Polisler guzellik yarismalarindan secilipte gelmis gibiler fakat meslegi asker olanlar guzel degil... :)
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAskerler gerçekten çirkin oluyor
haberand.com/.../...apti-15-asker-yarali-91799.jpg
scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/.../...932042836_n.jpg
scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/.../...037240523_n.jpg
Polisler yakışıklı
fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/.../...668212_n.jpg16 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun sana durum bu kadar iyi ifade edilebilirdi.
Cevap sahibi+1 yılNe demek açık olacak insan dediğin :)
- +1 yıl
askerin ağzı ıyyyy :/
- +1 yıl
@rebelwolf sana katılıyorum.
En İyi Cevaplar
Türk askerinin asaleti yeter. Buyur:
www.istanbultimes.com.tr/.../...asi_1313388265.jpg
www.ilgazetesi.com.tr/.../mehmetcik.jpg
img69.imageshack.us/.../saskomandoresimleri.jpg
www.itak.web.tr/wp-content/uploads/2011/02/bb5.jpg49 Yorumla- +1 yıl
Neresi yakışıklı değil la? www.ilgazetesi.com.tr/.../Tektip-askerlik.jpg
- +1 yıl
Sen zahmet etme canım ben atayım bak:
galeri2.uludagsozluk.com/.../...-polisi_494884.jpg
www.itusozluk.com/image/turk-polisi_104101.jpg
www.itusozluk.com/image/turk-polisi_369441.jpg - +1 yıl
askerlerımız ıyı :)
- +1 yıl
yüzleri pasaklı bence :D
+1 yılpolıs kıyafetlerıne hastayım ya cok cekıcı gosterıyor her kıyafet değil ama ozelıkle motorlular fenalar ya. gecen durakta bırı vardı trenı beklerken gozluk takmıs polıs gomlegını ıcıne sokmus pantolonun yanında sılahı vardı ıyıdı yanı :)
01 Yorumla
+1 yılNe alakası var?
benim fikrime göre de nerede keko var hepsi polis,
bu kadar abazalığı bırakıp yakışıklı olup olmamalarından çok mesleklerinin önemliliğine bak bence :D Kezo seni50 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
52Cevap
şanlı türk askerine kaç beğeni gelir :))) tanıyanınız var mı bunları :)
https://i.hizliresim.com/M92vO1.jpg
https://i.hizliresim.com/Q1N7Dy.jpg610 Yorumla- +1 yıl
kim ki bu?
- +1 yıl
cüsse yığını gibi çıkmışsın :D
- +1 yıl
yakışıklı değil ki
Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. askerler yakısikliyken polisler neden cirkin olur? aslında bu sorulması gereken bir soru ayrıca meslek olarak ilk tercihim asker olmak sen kıyaslamayı yanlış yapmışsın şu da var hem şimdi en zoru hatta imkansızı asker üstlendiği için olsa gerek bırakalım da yıpransınlar. Yoksa el bebek gül bebek şehirde takılmak askere göre değil :D yoksa ne pırlantalar var o askerlerin içinde hoş hepsi pırlanta gibi de senin gibi kıyaslama yapacak olursa şayet öyle işte
12 Yorumla- +1 yıl
Askerler kel oluyormuş, adam sürekli şapka takıyor nasıl dökülmesin o saç bir de 20 yaşında bir ton gençle uğraşıyor yeri geliyor bir yandan ordudaki düzensizlikler tayin derdi kolay mı tozun toprağın içinde. Polisde ne var sabah saçları diksin çıksın evden cadde kenarındaki merkezde otursun. Yunussa motorla iki tur atsın.
