Diğer Yaprrak Emojisi Nasıl Sizce? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 🌿 Bence Çok İnce 😒 biraz daha kalın yapabilirlerdi bune be 😏 🌿 Güzel Kötü kivi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yaprrak Emojisi Nasıl Sizce? Cevapla Emoji Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Sen şimdi yaprak emojisine bakıp ona bile sulanan tiplerdensindir😏 0 0 Yorumla
Lilyum_ Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl bir yaprak olarak güzel bunu begenmediysen baika yapraklar da var 0 0 Yorumla
XSirenHeaDX Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 98% +1 yıl ne anlama geldiğini bilmeden kivi dedim.. 😳🤔😬? 0 0 Yorumla
hazretiPRENS Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Biraz daha kalın olsa ağaç olacak abşa 0 0 Yorumla
wimpi Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. baska agac yapragi kullan sende 😂 0 0 Yorumla
Jokeface_ Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 97% +1 yıl hangi yaprak 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 🌿 bu yaprak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sen şimdi yaprak emojisine bakıp ona bile sulanan tiplerdensindir😏
bir yaprak olarak güzel bunu begenmediysen baika yapraklar da var
ne anlama geldiğini bilmeden kivi dedim.. 😳🤔😬?
Bizde derdimiz var sanıyoruz.. ksjdkskd
Merhaba✨
Pek dikkat etmemiştim
Biraz daha kalın olsa ağaç olacak abşa
Ben ufak gülleri deverim
baska agac yapragi kullan sende 😂
hangi yaprak
🌿 bu yaprak
Gerçekten bunu mu düşünüyorsun
Hahaa kalınsa var ama 🤷🏻♂️🤦🏾♂️
Kalınmı sevion