Diğer Tanıdığınız en uzun kız kaç cm? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Tanıdığınız en uzun kız Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Güncel 2 Tanıdığınız en uzun kız kaç cm? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Nagi__han Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl yeğenim kız 1.92 ben 1.83 0 29 Yorumla Soran +1 yıl Bende 174 Yorumla Nagi__han +1 yıl kısa erkekleri severim kankam 1.70 Yorumla Soran +1 yıl Kısa mıyım Yorumla Nagi__han +1 yıl bana göre kısasın normalde orta boylusun birde biraz topuklu giyiyorum Yorumla Soran +1 yıl Bu boyda erkekle sadece kanka mi olursun yoksa ilişkin olur mu Yorumla Nagi__han +1 yıl ben lezbiyenim dostum o benim Yorumla Soran +1 yıl Hıı şöyle sorayım o zaman görüntü olarak senden kısa erkekler mi daha iyi duruyor senden uzunlar mi Yorumla Nagi__han +1 yıl ben kısaları seviyorum iyi kalpli oluyorlar Yorumla Soran +1 yıl Hmm evet Yorumla Soran +1 yıl Peki yapılı mi zayıf mi Yorumla Nagi__han +1 yıl göbekli olmasın yeterli ama dediğim gibi benim cinsel yönüm farklı sevgilim var 28 yaşında ve çok seviyorum onu Yorumla Soran +1 yıl Hmm o kızın boyu kaç Yorumla Nagi__han +1 yıl 1.65 o da uzun boylu kızları seviyor Yorumla Nagi__han +1 yıl onun kariyeri var mühendis büyük bir firmada Yorumla Soran +1 yıl Mutluklar diliyorum size güzel kızlar Yorumla Nagi__han +1 yıl bende sana kalbimden mutluluklar diliyorum.. çok iyi bir insansın hissettim seni hiç üzme kendini rahat ol Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Soran +1 yıl Sende çok tatlısın hep mutlu ol Yorumla Nagi__han +1 yıl babam tedavi ol diyor bilmiyorum olursam değişirsem kısa bir erkeği seçerim herhalde Yorumla Soran +1 yıl Olmak istiyor musun Yorumla Nagi__han +1 yıl istiyorum arada. erkeklerde çok istiyor benimle arkadaş olmayı ama konu cinselliğe gelince yapamıyorum soğuyorum onlardan Yorumla Soran +1 yıl Cinselliği acele etmeyen biri lazım o zaman Yorumla Soran +1 yıl Sen hazır olana kadar bişey yapmayan Yorumla Nagi__han +1 yıl çok anlayışlı olmaları lazım bana karşı aceleci davranıyorlar Yorumla Soran +1 yıl Gerçektende seven biri anlayışlı olabilir bence Yorumla Nagi__han +1 yıl vücudum güzel erkekler beğenmekte haklılar ama ben farklıyım Yorumla Soran +1 yıl İstek atayım mı sana Yorumla Nagi__han +1 yıl ben gizlenmedim görüştüm sizinle sevgilim gelmek üzere metrodan alacağım birazdan profilim açık yorum yapın canınız sıkılırsa yardımcı olmaya çalışırım Yorumla Soran +1 yıl Tamam yorumdan da muhabbet edebiliriz Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Diğer konusunda 7,3b cevap paylaştı. 1.50 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
180lik kız vardı sınıfta hiç unutmam
yeğenim kız 1.92 ben 1.83
Bende 174
kısa erkekleri severim kankam 1.70
Kısa mıyım
bana göre kısasın normalde orta boylusun birde biraz topuklu giyiyorum
Bu boyda erkekle sadece kanka mi olursun yoksa ilişkin olur mu
ben lezbiyenim dostum o benim
Hıı şöyle sorayım o zaman görüntü olarak senden kısa erkekler mi daha iyi duruyor senden uzunlar mi
ben kısaları seviyorum iyi kalpli oluyorlar
Hmm evet
Peki yapılı mi zayıf mi
göbekli olmasın yeterli ama dediğim gibi benim cinsel yönüm farklı sevgilim var 28 yaşında ve çok seviyorum onu
Hmm o kızın boyu kaç
1.65 o da uzun boylu kızları seviyor
onun kariyeri var mühendis büyük bir firmada
Mutluklar diliyorum size güzel kızlar
bende sana kalbimden mutluluklar diliyorum.. çok iyi bir insansın hissettim seni hiç üzme kendini rahat ol
Teşekkür ederim
Sende çok tatlısın hep mutlu ol
babam tedavi ol diyor bilmiyorum olursam değişirsem kısa bir erkeği seçerim herhalde
Olmak istiyor musun
istiyorum arada. erkeklerde çok istiyor benimle arkadaş olmayı ama konu cinselliğe gelince yapamıyorum soğuyorum onlardan
Cinselliği acele etmeyen biri lazım o zaman
Sen hazır olana kadar bişey yapmayan
çok anlayışlı olmaları lazım bana karşı aceleci davranıyorlar
Gerçektende seven biri anlayışlı olabilir bence
vücudum güzel erkekler beğenmekte haklılar ama ben farklıyım
İstek atayım mı sana
ben gizlenmedim görüştüm sizinle sevgilim gelmek üzere metrodan alacağım birazdan profilim açık yorum yapın canınız sıkılırsa yardımcı olmaya çalışırım
Tamam yorumdan da muhabbet edebiliriz
1.78di.
Sen kaçsın
1.85
Sen kaçsın
1.50
190 annem
Boyunu bilemeyiz
192
Cm