Bende askerim bence bu dusunce sadece sana ait tabiki ufak da olsa farkliliklar var mesela bir polis asker kadar calismaz asker kadar yipranmaz gozune gozlukleri takar artis artis dolaşır ama asker vatani icin gerekirsr canini verir bence senim dusuncen sadece ön yargi veya sen bir asker kizisin
08 Yorumla- +1 yıl
Calisma saatleri konusunda hakli olabilirsin ama polislerde canlarini veriyor dusuncenn bu kismini yanlis dusunuyorsun
- +1 yıl
Asker adam inan ki yeri geliyor kendisine bakacak firsati birak yemek yemeye bile vaktimiz olmuyor birde askeriyede askere yeni gelmiş turkiyenin hee sehirinden binlerce asker le ugrasmaktan onlara iş ogretmekten amanimiz mi bar tam ogretiyoruz 1 sene sonra gidiyor yeni tertip geliyor ayni seyleri sil bastan anlat öğret polistw boyle bir sikinti yok
+1 yılben tunceli ovacıkta askerlik yaptım komando olarak 3 gün 4 gece arazide kalıyorduk gündüzleri hakim bir bölgeye çıkar 40 derece sıcaklıkta gözleme yapardık, hertürlü eğitimden spordan geçmemiş yetmezmiş gibi bide komutanların derdini çekerdik çok ezilirdik polis asker gibi mi?
02 Yorumla- +1 yıl
bitti askerlik.
- Diğer konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılKısa saçlı oldukları için..
Genellemede yapmamak lazım :)
https://img1.loadtr.com/b-443162-asker.jpg
3.bp.blogspot.com/.../top-gun-film.jpg07 Yorumla- +1 yıl
ben bilmem kanka
- +1 yıl
asker olduğu belli değil ki er de olabilir sonuçta
- +1 yıl
asker popo şov yapmış :D
- +1 yıl
Erlerde asker değilmi?
- +1 yıl
soruda meslek olarak yapanlar demiş ya ondan öyle dedim yoksa asker tabiki de
- +1 yıl
Görememişim hemen yargılama :)
@YakışıklıPrenss derdin ne olum resimde ilk dikkatini omu çekti? :D :D
Çünkü adamlar Her türlü donanımla hazırlanıyorlar sadece Şehir içinde yetiştirilmek için özel eğitim veya tim olmuyorlar :) Asker hudutda dahilinde polisler bekler ;) M. Kemal Atatürkte askerdi gözleri yeter tipi değil :)
14 Yorumla- +1 yıl
:D bak sen sen nasıl bir insansın ya medasın ya polissin çok yanlış bir insansın https://www.youtube.com/watch?v=ecfczMBHBLU
Askerlerin cektiklerini polisler cekiyormu acaba? askerler dagta sınırda operasyonda yakışıklı olsa ne olucak terörist ona aa sen çok yakisiklisin seni vuramam mı diyecek? askerler olmasa ülke diye birseyde olmaz
18 YorumlaHadsizliğin lüzumu yok bence.
Neye göre, kime göre, nasıl yakışıklı olduğunu herkes kendisi bilir.28 Yorumla- +1 yıl
akepe beynine göre yazmış hahaha :))
- +1 yıl
benide sinir etti
- +1 yıl
Katılıyorum.
adamlarda stresten tip mi kalır ya orda adamlar gün sayıyor her gün eriyorlar tabiki biraz tipleri kayıyor normaldir
07 Yorumla- +1 yıl
yani gerçekten öyle ben askerlik yapmadım ama çok yapan biliyorum hem doğuda hemde batıda doğudakiler eğer operasyon çatışma yoksa yatıyorsun diyorlar çok fazla komutan yok oralarda diyorlar batıdakiler de sürekli ağır spor eğitim yapıyoruz diyorlar ve bütün üst rütbeli askerlerde batıda bizi mahvediyorlar diyorlar...
- +1 yıl
askerin işi kolay yan gel yat
- +1 yıl
arkadaşlar bu portakal rengi denen üye ermeni soykırımı olduğunu iddia eden bir haindir, askerimizi aşağılamaya çalışması gayet normal..
www.kizlarsoruyor.com/.../q1620279-ermeni-soykirimi-var-mi
Polislik sıradan bir meslek subay öyle değil sert olursun her gün traş olmak ve saçlarınında kısa olması lazım ordaki disiplini gör iki gün dayanamazsın yumuşak adam işi değil yani. Yumuşak adamlarda yakışıklı olur
:)02 YorumlaDiğer konusunda 8,4b cevap paylaştı. şu asker düşmanlığını daha zekice yapsanız olmaz mı?
