AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
fotoğraf taki görüntün tüm insanların seni nasıl gördüğüne eşit.
Fotograf taki kadar cirkinsem aynada ki kim? :) fotograf yansitir..
Ayna tabiiki. Sonuçta olanı görüyorsun. Saf olanı görüyorsun. Ne koyarsan koy ayna olduğu gibi gösterir :( Ama fotoğrafta neler oluyor neler aman Yarabbi :))
Ayna da da %100 emin olamazsın. Aynaya vuran ışık ya da aynanın bulunduğu yer de etkiler. Bence fotoğraf karşındaki kişinin seni gördüğü gibi çıkmanı sağlar. Fotoğraf daha iyidir.
Fotoğrafta da ışık yönü , açısı önemlidir ve gerçek hayatta da ışığın açısı vardır. Ne alaka?
Ayna. Fotoğraf derken retrica daha dahil değil değilmi?
aynada gördüğümüzü sadece biz görebiliriz yani simetrik görüyoruz ve genelde aynada kendimizi daha güzel buluruz fotoğraf gerçeği yansıtır çünkü düz açıyla çekiliyor o yüzden de beğenmeyiz kendimizi
ayna elbetteki. çıplak gözle görüyorsun. fotoğraf ise 2 boyutlu.
ayna çünkü derler ya hani ruhun aynası... olayı ordan çözdüm :))
Ayna insanın simetrik görüntüsünü verir yani gerçek değildir :)
bence kişinin kendini nasıl gördüğüyle alakalı bazen beğenmezsn kendini aynada çok çirkin bulursun bunu herkes yaşamıştır
Uzerinde oynanmamis bir fotograf daha gercekci. Aynada insan kendini gormek istedigi gibi gorur ama fotoda varsa o
Ayna insanı 7 kat güzel gösterirmis. bir yerde okumuştum. Ama işte fotoğrafta çok çirkin gösteriyor. Ayna iyidir bence -,-
Fotoğrafı etkileyen bir çok neden var megapixel ışığın geliş açısı falan ama aynayı etkileyen o kadar fazla neden yok o yüzden ayna..
Ayna tabisi. Fotojenik insanlar fotoğraflarda acayip farklı çıkıyorlar. Fotoğraflarda kötü çıkan bir insan olarak kesinlikle ayna diyorum -.-
gerçek tipini nasıl görceğini söleyim sana 2 tane alcan 2 aynaının kesiştiği noktayı bulcan ve kendi yüzüne çevircen bu senin gerçek tipindir
ayna kardeş cünkü insanın gözü 596 mb tel kameraları en fazla 15 mb makinalarda en fazla 150 mb düşün artık
bende güncelllememde bundan bahsettim :)
Heaven daha önce görüştük bir konuda ozele yazarmisin? Benim core yetmiyo
bizim beynimiz hep aynaya alıştıgından dolayı fotografta kendimizi kötü görebiliriz mesela ben fotoda kötü cıkarım kendimi beğenmem arkadaşlar beğenir falan fotojenik değilim gibi geliyor bana ama etrafımda kimseden tipsizsin diye bir laf duymadım tanımadıgım insanlarda cok yakısıklısın yakısıklısın gibi sözler söylüyor ama ben kendimi fotoğrafta beğenmiyorum
aynadan baktığında tersten görmüş oluyosun. Açı farklılığı var
ayna ve fotoğraf makinesine göre durum değişir bence :)
Bence mor ve ötesi şaka bir yana ayna olsun ya bazen öyle bir duruyorum ki kırıldı kırılacak :P
ayna her zaman görüntüyü anlık ilettiği için ayna diyorum
İkisi de değil. Çünkü her bulunduğumuz yer de farklı bir açıyla ışık gelir. Örnek vericek olursak , kimi zaman baktığımız açıdan burnumuz büyükte gözükebilir. Hatta saç rengimize kadar değişebilir. :)
hiç bir başkasının gözünde nasıl göründüğmüüz bilemeyiz yani :D
Fotoğraf gerçeği yansıtmaz :D hele bide retrica ile çektilerse of of :D
ayna galiba. ama şu da var en tipsiz arkadaşım bile aynaya bakıp kendini yakışıklı sanıyor oysaki berbat bir tipi var. aynaya bakıp da ne çirkinim diyeni görmedim. belki de fotoğraf makinesi gerçektir.
ayna bizi simetrik gösterir fakat gerçekte altın oran vardır simetrik değilizdir bu yüzden fotoğraf dedim
bence ikiside aynıdır farketmez..
