bu çiziğin tamamı pasta cila ile kapanmaz. ancak büyük ölçüde kaybolur, dikkatli bakıldığında belli olacak düzeye gelir. nanomax türü ürünlerin garantileri yoktur.
pasta cilayı kendin de uygulayabilirsin aslında sadece ihtiyacın olan kol kası. ne kadar bastırarak yaparsan o kadar etkili olacaktır.17 Yorumla- +1 yıl
pasta cila iki yöntem ile uygulanır; 1. si çizik olan bölgeye parmak ucunla pasta cilayı nokta nokta sürersin, sonrasında üstübü ya da pamuk ile çizik bölge ve yakın çevresine bastırarak iyice yedirirsin, pasta cilanın artık yüzeyde iyice yok olduğunu anlamak için de bölgenin hafif yağlı ve mat olması gerekir. sonra pasta cilayı yüzeye yedirdiğin üstübü ya da pamuğu temiz bir diğeri ile değiştirirsin. yeniden aynı bölgeyi bastırarak cilalar gibi uygularsın. sonrasında da her bastırarak geçtiğinde parlayan alanın çıktığını görürsün. rica ederim bu arada :)
- +1 yıl
images.gittigidiyor.com/.../...ILA__18628697_0.jpg
Ben bunu yapabileceğimi hiç sanmıyorum ama deneyeceğim; ) Sağolasın çok çok. .;))
Birde şu pasta işe yarar mı? - +1 yıl
bu kadar bir çizik için bu pasta hem fazla hem de pahalı.
bu bile yeterlidir bence, ayrıca yapabilirsin, güven www.hepsiburada.com/.../productDetails.aspx
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılTırnağınla çiziğin üstüne parmağını yukarı aşağıya sürttür, eğer tırnağın takılıyorsa çizik derindir ve pasta cila işe yaramaz.
Ayrıca pasta cila, lokal uygulanmaz komple yapılır aksi halde araca bütünleme bakıldığında o bölge göze çarpar.
Eğer bir cisme bu plastikte olabilir araç tanponu vb. sürtmeden iz yapmışsa bunu en iyi boyacı giderir ürün sürer temizler temizlenecek kadar boyaya zarar vermemişse.
Kendin elleme, netten bulunduğun yerdeki boyacıları arattır örnek : Manisa oto boya veya boyacılar yaz çıkan isimlerden teli yazan yoksa firma dükkan ismini yaz Manisa itina boya iletişim vb. cep teli varsa ara veya yakın yerlerde ihtiyacına cevab verecek sanayi varsa veya şehir yakınsa oraya git birebir sor ve yaptır. elle müdahalen iz bırakır boyayada zarar verirsin.
Hatta dönüş yolundada yaptırabilirsin tahminen 30 dakka sürmez önce makineyle ürün sürer 1 dakkada makineyle üstünden geçer olmazsa ona göre seçenek sunar sende kararını verirsin bu vb. durumlarda kendim yapabilirmiyim yapsam zararı ne olur diyede sor kolay gelsin iyi tatiller Anseneri hanim.19 Yorumla- +1 yıl
https://hizliresim.com/kZ0RgD
Resmi bu, kapatılabilir mi sence? - +1 yıl
Resme baktım, fakat ışık yansıması olmuş güneşin, vede aracın hangi bölgesi bu yerdeki taşlarda görünüyor. anladığım kadarıyla açık krem rengi sürtünme izi var sanki bilinçli yapılmış bir plastik malzemeyle tekrardan resim çek güneş ışığı vurmasın. aracın hangi bölgesi olduğunuda yaz ön kaput sağ ön kapı vb. neyse bölge. eğer ürün sürer ve makineyle geçerse 50 tl civarı ama tatil yörelerinde fiyat artar seçeneğin az çünki şehir yerinde yaptırırsan 75-150 tl ve altı ama ürün sürecem üstünede pasta cila gerek derse yani sırıtmasın bölge diye 100-150 tl diyebilir aracı komple pasta cila çektirmek marka 3m meguars würüt ise 250-350 tl. yani marka kullanırsa ve komple pasta cila çekerse.. ama lokal yani bir parça kapı tavan vb. olursa 75-150 tl yi geçmemeli geçerse başkasına git fiyat standarda yakınsa ya yaptıracan veya normal ilde yaptır fiyat düşer büyük şehirlere oranla.
