Öznel cevap vermenizi rica ediyorum. Bu arada evrendeki en soğuk yer yeryüzünden 5000 ışıkyılı uzaklıktaki Boomerang Nebula’da bir toz ve gaz bulutudur.
Bende benim sorumun ya da sorularımın altında insanların başka insanların görüşlerine yorum yapması yani senin deyiminle şaşırma ifadesiyle yazıya dökmesini istemiyorum. Çünkü geçmişte bununla ilgili çok sorun yaşadım. Bundan dolayı bu konudan rahatsız oluyorum. Anlayışınız için teşekkür ederim. Eğer konuşmak istiyorsanız özelden konuşabilirsiniz. Yorum için teşekkür ederim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ekşi kaç? Tabi bunda güneş ışığının ulaşmadı yer ve evrendeki gaz kutlelerinin fonksiyonuna bakmak gerekiyor 😏
-272
Bildiğim gezegenler arasından, Neptün oldukça soğuk bir yer diye biliyorum
Yorum için teşekkür ederim. Doğru cevap.
Onun kalbi kadar soğuk ve tekinsiz bir yer daha yok
O zaman o kalpten uzak durmak gerekir. Yorum için teşekkür ederim.
Rica ederim
Bilmukabele.
Abla sen ne yaptın ya. 😏
Yeni aldatıldım abi ya benden bundan daha bilimsel yorum çıkmaz😂
Başkalarının görüşüne muhalif olmayınız benim sorumda.@Zekai_kirişci
Dur dur. Bunu yazayım bir yere lazım olur 😂
@Kosbela burda muhalif değil yaratıcı yorumdan etkilendiğimi şaşırma ifadesiyle yazıya döktüm.
Bende benim sorumun ya da sorularımın altında insanların başka insanların görüşlerine yorum yapması yani senin deyiminle şaşırma ifadesiyle yazıya dökmesini istemiyorum. Çünkü geçmişte bununla ilgili çok sorun yaşadım. Bundan dolayı bu konudan rahatsız oluyorum. Anlayışınız için teşekkür ederim. Eğer konuşmak istiyorsanız özelden konuşabilirsiniz. Yorum için teşekkür ederim.
Ciao🦇🍀
Öznel derken neyi kastettin anlamadım. Insanların yürekleri
Erboğa Takımyıldız/ Nebula
Öznel derken. Mesela verdiğin cevap gibi. Yani insanların kalbi.
Yorum için teşekkür ederim.
🎈🍀
İyi günler dilerim.
Karadelik ağzı diyorlar
Yorum için teşekkür ederim.
Kalbim
😎😎😎 Yorum için teşekkür ederim.
Beni mi bekliyordun
Hayır.