Arkadaşlar kardeşim bugün aptal aptal konuşuyordu o (14 ben 18 yaşındayım) bana birşey dedi felan sonra onun bana yaptığını ben ona yaptım sonra bana zırvalamaya başladı hoşuna gitmedi tabi kendine yapılınca her neyse ben bunun üstüne gidiyirdum buda sinirlendi bana atarlandı bende ayar oldum bacağını tuttum ittirdim başta sonra dokunma bana diyince daha da sinirlendim bu sefer hafif bi vurarak ittim ama üstünde battaniye olduğu için bir şey hissetmemiştir herhalde sonra ayağa kalktım üstüne yürürken o kadim tekniği yaptı ayağıyla ittirdi benimde ayağım kaydı yere düştü tabi beklemiyordum o sinirle başladım bacağını yumruklamaya allah ne verdiyse son gücümle sonra tekme attım ama sadece bacağına vurdum üstüne sinirimi alamayıp elime geçeni fırlattım ağladı ama aşırı ağlamadi battaniye korudu herhalde. kötü mü yaptım? açıkçası içimde gram pişmanlık yok uzun zamandır ergen tavırları var rahatladım açıkçası
Güncellemeler
+1 yıl
Yumrukladim dediğim 1 yumruk 2 tekme
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
insanlıktan nasibini almamış bi türe ne diyim ben nasi bi canisin ya
Ne caniligi ya iki yumruk attım bacağına sadece
Yazık ya.. Kardeşin o senin bırak kardeşi bir kadına el kaldırılmaz asla.. Tam dayaklık adamsın
Döverek çözüm olmaz, hem daha küçük 14 yaşlar gergin geçer konuşarak halledebilirsin.
Kanka dövülür mü sırf kadın olup bedenen senden güçsüz diye yapma bence bir daha
ergen tavırları varsa bırak ailen halletsin. anlaşmak varken kavga etmek niye?
Ben halledemiyorsam onlar hiç halledemez konuşmayorlar açıkçası bende az da olsa laf anlatma kabiliyeti var ama anlamayana ne yapmak lazım?
İyi yapmışsın haketmiş helal.
sana verilen ömür hayvanlara verilse keşke. cani.
Ayıp etmişsin
Ya ama öyle saygısızki tutamıyorum kendimi
Sen nasıl bi malsın