"Bir milleti savaş olmaksızın yıkmak isterseniz, çıplaklığı ve zinayı genç nesilde yayın. - Selahaddin Eyyubi "
Bu sözü okuduğunuzda aklınıza gelenleri paylaşırmısınız
Bu sözü okuduğunuzda aklınıza gelenleri paylaşırmısınız
kısmen doğru ama şöyle bişey var günümüzde bir milleti bunlarla değil dini kendine göre uydururak insanları kandırarak kısaca munafıklık yaparak milleti yok ediyorlar ve adınada dindarlık deniyor şu an yok olmuş bir milletin kalıntısıyız yüzde 38 olarak
bir ülkenin ahlak seviyesini düsürmek o ülkenin temeline dinamit koymaktir.. Genc nesil ülkenin temeli olduguna göre..
Öyle olsaydı başta fransa, ingiltere , abd , almanya, avusturalya, norveç, isviçre gibi ülkeler yıkılırdı.
Boş laftır.
Harika budur kudusün fatihi ne guzel demis nur icinde yatsin
Cevap
11Cevap
Başka şeyler düşünmesin beyni onlarla meşgul olsun beynini köreltsinki ülkesini unutur hale gelsin. Çünkü erkekler için zaaf. Strateji geliştirmesin. Yeni nesil geri kalsın kültür seviyesi düşük olsun. Ne kadar ilimden bilgiden uzak kalırsan böyle zina çıplaklık zihni ele geçirir ve düşünemez hale gelirsin.
sadece zinadan bir milletin yıkılcağını sanmıyorum fakat selaaddin eyyübi bence burada o zamanın en kötü şeylerinden örnek vermiş yani benim aklıma daha neler geliyor o milleti savaşmadan yıkmak için günümüz şartlarında...
Korkuyorum bu imansızlar yüzünden biz de helak olcaz diye.
Bu na göre amerika 1950 ler civarı çökmeliydi? Bakınca hala süper güç. Demek ki sevişmek te fayda var :) :) :)
ciddiyim okuduğunu anlamayan çok insan var şu ülkede. Adamın demesine göre bir ülkede zina genç nesille yayılırsa yıkılır demiyor mu? Bu okuduğundan bunu çıkartamayıp hala aklınca cevap vermeye çalışıyorsun. Git cümlede anlam falan çalış türkçe dersimi vereyim. Cem yılmazın bir lafı var severim '' beyni yok fikri var ''
bana karşı yazdıklarının hepsini kendine söylemelisin. :) selaattin eyyubi nin bu sözünden, bir ülkede zina genç nesile yayılırsa yıkır anlamı çıkarmak mantıksızlıktır. sana vereceğim örnek sözü anlamana yardımcı olacaktır. vücudun mikroplara karşı savunması bağışıklık sistemidir. bir kişinin bağışıklık sistemi çökerse o kişi ölür mü? mesela aids insanın bağışıklık sistemini çökmesine neden oluyor ama aids mikrobu insanı öldürmüyor. bu sözle de zina ile bir ülkeyi yıkarsın değil savunmasını zayıflatırsın, yıkmaya elverişli hale getirirsin deniliyor.
deminki söylediğinle şu yazdığın şey bir mi? Kendini yalanladın resmen. Amerikaya saldıran olmadı falan diyordun en son. bunun virüsün değil sitemin çökmesinin öldürmesi ile alakası ne bağlantıyı kursana şu iki cümle arasında. Amerikaya kimse saldırmadı ve virüs cümlenle ilgili. Peki dediğin gibi olsun diyelim ki zina savunmasını zayıflatıyor ülkelerin bu amerikada genç nesili bırak nesillerde evllik dışı ilişki yaşanmakta banamasın demiyorlar bence. Her tarih kişisinin söyledi söz doğru değildir. Bide bekliyorum iki cümle arasındaki baglantıyı.
arkadaşım şaka mı yapıyorsun yoksa benimle kafa mı buluyorsun ya da kafan mı güzel. gayet rahat anlaşılabilecek şeyleri neden anlayamıyorsun ve farklı yorumluyorsun. eğer kafan güzelse sabah kendi yazdıklarını ve benim yazdıklarımı tekrar oku sorun hallolacaktır. Algılamamandaki sorun başka birşeyse Allah acil şifalar versin.
