Lisede yaşadığım tacizler ve baskılar yıllar sonra kafama takılmaya başladı. Bir erkek neden böyle yapar?

Arkadaşlar ben fiziksel olarak insanlarla çok mesafeli olan birisiyim, bir sürü erkek arkadaşım var ama bu zamana kadar hep mesafemi korudum, bundan 3 sene önce okulda bir erkek arkadaşımın yanına oturdum. Dersteydik birden sağ ayak bileğimi iki ayak bileğinin arasına aldı, ben yaptığı şeye anlam veremedim çünkü birden oldu ve sadece duruyorduk yani. "Ne yapıyorsun bırak" dedim, "Böyle duralım ne olacak" dedi "İstemiyorum" dedim bir süre izin vermedi geri çekilmeme, bırakmadan önce "Bak bir şey olmuyormuş, gördün mü?" Dedi. O zamanlar hep bu tarz şeyler yaşıyordum, çevremdeki erkekler rahatsız olmama rağmen sınırlarıma dikkat etmiyordu, tesettürlüyüm ve bunu kullanıyorlardı. Geri çekildiğimde 'yobazsın' diyen oldu. Sınıfımızda zorla elimi tutan olmuştu. Daha önce birisiyle öpüşmediğim için sınıfta linç yemiştim. Bu tarz şeyler yaşadığım için o zamanlar bu hareketlerin taciz olduğunun farkında değildim, sadece geri çekiliyordum, kaçıyordum. Yıllar sonra lisede yaşadığım bu olaylar kafama takılmaya başladı. Erkeklere karşı hep savunmasız hissetmeye başladım. Bütün erkekleri bir tutmuyorum kesinlikle ama psikolojik olarak erkeklerden hep zarar görecekmiş gibi hissediyorum. Bir erkek neden böyle davranır? Yani cinsel istek duyan birisi böyle mi yapar? Bu tarz bir hareket neden yapılır?
Lisede yaşadığım tacizler ve baskılar yıllar sonra kafama takılmaya başladı. Bir erkek neden böyle yapar?