Çok beğendim fakat alan yok sadece 1 değerlendirme ve 5 yıldızı var akıl verir misiniz
Güvenilir mi arkadaşlar ?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Canım instagramda Bilge karga var oraya baksana garantili üstelik paketlemeleri çok güzel ve uygun fiyatlı ben hep ordan alıyorum bio kısmında web siteleri var www. Olan ordan bakabilirsin. Buna pek güvenme bazen şansa iyi çıkıyor yorumsuz yek yıldız olanlar ama çok nadir şansa işte. Ama yine de trendyolda iade mevcut olmadı iade edersin çok istiyorsan.
Aşkım ama gözlük dediğinde önemli , ucuz olsun diye alıyoruz ama gözümüzü bozuyor aslında ve çabuk kırılıyor. Buda sonuçta 70 lira şimdi kontrol ettim sana dediğimi onlarda 110 TL 50 TL var arada. Ama gene pahalı geldiyse dur bi yer daha vardı benim alışveriş yaptığım. Kartı vardı bende bi bakiyim döniyim sana. Orada uygundu pahalanmadıysa şimdi söylicem hemen.
Bende daha yeni oraya bakıyordum ben instadan bi sayfadan aldım ve bambaşka bi şey gönderdiler neyseki insaflı çıktıda parayı iade etti tekrar instagramdan güvenemiyorum açıkçası dediğin sayfaya baktım şikayet var ama bilemedim
Vallahi ben aldım paketleme güzeldi ve gözlük çok kaliteli ama hiç takamadım duruyor öyle yüzüme hoş durmadı 80 90₺ falandı uv koruyucu falan bişilerdi. Ama şikayet ona bakarsan herşeyde var canım, mesele sürekli alışverişyaptığım giyim sitesi var ordada şikayet var ama daha tek bi üründe bile sorun yaşamadım hep göründüğü gibi kaliteli falan. Ben aldım gördüm deneyimledim güzel kaliteliydi sen bilirsin. Trendyola devam o zaman ne diyim bol yıldızlı ürün aldığındada bozuk hasarlı Veya farklı ürün gelebiliyor onu da unutma , ama en azından güzel bişey var orda iade mevcut. :) her ne olursa olsun Trendyol candır 😃
Bildiğin güvenilir gözlük satan bi yer var mı Instagram'da vs gerçi ordan bi kez aldım istediğimle alakasız bişey gönderdiler tekrar Cesaret edemiyorum Allah'tan insaflı çıkıp parasını iade etti