www.uzmantv.com/arac-yuzeyindeki-cizikler-nasil-giderilir burada açıklama var sağ tarafındada benzer videolar var. - +1 yıl
Ö. değil, fiyatı 200-250 tl'yi geçmesin. manisada bende 3 parça boyattım. tavan 150, sağ çamurlu 150 tampon 150. ötesi fiyat fazlalığı ama dükkan büyükse masrafıda arttığı için fiyat artabilir. boya işi bir gün sürer elinde başka iş yoksa. kaskosu varsa ordanda yaptırabilirsiniz. h. günler Anseneri hanım.
- +1 yıl
Ne güzel, masraf etmeden yaptıracaksınız :). geçmiş olsun , inşallah bu vb. hasarları tekrar yaşamaz ve uğraşmazsınız. tatilinize huzurla devam edicek olmanıza sevindim ;) h. akşamlar Anseneri hanım.
- +1 yıl
e. i. c. seçme, düşünce nezaket ve emeğin için teşekkürler Anseneri hanım :).
+1 yılBir araba ve tamir uzmanı olarak söyleyebileceğim, fotoğraf net istediğimi göstermemiş.
Gelelim pasta cila meselesine. Pasta cila iki senede bir yapılması araç için önemlidir. Korozyona karşı koruma sağlar.
Ayrıca geniş yüzeyli ve derin olmayan boya sorunlarını da geçici olarak tamir eder. Geçici dememin sebebi, çizikler zamanla pas vermeye başlar.
Tavsiyem pasta cila yaptırınız.
Ancak yeni teknolojik ürünler kullanmayınız. Eski pasta cilalar daha etkilidir, neden derseniz; eski ürünleri üstüpü ile ve tüm kol kuvveti ile yaptığınızda boyayı eksiltme daha az olacaktır. Saygılarımla.22 Yorumla- +1 yıl
Bayanın gücü ovmalı pasta cilayı emdirmeye yetmez, erkek lazım.
Çizik kapatan sürünce belli etmeyen şeyler vardı ama onlar da arabayı yıkatınca çıkıyor diyorlar. Gerçi reklamlarda herifler arabayı kazıyordu ama yine de emin olamıyorum :) Reklam sonuçta
13 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Diğer konusunda 702 cevap paylaştı. pastayla dene. pasta ve üstübüyle yapabilirsin. foto tam net değil ama sanki pastayla yapmaya denemeye değer gibi. pastayla ovalaman için biraz kuvvet lazım. çaba lazım. detaylı şekilde anlatayım istersen. nasıl oldu bu çizik?
22 Yorumla
+1 yılPasta bir nebi dolgu malzemesidir cilada yüzyi parlatır. Senin istediğin şey doğru bir pasta bulman ve iyi bir cilaylada olayı bitirmen anlaşılmaması için. Farklı dolgu malzemeleride var ama iyi araştırman gerek melli olmasın istiyorsan.
11 Yorumla
+1 yılçizik fotoğrafını paylaşsan daha çok yardımcı olan çıkar, kaportaya zarar vermediysen ve çizik çok fazla değilse pasta ile düzeltilebilir ama görmek lazım.
18 Yorumla- +1 yıl
Resmi bu, kapatır mı pasta - +1 yıl
birşey yok ya kapatır konu komşudan iste vardır birlerinde sonra pamuklu bir beze sür çizik olan yere iyice ovalayarak uygula, pasta çiziğin yanındaki boyadan alarak çiziği doldurur,
- +1 yıl
bastır mümkün mertebe ama çok aşırıda bastırıp kaportayı göçürtme.