evet bağlayamayacağını bende biliyordum kolay gelsin sana sığ insan.
zamanına göre çok doğru ama günümüzde geçerliliğini yitirmiş bir söz
O yuzden bati islam dunyasinin anasini aglatiyo dimi sacma bir sozmus
bu söz selahaddin eyyubinin değil şu saçma sapan hocalardan birinin ortaya attığı bir söz
ben kemalist değilim dostum hem kemalistler de senin lacivertin işte pek farkınız yok. düşünmeden sorgulamadan önünüze gelene inanın. bugun bu coğrafyaya kötü şeyler batıdan gelmiyor. siz müslüman olmamakla ya da dinsizlikle ahlaksızlığı karıştırıyorsunuz. bak bugün işidin yaptıklarına. sadece işid de değil en basitinden dilleri allah diyen gözleri haramdan çekilmeyen insanlarla dolu bu memleket. avrupada insanlar sabha kadar sokaklarda. burada 8-9 dan sonra bir tane kız çıkıp dolaşabilir mi? önce kendinize bakın elalemi bırakın artık.
kemalist değilim diyorsun ama ne zaman atatürk aleyhinde bilgiler paylaşılsa sadece kemalistlerin vereceği şekilde tepkiler veriyorsun bu 1. düşünmeden, sorgulamadan önüme geldiğime inandığımı nerden biliyorsun, beni nerden tanıyorsun? müslümanların ışid i Allah ın adını kullanan kafirler olduğunu söylemesine rağmen, ısrarla ışid i müslümanmış gibi gösteren islam düşmanları ağzıyla konuşuyorsun. her kesimde yanlış yapanlar olmasına rağmen günah işleyen müslümanları genele yayıyorsun. yanı yazdığın her cümlen bir birinden mantıksız. cehalete ve aşırı düşmanlık duygularına sahip olduğun anlaşılıyor.
ne içtiysen aynısından istiyorum. yukarıda yazılanın atatürkle ne ilgisi var onu anlamadım bile. düşünmeden sorgulamadan önüne gelene inandığın yazdıklarından belli. hadi farzet ki işid falan yok. sanki müslüman coğrafyası çok mu düzgün bir yer? sana en basitinden örnekler vereceğim ki anlayasın. kadınları trafikten çekme kararları , kadınları iş hayatından çekmek için verlen fetvalar? o çok seviğiniz mursi bile gelir gelmez çocukların evlenebilmesinin önünü açtı yine de 500 küsür idam politiktir dedik. evet müslümanların çoğu günah işliyor en büyük günahlarından biri de aklını kullanamamak ve nefsine hakim olamamaktır. işte hayvanlardan ayrıldığımız tek yer burasıdır ama gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki müslümanların çoğu bugün bu durumdadır. en büyük ıspatı da bugünkü yaşadıklarımız gördüklerimizdir. amberin zaman müslüman bir ülkeden ne bekliyorsun i derken bunları kastetmiştir ama siz lafı başka yerinizden anladığınız için tek başına bir kadını linç etmeye kalktınız.
Cok dogru bir soz ! Ks ye bakin kizlara bakin hele gorulur ne haldeyiz yazik bizlere
2014 yılında mılletlerı yıkmanın en kolay kolu ekonomılerını cokertmektır.
o yüzden mi zinanın sık yapıldı rusya, almanya, isviçre, amerika dünayayı yönetirken; zinayı idamla cezalandıran suriye, ırak, iran, suudi arabistan rezillik ve sefalet kaynıyor!
o yüzden avrupa refah içinde. Bir ülkeyi yok etmenin en kolay yönü din adamlarını ele geçirmektir.
Avrupa yıllardır ayakta ama :/
şu an turkiyeye uygulanan bu
gerçekleşiyo sanırım
saçmalık.
Saçmaaaa
aklıma gelen ilk yer Türkiye
Şu an zaten..
Çoook doğru dicem
Halimiz harap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar