Beyaz ten , renkli göz , balık et , sarı saç , kıvırcık saç , yuvarlak gözlük , ruj , oje , topuklu ayakkabı , çanta - kıyafet uyumu , minik dövmeler , bel gamzesi , minik ayaklar say say bitmez 😄😄😄
Hayır yaa yüzü güzel olup da mesela kısa boylu şişman kadınlardan nefret ederim mesela. Bi de sigara içen ve aşırı laubali konuşanlar ne kadar güzel olursa olsun itici geliyor. Abazayım ama seçiciyim yani 😄😄😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kızların her şeyi ilgi çekici. Ekstra bir şey yapmanıza boş şeylerle uğraşmanıza gerek yok 😄😄
Hadi ya 😂 Derken😂
Erkekler çirkin 😄
😂 mesela kızlarda sevdiğin şeyler ne
Beyaz ten , renkli göz , balık et , sarı saç , kıvırcık saç , yuvarlak gözlük , ruj , oje , topuklu ayakkabı , çanta - kıyafet uyumu , minik dövmeler , bel gamzesi , minik ayaklar say say bitmez 😄😄😄
Ahaha genel l olarak kadın seviyoruz 😂😂
Hayır yaa yüzü güzel olup da mesela kısa boylu şişman kadınlardan nefret ederim mesela. Bi de sigara içen ve aşırı laubali konuşanlar ne kadar güzel olursa olsun itici geliyor. Abazayım ama seçiciyim yani 😄😄😄
Yüzünü niye güzel buluyorsun o zaman kardeşim 😂
İşte demek istediğim o çirkin kadın yoktur ama bu kaç aksesuarvâri özellikleri ekstra güzellik katıyor. Bu da benim seçiciliğim 😄😄
157 75 gıcık oldun mu 😂
Yüzünü görmem lazım 😄😄
Ahaha o kadar da şişman değilim ya😂
Bizden olmaz. Benim boyum çok uzun
Tamam canım boy kaç merak ettim 😀
Boy 183 kilo 72 😄
Masallah😄yakışıklı misin🤭
Fazla değilim. 10/6
Hee zevkten zevke değişir yani hayırlı kısmetler o zaman ne diyim😀
Saol sana da 😄😄
O ne demek 🙄