Diğer 20'lik dişi çektirmek yüz yapısını inceltir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 20'lik dişi çektirmenin yüz yapısını değiştireceğini, incelteceğini duydum. 20 yaş dişleri çıktığında çene genişliyor muş çünkü. Özellikle çektirenler aydınlatırsa sevinirim Güncellemeler+1 yıl up Güncellemeler+1 yıl up 20'lik dişi çektirmek yüz yapısını inceltir mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Melchizedek Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Hayır, diş yapısını bozar aksine 1 6 Yorumla Soran +1 yıl 20lik dişleri çektirmek diş yapısını bozmuyor. seninkiler çıktı mı? Yorumla Melchizedek +1 yıl Çektirmek değil, çektirmemek. Çıktı ve çektirdim Yorumla Soran +1 yıl benim çıkalı 6 ay falan oluyor yüz yapım değişti gibi hissediyorum hemen çektirsem etkisi olur mu geç mi kalmışım Yorumla Melchizedek +1 yıl Sanmam geç kaldığını. Ben ön dişlerimin sıkışıp şeklinin bozulduğunu anladığım an çektirdim, eski haline döndü Yorumla Soran +1 yıl çektirdiğinde tamamen çıkmış mıydı damağa gömülü müydü? Yorumla Melchizedek +1 yıl 4 tane, farklı zamanlarda çıktı. Hiçbiri sıkıntı çıkarmadan çekildi Yorumla
wodkasekss Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl Aynen korsanlara dönersin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ne alaka Yorumla
emswatson Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Zannetmiyorum 0 5 Yorumla Soran +1 yıl seninkiler çıktı mı? Yorumla emswatson +1 yıl Evet, çektirdim ben de öyle bi durum olmadı. 21 yaşındayım. Yorumla Soran +1 yıl sorun mu vardı yoksa öylesine mi çektirdin Yorumla emswatson +1 yıl 20 lik diş çıkınca çektiriliyor, çektirilmeyince de ağrı yapıyor zaten. Ağrı yapmıştı çektirdim. Yorumla Soran +1 yıl 4'ünü de mi? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayır, diş yapısını bozar aksine
20lik dişleri çektirmek diş yapısını bozmuyor. seninkiler çıktı mı?
Çektirmek değil, çektirmemek. Çıktı ve çektirdim
benim çıkalı 6 ay falan oluyor yüz yapım değişti gibi hissediyorum hemen çektirsem etkisi olur mu geç mi kalmışım
Sanmam geç kaldığını. Ben ön dişlerimin sıkışıp şeklinin bozulduğunu anladığım an çektirdim, eski haline döndü
çektirdiğinde tamamen çıkmış mıydı damağa gömülü müydü?
4 tane, farklı zamanlarda çıktı. Hiçbiri sıkıntı çıkarmadan çekildi
Aynen korsanlara dönersin
ne alaka
Zannetmiyorum
seninkiler çıktı mı?
Evet, çektirdim ben de öyle bi durum olmadı. 21 yaşındayım.
sorun mu vardı yoksa öylesine mi çektirdin
20 lik diş çıkınca çektiriliyor, çektirilmeyince de ağrı yapıyor zaten. Ağrı yapmıştı çektirdim.
4'ünü de mi?