@Arrowen ne az vermesi yediği önünde yemediği arkasında şerefsize ne zaman yaş mama versem, miktarı önemli değil. Hep 2 3 parça bırakıyor. Acaba yiyecekmi yoksa söküp kabı yıkasammı diye ikileme sokuyor aklımla oynuyor şerefsiz.
@stratumcorneum beraber yatıyoruz 30cm boyu var bana yatakta yer bırakmamak için bi uzanıyor sanki 160cm boyu var iyiki yatak çift kişilik😂😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bu soru senin sapik kotu sözlerden hoşlandığın anlamına mı gelir hayir asla ama senin bana yaptgin buydu
KizlarSoruyor çok güzel bir siteymiş
("yeni üye oldumda")
“İt”
Gözüm profil resmine kaydı.
O it mi be minnak bi kedi🥺🙂
Boşluğuma denk geldi hahahahha
O it değil benim kedim it😁 bak resmine
Hiç birini karşılıksız sevdinizmi? ↗
Itiniz cok datlus
Karşılıksız da olsa seviyorum meraktayım😂😂
Ben köpek tercih eden biri olarak karışmıyorum😂
@Arrowen bu da itmis kanka iste sjckckg
Hık demiş burnundan düşmüş. Kedi demeseniz ne olduğunu bile anlamayacağım😂
Valla it Sibirya kurdu gibi soğuk seviyor hayvan. Kişiliği de et her türlü hainlik var. 😂😂
Demek ki hak etmişsin, o hainlik olmuyor. Kesin mamasını az veriyorsun.😂
Bu kadar tatli itim olsun beraber balkonda yatalim ayazda
@Arrowen ne az vermesi yediği önünde yemediği arkasında şerefsize ne zaman yaş mama versem, miktarı önemli değil. Hep 2 3 parça bırakıyor. Acaba yiyecekmi yoksa söküp kabı yıkasammı diye ikileme sokuyor aklımla oynuyor şerefsiz.
@stratumcorneum beraber yatıyoruz 30cm boyu var bana yatakta yer bırakmamak için bi uzanıyor sanki 160cm boyu var iyiki yatak çift kişilik😂😂😂
Benim kedimde oyleydi yayilarak yatiyor yatagi ortaliyordu ah pisişim üzümlü kekim
Ne oldu özümle kekine
Üzümlü kekim yasiyor ama benden uzakta babam evde kedi istemiyor🥺
Onu sen ye diye bırakıyor, çok düşünceli ama sen kıymetini bilmiyorsun hala..😂
Yani guvenilir bi evde ablamin kayinvalidesigilde ama ben uzak oldugum icin uzgunum sehre de 1.5 saatlik yer
O konuda şanslıyım ya bu iti herkes seviyor. 60 sene eline kedi almamış annem bunu ilk gördüğünde kuçağına aldı😂
Hiç birşry gelmedi 💁♂️
Aşk 😅
Adalet
Polinomlar...
Sıkılıyoruuuuuuum
Bayır
Amigo
Gogo🤣
Kırmızı 🤭😂😂😂
Çürük
Neşe
Sapık