sorucagım soru her ne kadar sorulabiecek diger pek çok soru olsada bir soruyu sorardım başka evrenler var mı? daha dogrusu boyutlar ister metafiziksel ister şu an yaşadıgımız fizik yani merak ettigim soru bizden başka yaşıyanlar farklı evrenler var mı?
belki büyülerin sihirlerin oldugu çizgi film diyarından çıkma olan yerler illa büyü olmasına gerek yok ampihiba gibi bir yer olsada olur yeterki fantastik şeyler olsun bu ne böyle sadece kıç devirmek insan bir sıkılıyor yenilik istiyor farklı yerler evrenler istiyor
tabi bide şeyide merak ediyorum rüyamızda gördüklerimiz veya hayali olarak isimlendiririlen kişiler acaba onlar gerçekmi? yoksa anlamlandıramadıgımız için gerçek degilmi diyoruz? onlarla normal muhabbet edebilirmiyiz? rüyamızda aslında farklı bir hayat yaşıyormuyuz? yaşıyabilirmiyiz? ve bu rüyamızda yaşadıklarımz aslında gerçek bir hayatmı? yoksa hayalmi? bunu bilebilmek için delirmem gerekir ögrenmesi imkansız gibi birşey
Öncekiler gibi biraz sevip sonrada bırakıp gidecekmisin?
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Soru güzelmiş. Bu soruyu kendi adıma cevaplayacak olsam Cevap olarak;bugüne kadar kimseyi yarı yolda bırakacak kadar onurumdan ödün vermedim derdim. Ve sevginin birazı olmaz.