işi iyice çocuk oyuncağına çevirdiniz..12 Yorumla
+1 yılyok askerdende gayet yakısıklı var
asker daha zor sartlarda gorev yapıyor yunuslar gıbı juri üyesi gibi artıst artıst gbt zormuyor07 Yorumla- +1 yıl
resımdekı bez bebek hala duruyomu yaw Allah ıylıgını versın ::)
- +1 yıl
burdan yunus polıslerıne sayrıdabılıyormuyuz ıznınızle :)
- +1 yıl
tamam aplacım
bak abımız nasıl sekıl
https://www.dunya.com/d/gallery/147_1.jpg
Gizli Üye(36-45)+1 yılPolis kadar gevşek değiliz en azından bizim yaşadıklarımızı kim yaşıyor. Stresten sıkıntıdan insanda surat mı kalıyor. Sizin gibileri koruduğum için utanıyorum. şu an hakkarideyim yazık ama.
12 Yorumla
+1 yılo insanların mesleği mankenlik değil hiç dikkat etmedim görünüşlerine ne alaka
11 Yorumla- Diğer konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAsker cefakardır, bizdendir, halktır, mahalledeki delikanlıdır..
Polislerin ise ne olduğu belli; ne oldukları belli değil..00 Yorumla ne alakası var bende uzman çavuşluk düşünüyorum tipsizmi oluyorum şimdi :D
01 YorumlaGenelleme yapmayalım gayet yakışıklı askerlerde mevcut bizzat konuşup görüştüklerimde oldu o sebeple polislerdede tipsiz var
12 Yorumla- +1 yıl
Hayır şimdi bulunduğumuz bir yer var isim vermeyim orda çalışan polislerde pek tip yok boy desen oda tok o zaman bende senin gibi genellememi yapayım ve ayrıca tanıdığım biçok komutan vs karizmaydı tm polislerdende vardı ama tek demek istediğii genelleme yapman doğru değil ha şöyle desen arkadaş ben polisleri beğeniyorum diye anlarım ama sen kalkıpta askerlerde tip yok dersen bende sana hepsinimi gördün derim
+1 yılo değil de Allah için yunus polisler çok yakışıklı... Allah gönüllerine göre versin...
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAskerler SAp içinde Yaşar... :D
Ama Polisler Genelde Şehir merkizine Okul avm yakınlarında olduğundan Öyle bence :D
ister istemez bir bakımlılık şart :D01 YorumlaGenellemenınde b*kunu çıkarmışsın sen..
Hepsi bir avuç Sith uşağı..00 YorumlaSen bu soruyu cidden sordun mu yahu sen hiç askeriyeye gittin oradaki koşulları biliyormusun?
01 Yorumla- +1 yıl
Sartlarla ne ilgisi var yahu genel olarak eline yuzune tipine baktin mi anlarsin zor oldugu icinmi askerlerin cogu tiknaz ve gobekli ise alirken polis kadar ince elemeden gecmiorlar boluk komutanlari tegmen astsubaylardan yakisikli olanlar var fakat cok nadir jandarma için ayni seyi soleyemeyecgm
Polis kolejinde okuyorum hiç de yakışıklı falan dğlm :))
02 Yorumla
+1 yılTam tersi olmasın öyle ise de saçları uzun polislerin askerler kestirmek zorunda
02 Yorumla- +1 yıl
Tama abi kızma :D :D
Bizim turk askerlerimizden yakışıklı olan var mı bee
01 Yorumla
+1 yılpolisler mi sekil * molotofla hepsını :) asker klastır yakısır :)
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇünkü askerler polis gibi kıçını yayıp yatmıyo. Adamları gönderiyolar dağın tepesinde soğukta orda burada eğitim yapıp s*kiyolar resmen. İnsanın yüzü gülermi. Polis rahat anasını satim.
05 Yorumla- +1 yıl
göreivin elbetet yapacak yağma yok !
Cevap sahibi+1 yılsen ne diyon portakal. 13 yaşında velet gelmiş takılıyon ne anlarsın.
