Diğer Aynaya baktıgımda sanki ikizimi görüyorum normal mı anormal mı? Cennetbenim Takip Et Yoda Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor senelerdir aynaya bakınca bana benzer bir insan görüyorum benim gib giyşnmş her şeyi benim gibi 🙄🙄 kim acaba bu Güncellemeler+1 yıl güncel az once yine aynada o kızı gördüm 🙄 Aynaya baktıgımda sanki ikizimi görüyorum normal mı anormal mı? Cevapla İkiz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
EnginerBey Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 77% +1 yıl Aynayı aç kapa, düzelmezse değiştir öyle dene sorun devam ederse tekrar yazarsın 1 12 Yorumla Cennetbenim +1 yıl direk kırsam olmaz mı yaaa Yorumla EnginerBey +1 yıl Acır ama :') Yorumla Cennetbenim +1 yıl dogru kıyamam Yorumla EnginerBey +1 yıl Alıp alıp kırıyorsunuz... Madem kıracaksınız neden alıyorsun? Seni aynaları koruma ve yaşatma derneğine şikayet edeceğim Yorumla Cennetbenim +1 yıl etme lütfen bk korkuttun şu an altıma yaptım 🙈🙉🙊 kırmadım hiç bu ilk olacajtı Yorumla EnginerBey +1 yıl Derdini karakolda anlatırsın çok konuşma Yorumla Cennetbenim +1 yıl zıçtım yeter Yorumla EnginerBey +1 yıl Burası tam da gömleğimin cebine bir şeyler sıkıştırıp "sen beni görmedin ben seni" diyeceğin an Yorumla Cennetbenim +1 yıl bana yazma okuma ogretirmisin yazma okumam yok Yorumla EnginerBey +1 yıl Yok olanı öğretemem, parasını vereyim satın al Yorumla Cennetbenim +1 yıl yok başkasına güvenemem Yorumla EnginerBey +1 yıl Dinlemiyor olabiliriz, guvenoi hatta miyiz Yorumla
Jokeface_ Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 97% +1 yıl nomal değil yerlere bi bak birşeylerin düşümüş olabilir eheheh :d 1 0 Yorumla
Sorusormakiçinburda Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Sensin büyük ihtimalle soru trol o yüzden geçiyorum. 2 1 Yorumla Cennetbenim +1 yıl yok kız gitme yaa Yorumla
TuzeyKekinoğlu Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl https://youtu.be/lgLidmWOXuI şu jutsuyu bi dene krdşm 0 5 Yorumla Cennetbenim +1 yıl açıp bakmaya keyfim yok ne anlatıyo adam onu özetle yaz burda Yorumla TuzeyKekinoğlu +1 yıl Emrin olur aw Yorumla Cennetbenim +1 yıl başka emrim yok Yorumla TuzeyKekinoğlu +1 yıl Pp'den iQ seviyesi belliydi zatenKoddumun varoşellası Yorumla Cennetbenim +1 yıl 😂😂😂😂😂 bal yaaa Yorumla
Lêctum Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 66% +1 yıl Diğer konusunda 439 cevap paylaştı. Ya şunu beyninizi bu kadar kullanmayın pls. 1 1 Yorumla Cennetbenim +1 yıl ben fazla kullanmam Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. 27 yaşındaki zihniyete bak 😣😣 1 7 Yorumla Cennetbenim +1 yıl teşekkürler bizde bu zeka genetiktir Yorumla Kadda +1 yıl Bence sen kendini tekrarlamaktan sıkılmadın mı Yorumla Cennetbenim +1 yıl 🙄🙄🙄🙄 bıyıgını seveyim 🤭 Yorumla Ayhan67 +1 yıl @Kadda kime dedin dostum? Yorumla Kadda +1 yıl Cennet benime dedim sana değil Yorumla Ayhan67 +1 yıl Anladım Yorumla Cennetbenim +1 yıl haydaaaaaa 🤣 Yorumla
Im_SlimShady Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aynadaki yansıman kanka 1 1 Yorumla Cennetbenim +1 yıl yaaaaa Yorumla
Tazmanyacanavaarı Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Allah allah çok garip bir durum bu 1 10 Yorumla Cennetbenim +1 yıl hiç yaşadınmı bu durumu Yorumla Tazmanyacanavaarı +1 yıl Evet her aynaya baktığımda kendime benzeyen beni görüyorum Yorumla Cennetbenim +1 yıl allah allaaaah kimseye soyleme deli derler bak Yorumla Cennetbenim +1 yıl deli 🤭 Yorumla Tazmanyacanavaarı +1 yıl İlk defa sana söyledim gı Yorumla Cennetbenim +1 yıl yaaa seni ben anlarım bi tek Yorumla Tazmanyacanavaarı +1 yıl Beni anlayan tek sensin bu dünyada Yorumla Tazmanyacanavaarı +1 yıl Bende sabah yüzümü yıkarken gördüm Yorumla Cennetbenim +1 yıl ne yapmamız lazım Yorumla Tazmanyacanavaarı +1 yıl Bilmiyorum da ben ne yaparsam o da aynısını yapıyor Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. O senin ikizin :O) 1 2 Yorumla Cennetbenim +1 yıl ozmn neden sadece aynada görüyorum 🤔 Yorumla Bizden_Söylemesi +1 yıl sence bu normal değil mi Yorumla