çirkin aynada da çirkin fotoğraftada
güzel aynada da güzel fotoğraftada
sengel bensenin fotonu cekeyim bak bakayım beyenicek misin tavuk gtdn farklı olmaz
İkisi de gerçeği yansıtıyor. Sadece bakış açısı farklı. Aynada kendi bakış açımızla, fotoğrafta başkalarının bakış açısıyla görünüyoruz
Ayna 8 kat daha güzel gösteriyor , bir yerde okumustum dostum :)
Aynadaki görüntünüzle karşınızdaki kişinin gördüğü birbirinin yansımasıdır biliyosunuzdur tabi :)
Fotoğraf başkasının gözüyle gözüken gerçektir, ama ayna sana kendi gerçeklerini yansıtır...
Aynada kendini beğenmeyenler fotoğrafı sever çünkü ayna gerçekleri fotoğraf yalanı yansıtır.
Duydugum Bir Bilgiye Göre
Aynada 5 Kat Daha Güzel
Görünüyormuşuz
bilmiyorumda en yakısıklı halim aynanın karşısındayken aynadaki halimi çekmek
ayna tabıkıse neysek oyuz fotografta hep guluyoruz. uzgunde olsak acılıda olsak sureklı guluyoruz
O yüzden fotoğraflar gerçekten farklı ve hoş görünebiliyor
İkisi de geçmişi yansıtır biri daha kısa süreli tabi
İlginç bir soru ama zati soruda cevabı vermişsin sen arkadaşım :D ayna diyorum ben de.
Fotoğrafın veya fotoğraf makinesinin yansıtma özeiliği olmadığından ayna
Ayna Duğru ama Ters yansıtır (sağ-sol)... Fotoğraf Aynısını yanıstır...
aynadan aynaya makineden makineye değişir bu durum..
İkiside gerçeği yansıtmaz :) Hep saklarız bazı şeyleri çook güzel kamufle ederiz :)
Ayna da bir yaziyi tuttugumuzda duzu ters terside duz gosterir ayna insani yaniltir
Aynada daha iyi ama telefonda iyi pozu yakalarsan tek geçer :D
ayna tabıkı cunku ayna gözün görebileceği en yuksek kalıtede yayın yapar :)
Ayna olduğun gibi gösterir fotonun bakış açısı çok farklı
Fotoğraf uzaktan bir bakış acısı farklı bir göz gibi resmen...
Ben fotoğraflarda kötü çıkıyorum ama aynada çok farklı çıkıyorum.
Başlığı görünce duygusala bağlayacaktım bir an gjwkagh
Sanma gördüğün gerçek bir aynadan ibaret Kalp gözünü görmektir bence asıl marifet
Aynaa kesinlikle fotoğraf değil bence retrica çıktıktan sonra
Ayna yansıtır artık fotoğraflar da çok hile varya ayna öyle değil saf ve duru
En Merak Etigim sorulardan Biri simdi okukayiym hm hm )
bence ayna gerçeği gösteriyo ya yani bana göre
bence fotoda çirkin çıkmanın nedeni fotojenik olmamaktır.
mesala bunu birgün farkettim ve çok üzüldüm aynaya baktım mükemmel fotoya baktım iyrenç
o gün ağladım resmen ya:(
Fotoğrafta güzel cıkıp da normalde çirkin olanları napıcaz?
Dikkat et baEn fotograflarda çoo farklı oldugunu hissedersn dimi
Çünkü ayna sana hep aynı yönü gösterirt ancak fotogram tamamen aynısını
Katılmiyorum, bunu arkadaşlarimin uzerinde denedim aynada yan yanayken bir ona birde aynadakı göruntüsune baktim. Aynadakiyle neredeyse hicbir fark yok
elbette ayna. fotolar istendiği gibi oynanır ve acı verilebilir. ama aynada acıyı düzeltene kadar gercekler ile yüzleşiyorsun
Ben de nıye kotu cıkıyorum dıyordum tabı ya bundan :)
Retricada her kez guzel cikiyooo. biraz effectle dunya guzeliiiii
Fotoğraf gerçeği gösterir, zira aynaya bakan da ne istiyorsa, nasıl istiyorsa öyle görecektir.
Saçma
Aynalar oldugundan guzel gosteriyomus :) :) oyle diyolar
Nasıl yansıttığına bağlı aynaya da fotoğrafa da yalan söyleyebilirsin