Buda benim sınavım galiba? Kaç kişinin başına gelebilir böyle birşey? Sır olarak mı kalmalı?

Bir rahatsızlığım var çocuk sahibi olamıcam doktorlar bunu çok net dile getirdi yüzde bir ihtimal kendi kendine düzelir onuda aklına bile getirme dediler. Bende sağlığımı etkileyecek birşey olmasın yapacak birşey yok dedim. Hayatımada kimseyi almayı düşünmedim. Işim gücüm var tek başıma yaşıyorum sağlıklı besleniyorum düzenli sporumu yapıyorum böyle bir hayat kurdum kendime. Benimle ilgilnen erkeklerle de ilgilenmiyorum. Çalıştığım yerde üniversiteden bir arkadaşımla karşılaştım okulda hiç selamlasmadigimiz halde hatırladık birbirimizi basta arkadaş olarak arkadaş olarak başladık. Hiç kafamda yok kimseyle sevgili olayım falan. Ya zamanla hoşlandım. Baktım aramızdaki ilişki ilerliyor. Biz çok güzel zaman geçiriyoruz her konuda bana destek. Basit şeyler olabilir ama mesela yemek yiyoruz masayı toplarken bile bir tabakta o alıyor. Veya bakıyor yemek yapıyorum hemen geliyor ya bulaşıgini yıkama başlıyor ya soğan doğruyor. Bunlar basit ama gerçekten değerli hissettiren şeyler. Neyse oturdum durumumu anlattım. Dedim böyle böyle doğuştan gelen bir rahatsızlık onun tedavisi için ameliyat oldum doktorlar mutlaka bir organ etkilenir demişler benimde yumurtalıklarım etkilenmiş çocuk sahibi olamıcam yumurtalıklarım yumurta üretimi yapmıyor durumum bu bunu kaldırabilirsen devam edelim. Benimde çocuğum olmayacak bende bir hastalık geçirdim dedi. Gerçekten bencillik ama sevindim bu duruma sorun yok ben onu evlat sevgisindne mahrum birakmicam oda beni. Yani omzumdan bir yük kalktı sanki. Neyse 2 sene geçti biz hala birlikteyiz yılda 1 kez kontorle gidiyorum ben en son gittim doktorum ultrasonla muayene etti. Iki tane yumurta var hemen dondurma işlemi yapalım. Bu yumurtalarla hamile kalma şansın tüp bebek yapılan bir kadınla aynı yüzde 50 ıhtimal dedi. Bunu 3 4 sene tekrarlasak şansın çok daha artar dedi. Annem ağlamaya başladı ben duygulandım. Yani yüzde 1 ıhtimal Gerçek oldu. Ağustos ayinda ailemin yanına gidiyorum yumurta toplama işlemi yapılacak dondurulacak. Bunu herşeyim olan o adama söylemeli miyim sizce. Anlatmadım kesinlikle böyle böyle bir durum var diye. Bırakın çocuğu dünya yıkılsa ondan vazgeçmem. Sır olarak mi kalmalı sizce bu.
Buda benim sınavım galiba? Kaç kişinin başına gelebilir böyle birşey? Sır olarak mı kalmalı?