knk banada bayağ diyorlar iş imkanı filan meslek lisesi mezunuyum bende sınava hazırlanıyorum bi tekniker var bi teknisyen hangisi iki yıllık okumuş oluyordu hatırlamıyorum ama ikiside aynı işi yapıyor belki üniveriste okuman bagzı kişilerin önüne geçmeni saglar para konusu ise üstaya göre değişir eger olacaksan kendini o konuda geliştirmeye bak ne kadar iyi başarılı isen o kadar fazla alırsın ama ben stajda duydum asansörcü imiş adam 9k para kazanıyor muş bir arkadaşım anlattı inşallah birazda olsa yardımcı olabilmişimdir
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Eyw knk ben anadolu lisesi okuyorum sadece tyt sinavina giricem cunku 4 sene okumak istemiyorum 2 senelik bir bolum istiyorum cozdugum tyt denemelerinde ortalama 380 400 arasi puan gelior.2 yillik olan butun bolumler tutuyor nerdeyse de ama hangi bolumu okusam hic karar veremiyorum en son elektrik teknikerligini onerdiler banada. ama bilmiyorum cok kararsizim kararsizlik kadar kotu birsey yok. Hayalimde olmak istedigim bir meslek yok :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
knk banada bayağ diyorlar iş imkanı filan meslek lisesi mezunuyum bende sınava hazırlanıyorum bi tekniker var bi teknisyen hangisi iki yıllık okumuş oluyordu hatırlamıyorum ama ikiside aynı işi yapıyor belki üniveriste okuman bagzı kişilerin önüne geçmeni saglar para konusu ise üstaya göre değişir eger olacaksan kendini o konuda geliştirmeye bak ne kadar iyi başarılı isen o kadar fazla alırsın ama ben stajda duydum asansörcü imiş adam 9k para kazanıyor muş bir arkadaşım anlattı inşallah birazda olsa yardımcı olabilmişimdir
Eyw knk ben anadolu lisesi okuyorum sadece tyt sinavina giricem cunku 4 sene okumak istemiyorum 2 senelik bir bolum istiyorum cozdugum tyt denemelerinde ortalama 380 400 arasi puan gelior.2 yillik olan butun bolumler tutuyor nerdeyse de ama hangi bolumu okusam hic karar veremiyorum en son elektrik teknikerligini onerdiler banada. ama bilmiyorum cok kararsizim kararsizlik kadar kotu birsey yok.
Hayalimde olmak istedigim bir meslek yok :(
İyi meslek 4 5 yerine göre yukselır
Şu an lise 4um abi. tavsiye edebilecegin bir uni var mı sence hangi universitede okumaliyim?
Kardesım acık söyliyim okumaklada olmuyo calısma yerlerin tecrübem önemli bilindik ünivlere git puanın nereyı tutarsa 4 yıllık okumaya calıs 2+2 yap
s. iwktir ordan owrwosbu çocuğu
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!