Kadda Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl A 101 e git 1 12 Yorumla Cennetbenim +1 yıl migrostada var mı Yorumla Kadda +1 yıl Yok a 101 e orda beyin indirimde Yorumla Cennetbenim +1 yıl bayat orda herşey 🙄 beynim vardır aytıca Yorumla Kadda +1 yıl ') öyle olsa bile (beynin) sen yedekli çalış stembe lazım sana Yorumla Cennetbenim +1 yıl seninkini 10 kuruşa verirmisin bana cebimde o var sadece Yorumla Kadda +1 yıl Bence cebin delik Yorumla Cennetbenim +1 yıl nasıl yni Yorumla Kadda +1 yıl Cebinde taşımazsan paranı 10 kurıştan fazla bulunur yanında ama maksat cebindeki 10 kuruşu beynime eşitlemekse zahmef etme bende hiç bir şey satılık değil 1 kuruşluk beynim bile olsa Yorumla Cennetbenim +1 yıl tamam gel sana 100000000 kuruş sevdim deni Yorumla Kadda +1 yıl Şaka mısın Yorumla Cennetbenim +1 yıl sence Yorumla Kadda +1 yıl Bence boş lafsın Yorumla
Dilannnn99 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Aaaa kim acaba 1 1 Yorumla Cennetbenim +1 yıl bi bilsem 😒 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Aynayı aç kapa, düzelmezse değiştir öyle dene sorun devam ederse tekrar yazarsın
direk kırsam olmaz mı yaaa
Acır ama :')
dogru kıyamam
Alıp alıp kırıyorsunuz... Madem kıracaksınız neden alıyorsun? Seni aynaları koruma ve yaşatma derneğine şikayet edeceğim
etme lütfen bk korkuttun şu an altıma yaptım 🙈🙉🙊 kırmadım hiç bu ilk olacajtı
Derdini karakolda anlatırsın çok konuşma
zıçtım yeter
Burası tam da gömleğimin cebine bir şeyler sıkıştırıp "sen beni görmedin ben seni" diyeceğin an
bana yazma okuma ogretirmisin yazma okumam yok
Yok olanı öğretemem, parasını vereyim satın al
yok başkasına güvenemem
Dinlemiyor olabiliriz, guvenoi hatta miyiz
nomal değil yerlere bi bak birşeylerin düşümüş olabilir eheheh :d
Sensin büyük ihtimalle soru trol o yüzden geçiyorum.
yok kız gitme yaa
şu jutsuyu bi dene krdşm
açıp bakmaya keyfim yok ne anlatıyo adam onu özetle yaz burda
Emrin olur aw
başka emrim yok
Pp'den iQ seviyesi belliydi zaten
Koddumun varoşellası
😂😂😂😂😂 bal yaaa
Ya şunu beyninizi bu kadar kullanmayın pls.
ben fazla kullanmam
27 yaşındaki zihniyete bak 😣😣
teşekkürler bizde bu zeka genetiktir
Bence sen kendini tekrarlamaktan sıkılmadın mı
🙄🙄🙄🙄 bıyıgını seveyim 🤭
@Kadda kime dedin dostum?
Cennet benime dedim sana değil
Anladım
haydaaaaaa 🤣
Aynadaki yansıman kanka
yaaaaa
Allah allah çok garip bir durum bu
hiç yaşadınmı bu durumu
Evet her aynaya baktığımda kendime benzeyen beni görüyorum
allah allaaaah kimseye soyleme deli derler bak
deli 🤭
İlk defa sana söyledim gı
yaaa seni ben anlarım bi tek
Beni anlayan tek sensin bu dünyada
Bende sabah yüzümü yıkarken gördüm
ne yapmamız lazım
Bilmiyorum da ben ne yaparsam o da aynısını yapıyor
Anormal ben kendimi göremiyorum.
O senin ikizin :O)
ozmn neden sadece aynada görüyorum 🤔
sence bu normal değil mi
A 101 e git
migrostada var mı
Yok a 101 e orda beyin indirimde
bayat orda herşey 🙄 beynim vardır aytıca
') öyle olsa bile (beynin) sen yedekli çalış stembe lazım sana
seninkini 10 kuruşa verirmisin bana cebimde o var sadece
Bence cebin delik
nasıl yni
Cebinde taşımazsan paranı 10 kurıştan fazla bulunur yanında ama maksat cebindeki 10 kuruşu beynime eşitlemekse zahmef etme bende hiç bir şey satılık değil 1 kuruşluk beynim bile olsa
tamam gel sana 100000000 kuruş sevdim deni
Şaka mısın
sence
Bence boş lafsın
Oha kiyamet geliy
Aaaa kim acaba
bi bilsem 😒
Senin kayıp kardeşin