(Benim bunu sormamdaki amacım ötekileştirmek değildir.) İyi Parti bence sözde ülkücü olan bir partidir. Gerçek ülkücü olsaydı, Cumhur ittifakı partisi olurdu. Akp de aynı zamanda ülkücü sağ muhafazakar partidir. Mhp ise zaten aşırı sağ ülkücü partidir. Dedemin 1980'li yıllarda yaşadıklarını anlattığı bir durum vardır; eskiden oturdukları evin sokağında ülkücüler, evin arkasındaki sokağı ise Devrimciler tutarlarmış. Evin bulunduğu sokakta ise ülkücü kahvehanesi varmış. Devrimciler her cumartesi kahvehaneyi basarlarmış. Ülkücüler bundan bıkarlar ve onlar da devrimcileri pusuda beklerlermiş. Böylece sokakta huzur denen bir şey yokmuş. Markete hep kendisi gider tehlikeli sokaklardan ve onlara parti tutmam derlermiş. Onlar da işi abartmamak için dedeme bir şey yapmazlarmış. Ama asıl dedem ülkücü partiye oy veriyormuş. Ama bir gün devrimciler, dedem hiçbir şey demedikleri için dövmüşler. Babaannem ise dedemi bu halde görünce polise devrimcileri şikayet etmiş. Hal böyle olunca devrimcilerle biz de düşman olmuşuz. Durum böyleymiş dedemin anlattığına göre. Ben ise aşırı ülkücüyümdür, tıpkı dedem ve babam gibi. Çünkü asıl bizi vatanseverlik yapan şey ülkücülüktür. Devrimcilik iyidir. Ama Devrimcilik görüşlerinden birisi olan Marksim falan yabancılara aittir. Ülkücülük, Türk-İslam ülküsü olduğu için Türklere aittir. Ve bizim atalarımızın dinleri Hristiyanlıkmış. Ama yerlilik-yabancılık konusunda dine bakmamak lazım. Marksizm görüşünü benimseyenler eskiden çok varmış. Şimdi de vardır belki. Marksizm yabancılara ait olduğu için ve bu yabancılar da bizim atamıza düşman oldukları için Marksizm görüşünü benimseyenlere bizler terörist deriz. Zaten Pkk da Marksizm'i benimseyen terör örgütlerinden birisidir.
Güncellemeler
+1 yıl
Hatta hani Ülkücüler "Komünistler Moskovaya" diye bağırıyorlar ya. İşte Komünistlerin görüşleri Marksizm oldukları içindir.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer