Medyum önerisi, terübesi?

Bundan 5 sene önce sorunlar yaşamaya başladım. Musallat durumu vardı sevgilimin annesi büyü yaptırmıştı. Sonra onlardan kurtuldum ama şanssızlık, yalnızlık, her işimin ters gitmesi, insanların sebepsizce uzaklaşması devam etti. Çaresiz hissettiğim anlardan birinde medyum Güneş diye fal bakan biriyle karşılaştım sebepsizce defalarca gittim. Sanki çocukmuşum veya para vermemişim gibi azarladı. Ağzından şu ana kadar olumlu bir cümle çıkmadı ama dediklerini genelde yaşadım. Belki de onun enerjisiyle yönlendi her şey. Kısmet için yardım istedim bildiğiniz internetten kopyala yapıştır şeklinde esmaül hüsna gönderdi. Ardından medyum Belkız ile tanıştım kendisine bakım yaptırdım ama şüphe vardı içimde sonrasında 3 gün içinde dediklerini yaşadım. Kısmet ve yıldız yükseltme işlemi yaptırmayı düşünüyorum daha önce bakım veya işlem yaptıran oldu mu? Profili, numarası açıkça yazdığı için çok güvenilir geldi. Her zaman sizli bizli konuşuyor ve mesajlarıma dönüş aldım. Sizce işlem yaptırmalı mıyım? Bunun dışında çok bakım yaptırdım. İnstagramda en tanınmış hocalardan biri sebepsizce küfür edip telefonu kapattı. Şimdi youtubeda Hakan Erkan adlı biri var yazmayı düşündüm ama olumsuz yorumlar çoğunlukta. Medyum Belkız rahmani çalıştığını ve işlem göndermediğini söyledi. Onun hakkında da olumsuz yorumlar okudum ama dediklerini yaşadım çok kararsızım. Şimdi inanç, din konusunda yargılayacaklar olacak ben çok inançlı biriydim ve böyle şeylerle alakam yoktu bir anda hayatım alt üst oldu. İstediğim şey kısmetim açılsın, insanlar kaçmasın benden. tecrübelerinizi ve görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.
Medyum önerisi, terübesi?