bence geniş alın çünkü hem zeka simgesi hemde bir kadında çok ail duruyor ama seklinni düzgün olması sartıyla :) geniş alın: geniş alın dar alın: dar alın
Bir kızda geniş alın mı dar alın mı?(RESİMLİ) neden?
ama dar alında sacı acınca kasıyla birleşikmiş gibi duruyor. sekli düzgünse geniş alın iyidir megan fox ve angelina jolienin ki gibi bu ikisi gayet iyi
Konu ne zaman açıldı bilmiyorum ama cevap vermek istedim geniş alın hiç bir zaman güzel olmaz demiş arkadaş ama aksine geniş alın güzeldir barbi bebekleri falan düşünün hep geniş alınlı yapılmışlardır ve barbş bebekleri özellikle güzellik ön planda tutularak yapıkır
çektirmiş ite baksana adama gerçek o :D ama benim desem yer miller aynı bizim göl kenarına benzyo :D vala bende sana demek istrdm profilin şöle güzel böle güzel yorum yapyrsun ama diyemyrum neden acaba :D
Sen kimsin yahu. soru soran engllediği için yazamadım ordan ama ben iradeli biriyim. kadın ayarlamak bulmak o konuma getirmek çok kolay ama ben dediğim gibi irade sahip çıkan biriyim anladın mı ? istersen ispatlarız. çok zor değil eğlenmelik kadın bulmak 3 saat yeterli.
Onlarda bekçilik yapacak bişey kalmamış zaten gitmiş o şey onlardan kız değiller artık namuslu değiller bekçiye ihtiyaçları kalmamış zaten yahuuu... kime göre ne ye göre yorumlarım? Sanada ayağıma kadar gelip kapanmak düşmedi. Ben HER ZAMAN DOĞRULARI SÖYLERİM. bu böyle .
Bak kardeşim bu dünyada HIRSIZ HIRSIZI ORSP. ORPYU SAVUNUR .. o yüzden biz biliyoruz kim ne olduğunu hadi güle güle şimdi bir daha da yorumlarıma yazma.. sen en fazla o soran kişi gibi beni engellersin bu kadarsın boşuna azma !!121
ve saclar kaşlarla birleşikmiş gibi oluyor fazla dar olunca, genişinde bir ayarı var asırısı cok kötü. ama megan foxun alnının boyutu gayet iyi asil duruyor seklide düzgün :)
aynen o da var simdi kalkıp megan foxa dar alın hayal edince bir tuhaf oluyor ya da tam tersi selena gomeze geniş alın hayal edince tuhaf oluyor yüz seklide önemli
Baktım değişiyor o zaman. Kimine yakışıyor kiminde kötü duruyor. Burun, göz yapısıyla alakalı. Bak mesela şuna yakışmamış: https://d.haber3.com/gallery/10190/9.jpg
çünkü bu alın megan foxun ki gibi değil seklini farkettiysen yani alın sekli düzgün değil bozuk ve kafasına kadar gidiyor asırı geniş bu yüzden kötü duruyor çeneside sivri olunca kötü olomus megan foxun yüzü kare bu yuzden uyum saglıyor vs vs
En İyi Cevaplar