- +1 yıl
nerede oturuyorsun ki? bursadaysan yarın bakabilirim, ama sıkıntılı bir durum yok kaportada silinmeyecek bir çizik değil o.
- +1 yıl
kaskonu böyle basit birşey için bozdurmana değmez, git bir kaportacı 20-30 lira çay parasına halleder 10dk'da
kendin yapmaya kalkma araba rengi tutturmayı kolay mı sanıyosun bir sürü ton var durup dururken değerini düşürme
21 Yorumla- Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılYa ne alaka yardımcı olabileceğim bir şey olduktsan sonra kategori öenmli değil ama cinsel yaşam çok ilgi çekici onu kimse inkar edemez.
12 Yorumla- +1 yıl
pek anlamam olur heralde.
+1 yılArabayı satacaksın sanırım, eğer öyle ise bu ciddi bir kusur değil. Yok araba babanın o anlamadan halletmek istiyorsan sonax bayilerine git. 50-100 tl gibi bir paraya kusursuz kapatırlar bu kadar önemsiz bir detayı.
13 Yorumla- +1 yıl
O halde ilk sonax bayisine koş :) istanbuldaysan ve levent tarafındaysan sana bir yer tarif edebilirim? arkadaşımdır, işinde de çok iyidir.
+1 yılAhahaha cinsel yaşam ne alaka :D
Pasta cila kapatır merak etme ama sen yine de bir servise veya oto boyacıya göster bakalım ne önerecek sana ;)14 Yorumla- +1 yıl
kapanabilir sorun olmaz bence fakat sen yinede bir boya ustasına veya servise sor.
benim aracımdada darbe vardı adam pasta cila yapmadı sadece fırça ile bile o lekeyi çıkardı.
BUna haafif pasta cila yeter bence ;) - +1 yıl
Rica ederim :)
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Pasta cila, aslında kardeştir. bide bunların masta diye bir kardeşleri vardır. Afedersin biraz yolludur. Bir gün pasta ve cila giderken mastayı biriyle ormana girerken görmüşler. Görüş o görüş, patlamış gitmiş sadjk:D
10 YorumlaArabanın boya cinsi önemli.
En üst tabakada (vernik-cila) simli olan araçlarda bu uygulamayı yapamazsın iyice bozar :(13 Yorumla- +1 yıl
Resmi bu, kapatır mı pasta
+1 yılEtkili olur, şahsen kullanmadım ama kullananlar da gayet etkili idi. Çoooook aşırı dikkatli bakılırsa farkedilir.
11 Yorumla- +1 yıl
Resmi bu, kapatır mı bunu da
Eğer cizige tirnagin takiliyorsa pasta cila kapatmaz. zaten pasta cila iyi biseyde değil tavsiye etmem. dediğim gibi tirnagin takiliyorsa o cizige rutus gerekir
11 Yorumla- +1 yıl
- Diğer konusunda 391 cevap paylaştı.
+1 yılKaportacıya 10 lira ver yapsın ya. Arabada bişey yok.
12 Yorumla- +1 yıl
Ciddenden de öte. 10 lira bile tutmaz gönlünden ne koparsa derler de sen şimdi bu işleri bilmiyon ya, senden bişeyler koparmak isterler. 10 lira verir geçersin.
+1 yılaraç içinse git kaportacıya bir yemek kaşığı pasta al eve gel pasta çekeceğin yeri kolonya ile temizle pastaya az bir iki damla su dök pamukla çizigin üzerine bastırarak iyice sür geçerr
111 Yorumla- +1 yıl
tam belli olmuyor ama kapatabilir
- +1 yıl
ve bunu kapaması için 3 gün üst üste yapman lazım
- +1 yıl
önemli değil ;)
- +1 yıl
ha bu arada cinsel yaşamdan sorsaydın cevap veremezdim işim yok çünkü o bölümde ;)
- +1 yıl
Peki bu pasta ise yarar mi sence?
images.gittigidiyor.com/.../...ILA__18628697_0.jpg - +1 yıl
yok o tip pastalar işe yaramaz durun size linkini bulursam atayım
- +1 yıl
www.hizlial.com/.../10293774 bu daha iyi sizin için
- +1 yıl
önemli değil
boyaciya gotur daha ucuza halleder kendin bulasma derim
13 YorumlaArabanın rengi önemli beyaz ise cifle halledebilirsin, eğer renkli ise pasta kullan. Alacağın sonuç çiziğin derinliğine göre değişir.