Cevap sahibi+1 yılÇünkü askere manken değil asker lazım. Sağlam adamlar lazım. Ayrıca kızlar asker polisle evleneyim sevdasına düştükleri için oraya gidenlerin sayısı inanılmaz fazla. Yine sıkıntının kaynağı sizsiniz :)
- +1 yıl
arkadaşlar bu portakal rengi denen üye ermeni soykırımı olduğunu iddia eden bir haindir, askerimizi aşağılamaya çalışması gayet normal..
bazı kızlar akıllıyken bazıları neden aptal olur gibi bir soru olmuş..
10 YorumlaDiğer konusunda 718 cevap paylaştı. tamamen üniforma ile alakalı kimisi şapkalı kimisi şapkasız sever.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:)) Üniformalı erkeklere bayılıyorum yunuslar felan :)
00 Yorumla
+1 yılaskerlerin eğitim ve şartları ağır polislerin daha hafif atlattıkları bir süreç bu
02 Yorumla- +1 yıl
işte bak dikkat edersen şartlar zorlaştıkça insanın görünüşüne ve konuşmasınada vuruyor..
Evet ya bende soracaktim jandarmalari cok cirkin suriyelileri gibi?:((
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpolisler neden gevşek, askerler delikanlı? Bunu öğren ilk önce
00 Yorumla
+1 yılakepeli kezzo 😄😄👍👍 yaşama la sen
22 Yorumla- +1 yıl
askerlerimize, paşalarımıza kurban olun siz :))
güvenlik görevlisi onlar jigolo değil
12 Yorumla
+1 yılneden taktın insanların tipine bu kadar
01 YorumlaGenelleme yapmayalım şimdi.
00 YorumlaPolisler secmece galiba :)
01 YorumlaNe dedin sen anlamadım?
14 Yorumla- Diğer konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılkıyafetinden dolayı :)
02 Yorumla- +1 yıl
polisinki janjanlı askerinki ög ıg :) hem polisler şekilli giyiniyolar hele hele çevik kuvvetler entel tarzı :D
Sen kaç tane mesleği asker olan birini tanıdın ki?
09 Yorumla- +1 yıl
Baya gordum 3 askeriyenin onunden geçiyorum tanidiklarimin esleri var rutbeli asker burada tanidim bir kac tane sadece yakisikli olarak lisede mgk dersine giren bir asker vardi onu gordum yakisikli... Boluk komutanlari yakisikli olabiliyor genelde jandarma komutanları cirkin oluyor tipki karakoldaki polislerin cogunn cirkij olup cevik kuvvet , yunus ve korumalarin yakisikli olfugu gibi :)
- +1 yıl
İyi de senin o yakışıklı dediklerin halk içinde görevliler ve doğal olarak kendilerine bakıyorlar. Asker adam dogudakiler için söylüyorum; 7/24 kışla dalar ya da dağda lar. Siz bunları zaten görmüyorsunuz ki. Ne diye böyle bir yargıya varıyorsun. Sen olaya tamamen dışarıdan bakmışsın bence ve adil bir yorum yapmamışsın. Bide bakıyorum da bu konularda ba ya bilgilisin. Belli ki bir hayranlık var.
- +1 yıl
Kiyafetle alakasi yok saci basi kasi gozu elleri tepeden tirnaga tip olsun sivil halleri bile guzel askerlerdende var elbette yakisikli fakat cookkkk nadiirr... Fotograf ayrii gercektede ayni guzellige sahipler... Doguda calisan tanidigim varr hep internette kacakcilari yakaliyorlar bir egitim tamam sadece birden emir gelior yoksa kalan zamanlari bos kariya kiza vakitleri cok oluyor
- +1 yıl
Şimdi yakışıklılık rütbeye göre olmuyor onu bir açıklığa kavuşturalım :-) ikincisi de sen olaya hangi açıdan baktın bilmiyorum ama bu işi (asker, polis...) yapanın içine bakılır dışına değil :-) sonuçta bu iş karizma için yapılacak bir iş değil ama sırf bunun için bu işe girisenler var. Yazık.
