Diğer En iyi sigara markasi hangisi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bugun kent blue ictim berbat ve bogazmi yakti sanki En guzel sigara markasi hangisi Cok agir olmasin lutfen En iyi sigara markasi hangisi? Cevapla Marka Soruları En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 823 cevap paylaştı. En iyi davidoff, parliement, malboro gösterilir ama herkese aynı tadı vermiyor. Kimine hafif kimine ağır geliyor. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kent blue agirdi Yorumla
SoLiDeR Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 469 cevap paylaştı. Parliament kadınların tercih ettiği, ama içinde marij olduğundan şüphelendiğim sigara. Kokusu diğer sigaralra göre değişik 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bilemdm Yorumla SoLiDeR +1 yıl Ben pipo kullanırım da bildiklerim sınırlı, aşağıda bir arkadaş david off demiş ondan da kullanabilirsin herkes bilmez ama kalitelidir. Yorumla Soran +1 yıl Oyle yaparim Yorumla Soran +1 yıl Mesj atarmsn Yorumla
Suatsarıbaş Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Yeşil paketler var aklımda değil adı ama kendin sarıyorsun onlar Gold bilmem ne 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Zahmetli Yorumla Suatsarıbaş +1 yıl Ama keyifli Cefa cek sefayı gör Yorumla Soran +1 yıl Haklsn ama ugrasmm Yorumla Suatsarıbaş +1 yıl Napım Yorumla Soran +1 yıl Atarlnma reis ok Yorumla Suatsarıbaş +1 yıl Atar yok be gülüm Yapamam edemem gidemem var sende İşte canım sıkıldı böyle bi soru sordum 😒Ulan git parlement iç Yorumla Soran +1 yıl Tm reisi dinlicm 😂 Yorumla Suatsarıbaş +1 yıl kardeşim Yorumla Soran +1 yıl Abimm 😂 Yorumla
Düzbirisi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 687 cevap paylaştı. Marlboro touch blue iyidir 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hafifmi knka Yorumla Düzbirisi +1 yıl Hafif anlamazsin bile o derece Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl marlboro touch gri hem hafif hem güzel 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Sagol kanka istek atarmsn Yorumla
suǝɹdʞnɔnʞ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 67% +1 yıl Parlament blue 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Agirmi Yorumla suǝɹdʞnɔnʞ +1 yıl Mavi sigaralar ortadır griler hafif olur ligt olanlar Yorumla Soran +1 yıl Tesekkurler Yorumla suǝɹdʞnɔnʞ +1 yıl Rica ederim Yorumla
Mehmetbke Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Adıyaman orta içim tütün 1 16 Yorumla Soran +1 yıl Ugrasamm Yorumla Mehmetbke +1 yıl Uğraşmadığın nedir Yorumla Soran +1 yıl Tutunu sarip kendim yapicgmi hazir alirim Yorumla Mehmetbke +1 yıl Tekel sigara benim midemi bulandırıyor ayrıca sarması bişey değil tabi her insan kullanamıyor tütünü sarması vs sıkıntı yapıyor nedense Yorumla Soran +1 yıl Kimse zora gelemyr ondan Yorumla Mehmetbke +1 yıl Benmi zoru seviyorum o zaman Yorumla Soran +1 yıl Oyle demekki Yorumla Mehmetbke +1 yıl Ama şiddetle sanada tavsiye ederim miss valla Yorumla Soran +1 yıl Sende varsa ismarla 😂 Yorumla Mehmetbke +1 yıl Canın sağolsun kaç kilo istiyorsun Yorumla Soran +1 yıl 1 paket ciksn yeter 😂 Yorumla Mehmetbke +1 yıl O kadarla uğraşmam kusura bakma 😂 Yorumla Soran +1 yıl 😔 Yorumla Mehmetbke +1 yıl Çektinmi yine ne oldu 🤔 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadm Yorumla Mehmetbke +1 yıl Rumuzuna ithafen öyle dedim üzgün emojisi atınca tabi espriyi anlamadın Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl En iyisi sarma içmek. Okadar vergi vermem. 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Basladk bir kere Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende içiyorum ama o vergiler verilmez. Bildiğin soygun yapıyorlar. 9 TL ye orijinal parlament aliyorum veya sarma tütün Yorumla Soran +1 yıl Haklsn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Baska türlüsü olmuyor. Çalış çabala vergi ver yeter artık bu vergilerden usandık. Artık vergisiz seyler peşindeyim. Yorumla Soran +1 yıl Bende oyle yaprm bu gdsle istek at kanka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazdimm Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl touch gri knk 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Kanka hangi marka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Marlboro Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hiç mi içmedin ya genelde yeni başlayanlar onu içer Yorumla Soran +1 yıl Kent gri ictim blue berbat Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kötü kent içme Yorumla Soran +1 yıl Tm knka istek atarmsn Yorumla
