-yeni tanıştığım insan iyi mi kötü mü anlayabilirim -şu ana kadar kimse ben yanındayken ölmedi ben ne zaman odadan çıksam döndüğümde ölmüş oldu çocukluğumdan beri ( bu ne alaka bilmiyorum ama garip) -insanların düşüncelerini gözlerinden anlayabilirim - istediğim kişinin ağrısını alabiliyorum
hayır ben sadece bir şeyi sevdiğimde ona çok fazla takıyorum ve bilinç altımda yer ediniyor sürekli abarta abrta düşnüüp benimsiyorum kendi bilgimle onun bilgisini bir tutuyorum böylece mesela o kişi de benim bir parçam olmuş oluyor. her şey bilgiden ibaret bilgi yok olmaz ve her şeyin bir bilgisi var eğer çok fazla önemsemediğim bir bilgi olursa onu unuturum ama unutmazsam ölsem de o bilgi benimle kalır yani bu şekilde görüyorum rüyamda istediğimi :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
-yeni tanıştığım insan iyi mi kötü mü anlayabilirim
-şu ana kadar kimse ben yanındayken ölmedi ben ne zaman odadan çıksam döndüğümde ölmüş oldu çocukluğumdan beri ( bu ne alaka bilmiyorum ama garip)
-insanların düşüncelerini gözlerinden anlayabilirim
- istediğim kişinin ağrısını alabiliyorum
Bir şey sormak istiyorum da 1 Xperim yaaa
rüyamı kontrol etmek değil de istediğim şeyi görebiliyorum
Bana Yardımcı Olabilir misin
3 cü Gözün Açık mı
hayır ben sadece bir şeyi sevdiğimde ona çok fazla takıyorum ve bilinç altımda yer ediniyor sürekli abarta abrta düşnüüp benimsiyorum kendi bilgimle onun bilgisini bir tutuyorum böylece mesela o kişi de benim bir parçam olmuş oluyor. her şey bilgiden ibaret bilgi yok olmaz ve her şeyin bir bilgisi var eğer çok fazla önemsemediğim bir bilgi olursa onu unuturum ama unutmazsam ölsem de o bilgi benimle kalır yani bu şekilde görüyorum rüyamda istediğimi :)
Paranın hepsini harcamada iyiyim😀