kıyafetleri dar olduğu iin öyle görünür sana
02 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir o :))
02 Yorumla- +1 yıl
:)))) aynen
+1 yılsürünmeyenler yakısıklı olur tabi
23 Yorumla- +1 yıl
askerleri sürüngen gibi süründürtüyorlar
- +1 yıl
yaa sen nediyon yaşayan bilir
- +1 yıl
+1 yılben polisim ama o iş kişiden kişiye değişir bence
020 Yorumla- +1 yıl
o iş kıyafetle alakalı karakol polisinin kıyafetini kenan imirzalioğluna da giydirsen çirkin olur naparsın :))
- +1 yıl
sen birine takmışın kafayı ozaman sürekli izliyon :)
- +1 yıl
evlenirsin sen ondan :)
- +1 yıl
onuda nerden çıkardın polislerin çoğunun eşi ev hanımı olabilir bence şekile değil içeriğe bakmak lazım :)
- +1 yıl
sen çok mu çirkinsin ki
- +1 yıl
bence o kadın çirkin ya ama sen çok fazla görsele takmışsın kafayı bir zaman sonra herkez çirkin olur zaten kafan uyuyorsa adam da itici değilse daha ne istiyon
- +1 yıl
Tamamds benim nasibim yokki:) evlenmek icin soldmedim sadece dikkatimi cektigi icin soledim... Anlastiktab sonra meslek onemli degil benim icin memur der gidersin anlasamz bosanirsin normal sskli iste calisir ömurluk olur Allah yeterki hayirlisini versin hic forma hastasi olmadim daha istemem derdim riskli is sonucta ölse kalsa eşim olacak bende ölürüm la :) yine saati belli olsun
- +1 yıl
polis olan ölüyorda sivil olan ölmüyor mu kimin eceli geldiyse o ölür sen anlaşacağın hayırlı birine bak:)
- +1 yıl
:) okadar çirkinsin yani :))) nerelisin
- +1 yıl
hııı uzakmışın yakın olsan ben gelirdim sırf kısmetin açılsın diye :)))
- +1 yıl
önemli değil ben mersindeyim
- Diğer konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılstresten askerlieri manyatıyolar
03 Yorumla- +1 yıl
askerlerinde yakışıklısı var şimdi öyle deme yani
- +1 yıl
ahahah yok ya gerçekten bak yakışıklı çocuklarda var genelde şeker gibi olur onlar :)
Kısa saç sakal yok o zaman tip de yok ;)
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYine saçma genelleme Sen bu kafayla evde kalirsin
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılLafa gelince öyle dersiniz ama evde kaldik diye aglarsiniz da
Gizli Üye(30-35)+1 yılSubay > Asker > Polis tipe göre sıralarsak :D
00 Yorumlaaskere gidince sana fotomu atıcam :)
09 Yorumlasen hiç teğmen görmemişssin :D
04 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılüzerime alıyorum teşekkür ediyorum kanks :)
01 Yorumla
+1 yılÇok boşsun be.
00 YorumlaAkepe zihniyeti
38 Yorumla- +1 yıl
Parasini yedigini gozunle gordun muuu... Caldigi birsey var evet oda kalbimiz :) hastanelere git yollars bak okullars git... Kendi urettiklerimz ohooo hangi siyaso adam yapmis bu... Cok beğendignz siyaset adamini alin ulke kurun bakalim size ne kadar faydasi olack en azindan ekmek almak icin kuyruğa girmiyorsun insan azicik sukreder insan gibi yasadogi icin
- +1 yıl
Bak anlamıyosun işte hangi siyasi adam yapmış diye birşey yok onlarda şerefsizdi buda şerefsiz https://www.youtube.com/watch?v=zVhIKupMRHc 2 kelimesinden biri yalan.
Ne alakaa :D
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenellemen çok saçma ve absürt olmuş
00 YorumlaDiğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. nalaka?
01 Yorumla- Diğer konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılsaçma bir analiz
00 Yorumla
+1 yılE ne yapalım yani
00 Yorumlaasker traşından ^^
00 Yorumla
+1 yılibretlik tespit.
00 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi