Soran+1 yılhahah çok güldüö :)
+1 yılyeterki seveyim gerisi teferruattır
09 Yorumla
Soran+1 yılgönül kimi severse güzel o dur
- +1 yıl
aynen bit ömür boyu güzel kalmicaz yaşlılık döneminde de bağlı olmak lazım bu yüzden her halini sevmeliyiz sevdiceğimizin
Soran+1 yılbenim sevdiceğim kısacık bide zayıf baya ama çok seviyorum boyu 1.68 benim 1.65 :)
- +1 yıl
:) mutluluğunuz daim olsun :) ben daha bulamadım :D
Soran+1 yılbulursun ya :) o bide çok zayıf ben 1.65 boyum 58 kiloyum ya onun yanında kilolu duruyorum çok :(
- +1 yıl
anladım çok sorun etmeyin : )
Soran+1 yılo etmiyorda ben taktım :)
- +1 yıl
ne yapılabilir bu durumda peki? yaş 18 altı mı?
Soran+1 yılyoo ben 20 o 19
+1 yılSevdiğim kadının her halini severim pamps
02 Yorumla
Soran+1 yılöylede olmalı :)
- +1 yıl
Öylede zaten pamps
- Devamını Gör (37)
Devamını Gör(82)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi