Diğer Trendyol bizimle dalga mi geçiyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Dün satın aldığım ürünlerin hepsine 10 TL hatta biri 100 den 70 e düşmüş şaka gibi değil mi ya? Güncellemeler+1 yıl İndirim gelmiş Trendyol bizimle dalga mi geçiyor? Cevapla Trendyol Soruları Satın Alma Soruları Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nameles1 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Trendyolda indirim günleri başladı erken davranmışsın 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Neyim iyi oldu ki benim aman o da girsin götümüze Yorumla nameles1 +1 yıl Ahahaha😅 deli ya Yorumla
Ugur_kose Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 85% +1 yıl Benim. anlamadigim 500 liralij urunu bazen 100 e vs satiyorlar acaba bunun dogruluk payi var mı ki? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ya 1 aydır far aynı fiyatta ben dün aldım bugün 10 lira indirim olmuş fena sövücem Yorumla
0merkrblt Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 65% +1 yıl İade edip tekrar al mümkünse 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Valla deli oldım sinirlerim bozuldu Yorumla
RamiRami Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Kampanya vardı ne yapsaydı seni mi bekleseydi 0 0 Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 377 cevap paylaştı. Eğer kargolama yapılmasıyla iptal edin tekrar alın 0 0 Yorumla
Arthell Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Senin almanı beklemişler 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Valla ya bu da götümüze girdi Yorumla Arthell +1 yıl Djjsjsjs Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Trendyolda indirim günleri başladı erken davranmışsın
Neyim iyi oldu ki benim aman o da girsin götümüze
Ahahaha😅 deli ya
Benim. anlamadigim 500 liralij urunu bazen 100 e vs satiyorlar acaba bunun dogruluk payi var mı ki?
Bilmiyorum ya 1 aydır far aynı fiyatta ben dün aldım bugün 10 lira indirim olmuş fena sövücem
İade edip tekrar al mümkünse
Valla deli oldım sinirlerim bozuldu
Kampanya vardı ne yapsaydı seni mi bekleseydi
Eğer kargolama yapılmasıyla iptal edin tekrar alın
Senin almanı beklemişler
Valla ya bu da götümüze girdi
Djjsjsjs