ktyz123 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Parlament 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Hangisi Yorumla ktyz123 +1 yıl Uzun agır degil hafif tadıda güzel Yorumla Soran +1 yıl Parlament grimi ne Yorumla ktyz123 +1 yıl Ismarlıyım sana Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla ktyz123 +1 yıl Tm anlaştık Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Davidoff ya da slım olanı 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Bakcm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burası Kıbrıs ama Türkiye'de var mı bilmiyorum Burada çok yaygın Yorumla Soran +1 yıl Ogrenmis oldm istk atrmsn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazdm Yorumla Soran +1 yıl Istek atarmsn Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Winston dark blue içiyorum 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Hafifmi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Orta Yorumla Soran +1 yıl Bilemedm smdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye devlet meselesi yaptın ki dene gör 😂 Yorumla Soran +1 yıl Kararszm ya Yorumla
taytayko1 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Winston red long 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hafifmi Yorumla taytayko1 +1 yıl Çok değil Yorumla Soran +1 yıl Agirsa olmaz Yorumla
evlibirbekar Takip Et Xper 5 Yaş: 46 +1 yıl İçmemek 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Malesef iciyorum Yorumla evlibirbekar +1 yıl Ne içiyorsun. Marka Yorumla Soran +1 yıl Winston Yorumla evlibirbekar +1 yıl Marlboro diye biliyorum en iyisi ama hiç içmedim Yorumla Soran +1 yıl Ok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
En iyi davidoff, parliement, malboro gösterilir ama herkese aynı tadı vermiyor. Kimine hafif kimine ağır geliyor.
Kent blue agirdi
Parliament kadınların tercih ettiği, ama içinde marij olduğundan şüphelendiğim sigara. Kokusu diğer sigaralra göre değişik
Bilemdm
Ben pipo kullanırım da bildiklerim sınırlı, aşağıda bir arkadaş david off demiş ondan da kullanabilirsin herkes bilmez ama kalitelidir.
Oyle yaparim
Mesj atarmsn
Yeşil paketler var aklımda değil adı ama kendin sarıyorsun onlar
Gold bilmem ne
Zahmetli
Ama keyifli
Cefa cek sefayı gör
Haklsn ama ugrasmm
Napım
Atarlnma reis ok
Atar yok be gülüm
Yapamam edemem gidemem var sende
İşte canım sıkıldı böyle bi soru sordum
😒
Ulan git parlement iç
Tm reisi dinlicm 😂
kardeşim
Abimm 😂
Marlboro touch blue iyidir
Hafifmi knka
Hafif anlamazsin bile o derece
marlboro touch gri hem hafif hem güzel
Sagol kanka istek atarmsn
Parlament blue
Agirmi
Mavi sigaralar ortadır griler hafif olur ligt olanlar
Tesekkurler
Rica ederim
Adıyaman orta içim tütün
Ugrasamm
Uğraşmadığın nedir
Tutunu sarip kendim yapicgmi hazir alirim
Tekel sigara benim midemi bulandırıyor ayrıca sarması bişey değil tabi her insan kullanamıyor tütünü sarması vs sıkıntı yapıyor nedense
Kimse zora gelemyr ondan
Benmi zoru seviyorum o zaman
Oyle demekki
Ama şiddetle sanada tavsiye ederim miss valla
Sende varsa ismarla 😂
Canın sağolsun kaç kilo istiyorsun
1 paket ciksn yeter 😂
O kadarla uğraşmam kusura bakma 😂
😔
Çektinmi yine ne oldu 🤔
Anlamadm
Rumuzuna ithafen öyle dedim üzgün emojisi atınca tabi espriyi anlamadın
En iyisi sarma içmek. Okadar vergi vermem.
Basladk bir kere
Bende içiyorum ama o vergiler verilmez. Bildiğin soygun yapıyorlar. 9 TL ye orijinal parlament aliyorum veya sarma tütün
Haklsn
Baska türlüsü olmuyor. Çalış çabala vergi ver yeter artık bu vergilerden usandık. Artık vergisiz seyler peşindeyim.
Bende oyle yaprm bu gdsle istek at kanka
Yazdimm
touch gri knk
Kanka hangi marka
Marlboro
hiç mi içmedin ya genelde yeni başlayanlar onu içer
Kent gri ictim blue berbat
kötü kent içme
Tm knka istek atarmsn
Camel
Hafif mi
Parlament