Reklam filmi gibi oldu ama gençken yapılması gereken ve yaptığınız enteresan, garip, keyif veren, çılgınlık ve bir o kadar da güzel şeyler nelerdir?
link
link
1) bungee jamping ( yapmadım daha erken yaşlarda yapmak isterdim şimdi korkarım )
2)araba kullanmayı öğrenirken çöp kutusuna çarpmak( mutlaka böyle bir anın olmalı direk te olabilir)
3) mekan lar da sabahlamak( benim mekan taksim di arkadaşlar la )
4)hiç anlamasanda pazar da bir tezgah ta gel vatandaş diye bağırmalısın ( güven kazanmak için iyi yol )
5)bir hafta tatil tek başına
6)yürüyen merdivenlerde ters yöne doğru azimle ilerlemelisin (çok eğlenceli )
7) son ve en önemli olarak mutlaka sevmelisin hayal kırıklığına uğrasan dahi aşka küsmemelisin gençlik duygusu aşk la tazelenir yoksa 18 yaşın da yaşlı hissedersin
şu ana aklıma gelen ler bunlar
bi bungee jamping yapmadım fakat yamaç paraüşütüne bindim.
Ya aslında çevremde olmadığından yapılırken dahi görmedim sadece tv den şans... Ama aha yapıolar bende yapacam derim :D
içten içe istiyorum da 20 li yaşlar da olsaydım düşünmezdim bile şimdi korkuyorum :)))
Birgün yapacağım ya ama tek basıma yapmam arkadasım falan olcak o da yapacak :D ne alakaysa :D
@nudist cesaret veriyorsun bi bismillah deyip yapabilirim :)))
bende yapcam :)
1.aşık olmak
2.ailenden gizli sevdiğinin olduğu şehre gitmek
3.gezbildiğin kadar şehir gezmek
4.sevdiğinle aranda bir sır bırakmak ayrılsan bile
5.paraşüte binmek
6.güneşin doğuşunu sahilde izlemek
7.çılgınca süprizler yapıp etrafındakileri şaşırtmak
8.şanslı masaya katılmak:)
9.platonik aşık olmak:)
10...
mutlaka kız arkadaşını aldatmalısın, mutlaka aldatılmalısın ikisininde acısını yaşa ki ileride yüreğin nasır tutsun vicdan azabı çekme :)))) araba kullanmayı bilmiyosan öğren ama hız denemeleri yapma en son artislik yapan aklıma geldikçe bir fatiha daha kopuyo filimden... ibadet etm böylelikle yüreğin ALLAH korkusundan demir gibi olur ve insanlardan korkmazsın... bir işi yapacakken sonu nolur deme sadece yap eksiside artısıda kaznaçtır... mutlaka bi komşu kızını ayart ileridede lazım olacağını unutma... şimdilik bukadar :))
Ya sen bana resmen tavsiye etmişsin nassihat etmıssın :D :D Ayıp ama :D
1-Amsterdamda space cake ve absinth denemek 2-tijuana da meksika usulu tekila icmek 3-vegasta ayni gun icinde tum otellerde eglenmek 4-gece surf yapmak ve yuzmek 5-kaya tirmanisi ve kamp yapmak 6-sadece bir sirt cantasi ile avrupa turu 7-alkol alip bilmedik bir sehirde sabahlamak 8-tika basa yemek yarisi yapmak 9-tekne ile okyanusa acilmak 10-bes parasiz hayata atilip calismanin anlamini ogrenmek
Cevap
2Cevap
1.bol bol aşık ol kalbın kırlabılır ama yaşadığını anlarsın
2.Paraşütle atla
3.kendini unutacak kadar sarhoş ol
4.sahne olan bir yerde şarkı söyle
5.kalabalık bir yerde sevgılıne senı sevıyorum dıye bagır
6.yapabildiğin her yerde sex yap
7.otostopla bilmediğin bir şehire git
8.Eğitimini mutlaka tamamla
9.kimseye yerini söylemeden bir hafta denize açıl
10.Günlük tut
haha link güzel buna bıde minübüsü durdurup şöföre saat sorup ok tesekkurler dıyıp gıtmeyıde ekleyelım...
+belediye otobüsüne "yaşlılara yer vermem" yazılı tshirtle binmeyide es geçmemek gerek
birde mutlaka araba kullanırken bır kerede olsa helekı altındakı araba ciddi ciddi makınaysa hızın dibini getirilmelidir
:)) bi de ayakkabısını bağlayan vardı iett yi durdurup :D
hahaha süper yaa :D
10 şeyi boş ver, ihtiyarlayınca yapamayacağını hissettiğin her şeyi yap :)))
hayatını doyasıya yaşamak yaşarken dikkatli olmak hepsi bu
calis, ye ic gez toz kalp kirma atla zipla :D haha
amerikaya gitmek :D
1- 10 . kimseyi takmamak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar