Diğer Ne olacak benim bu Harry Styles aşkım sevgili KS 😞 ? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl 🥵🥵 Ne olacak benim bu Harry Styles aşkım sevgili KS 😞 ? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Bey_NeLmiLeL Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 482 cevap paylaştı. Allah başka dert vermesin kanki. Çok zor durum üzüldüm. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ölüyorum aşkımda be reis Yorumla Bey_NeLmiLeL +1 yıl Dünyada ki en ağır acı...Çok üzülüyorum sana kendini topla lütfen. Yorumla Bey_NeLmiLeL +1 yıl o. O Yorumla
Muhteşem_Şeytan Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Harry Styles a bir türlü ısınamadım ya. Bir tek Zayn ı dinliyorum nadiren 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Zayn de iyi evet 👍🏻 Muhteşem_Şeytan +1 yıl Ben de bunu yaşadım. Çok abarttiğim değil ama. Zamanla unutulur
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yapacak bir şey yok. Platonik takılacan. Karşına düzgün biri çıkınca unutursun merak etme. 0 0 Yorumla
Liliann_ Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bırak depreşsin dursun. Hayatına renk olur :)) 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 19,6b cevap paylaştı. Binlerce nkız gibi hayâl kurmaya devam🤣 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ahahah Yorumla
obirmarjinal Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hayırlısı. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bebeğim pek hayra gitmiyorum jdjdkd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Allah başka dert vermesin kanki. Çok zor durum üzüldüm.
Ölüyorum aşkımda be reis
Dünyada ki en ağır acı...
Çok üzülüyorum sana kendini topla lütfen.
o. O
Harry Styles a bir türlü ısınamadım ya. Bir tek Zayn ı dinliyorum nadiren
Zayn de iyi evet 👍🏻
Ben de bunu yaşadım. Çok abarttiğim değil ama. Zamanla unutulur
Yapacak bir şey yok. Platonik takılacan. Karşına düzgün biri çıkınca unutursun merak etme.
Bırak depreşsin dursun. Hayatına renk olur :))
Binlerce nkız gibi hayâl kurmaya devam🤣
Ahahah
Hayırlısı.
Bebeğim pek hayra gitmiyorum jdjdkd