18 Yorumla- +1 yıl
evet ama öyle de durmasın istiyorum.
Bu pasta is görür mü sence?
+1 yılpasta cila kapatır için rahat olsun...
ayrıca cinsel yaşam da sorsan da cevap vermezdim :D düne kadar xperim kurtarmıyordu zaten. bugünde böyle bir soruyla açılış yapamazdım kusura bakma :D12 Yorumla- +1 yıl
hmmm hafta sonu olmasından kaynaklansa gerekkk :D sende sağolll... bu kadar da dert etmeeee :)
Bu konuda uzman olarak cevap vericem... eģer ciziğe tirnağın geçiyosa pasta cila kurtarmaz.. netten o ürünleri alma hic bir işe yaramaz... iyi bir usta bul ve ben çelik rütuş istiyorum de o kapatir biraz ustunede bir pasta cila olur cillop
20 Yorumla
+1 yılBoya yerindeyse ve çizik derin değilse eğer çizik kalemi var 10 tl filan onlardan al kullan
12 Yorumla- +1 yıl
Tuning cilerde var oto aksesuarı satanlarda
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çizik büyükse olmaz cila zaten arabayi parlak göstermek için
16 YorumlaDiğer konusunda 393 cevap paylaştı. Çok derin değilse etkili bende bugun yarin denicem kullananlari gördüm etkili ama fazla bastirma ve fazla pasta sürme
115 Yorumla- +1 yıl
Resmini ekliyorum ancak kapanır mı bilemiyorum herkes birşey söylemiş. . - +1 yıl
İnce gibi. Boyada kalkma yok ama nasıl sürülüyor bilmiyorum.
Diğer konusunda 794 cevap paylaştı. Hafif çizikleri pasta cila yok ediyor. Bir keresinde adamın birinin arabasına sürtmüştüm adamı çağırdım adam önemli değil bir pasta cila ile hallederiz demişti
10 YorumlaDiğer konusunda 328 cevap paylaştı. Nano max felan kullanma arabanın anası aglar psta cil ufak cizikleri halleder sen bir kaportacıya götür
10 YorumlaDiğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Internetten aldiklarin pektw ise yaramiyor. bir zaman sonra dokuluyor herhalde
10 Yorumla- Diğer konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKapatır..
Yalnız bez değil, üstübü kullan..14 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Pasta cila bulamazsan da beyaz Cif kullan. Daha güzel sonuç verir..
- Diğer konusunda 520 cevap paylaştı.
+1 yılne resmi koymuşsun hiç bir şey anlamadım
cidden keşke cinsellikle ilgili bir şeyler sorsaymışsın10 Yorumla Ben sen yapma yaptır.. daha etkili olur
13 Yorumla- Diğer konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılAraba kuaförü hizmeti veren bir yere götür,
11 Yorumla Çizik küçükse pasta cila kapatır
12 Yorumla- +1 yıl
+1 yılyarar yarar olmadı pastayı ben dökerim
11 YorumlaDiğer konusunda 503 cevap paylaştı. cevabı bilmiyorum bilsem yardımcı olurdum
12 Yorumla
+1 yılBendde helikopter. vurusu varmis onu denemek istiyorum bayanda
00 YorumlaDiğer konusunda 343 cevap paylaştı. Kapatır da biraz fazla Sürmen gerek
10 Yorumla
+1 yılBüyük ihtimal
00 Yorumla
+1 yılBilmem
00 Yorumlaevet yarar
00 Yorumlasen yapma zaten
14 Yorumla- +1 yıl
Cok guzelsin
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri