Kardesimle resimle ugrasiyo. Soyleki bir tane gul icin bir hafta ugrasmis 0. o ona kalem hediye etmek istiyorum ama ne tur kalemler alicam bilmiyorum. Resimleri tukenmez kalem tarzi seylerle yapiyo keceli kalem felan. Bildiginiz kalem turleri var mi? Onrrebileceginiz markalar? Veya link verin :)
Cevabın nedir?
Karakalemmi çiziyor bide kardeşin kaç yaşında karakalemse 2b-4b-6b gibi kalem koyuluğunu belirleyen resim kalemleri al
03 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bence resim kalemlerini dereceli sekilde al.
Ve boya turlerinin her cesidini al.016 Yorumla- +1 yıl
https://youtube.com/watch?v=o_EpbZR_B4c al bakim. :)
- +1 yıl
www.ustasanat.com/
Bu setlerin hangisi iyi. Renk olarak hangisi alınmalı.
+1 yılbence en güzel faber castellin kara kalemi çok güzel renk tonu var ve çizim yapması bir o kadarda basit oluyor
06 Yorumla- +1 yıl
maerkerler çok dağılıyor ve silinmiyor ama karakalem oyle değil bende arada sırada bişeyler çiziyorum ama bence en güzeli karakalem hemde faber castell
- +1 yıl
hacım kaliteli kullan birde kağıttanda farkeder.
www.ustasanat.com/
bu renklerden hangisi daha çok iş görür. - +1 yıl
skinn tons daha iyi gibi. kağıdında mümkünce A3 olsun
- +1 yıl
ö. d
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
2Cevap
ben marker kalem kullanirim. brush markayi tavsiye ederim. ya da promarker
011 Yorumla- +1 yıl
www.ustasanat.com/
Bu setlerden hangisi işini görür renk olarak. - +1 yıl
hmm anladım. Böyle bir set nasıl olur. www.hobi24.com/KMDefault.aspx
+1 yılBen kara kalem seviyorum ama onun icin de resim kalemleri yetiyor zaten digerleri hakkinda bir bilgim yok maalesef
05 Yorumla- +1 yıl
Hic bilmiyorum uzgunum :)
- +1 yıl
:))
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇizimle uğraşıyorum ama sadece karakalem yani o 2b 3b kalemler kullanıyorum onlarda pek hediye edilmez
017 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO zaman lyra kalem var set şeklinde al tanesi 2 lira
Cevap sahibi+1 yılLyra güzel bir marka bütün kurs onu kullanırdık sınava girecektim kırtasiye kırtasiye lyra kalem aradım yani
Cevap sahibi+1 yılKeyfin bilir
- +1 yıl
Lyralara baktım. bir kaç seçenek var. Bunların farkı nedir? Yani Hi-artla Aqua brushın.
www.hobi24.com/KMDefault.aspx
Cevap sahibi+1 yılBunların hiç birini kullanmadım ben işime yaramıyor bunlar çünkü karakalem yapıyorum ben
Cevap sahibi+1 yılRenkli çizimler yapmıyoruz biz foto göndermeyi bilseydim gönderirdim de bilmiyorum
- +1 yıl
hmm anladım. Bunlar gibi diyosun yani
www.sanatmalzemeleri.com/download/11914b.jpg
Cevap sahibi+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi renkli kullanmadım
Cevap sahibi+1 yıl:) rica
B2 kalemi alırdık biz hep :D
025 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl10 tanesi bir milyon olan tükenmez
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılçin malı ne beklersinb
+1 yılstabilo :DD
063 Yorumla- +1 yıl
benim resim felçtir :DD ama renkli kalem hobim var :)) stabilo çok sağlam ve güzel yaa :))) her ton mevcuttur ;)-- ucu kırılmaz kolay kolay --abanırsan kırılır tabii :D-- uzun ömürlü bir de-- tanesi 2.5 tl :DD
- +1 yıl
:DDD bn baya amatör kaldım yaa :DD tamam tamam ezdin beni :D
- +1 yıl
:DD okee rahatladım :))
- +1 yıl
bazn içimden geliyo da :D bn barbie falan çiziyom :Dasdfg hiç gerçek insan yüzü çizemedim.. bir ara youtubedan baktım falan öyle yani :DD çok güzel oldu ama daha uğraşamadım :))
- +1 yıl
ahahha :)) benim hayvanlarım yaratığa benziyoo :DDD canavar oluyolar bildiğin gövdelerini falan hiç edemiyorum :) bir kargaa :DD
- +1 yıl
aynn ya :DD boyaları o yandan bu yana sıkıyolar sonra sanat oluyo :D şurdan modern şurdan egzotik darbeler :DD --bazılarının haklarını yemiyim ama :)) mona lisa mesela :DD hala üzgün mü mutlu mu anlamadım :D
- +1 yıl
:DDDDD bzim hoca bize mona lisa tablosıunu özelliğinin yüz hatları olduğunu söylemişti-üzülüp tebessümü :DD ------- sen nerdn biliyo erimiş olduğunu :DD
- +1 yıl
haaaaa :DDD sanat tarihi dersinde görmüştük.. çığlık tablosuda favorim :DD ----popart daha iyi tabi :D-- saatler eriyo bir yerlerdn ;:DD oke anladımm---
- +1 yıl
:DDD resimlerimi anneme yaptırırım :DD- bir ara gökyüzü yapıyım dedim kırmızıyı fazla kaçırdım :DD annem söyleniyodu en son :DD
- +1 yıl
arası heralde :DD balık tutan adamı hatırlıyorum :))
- +1 yıl
oltası kovası falan var yaa :)) --(annem çizdi onu) :D bn çizsem cin ali olurdu ya :D
- +1 yıl
yok bee nerdeee :DD zorlaa yalvarıyorum ev işi yaptırıyo öyle ediyooo resim :DD ---- burcum balık hayal gücüm yüksektirr :Dd
- +1 yıl
bilmemki annem öyle der ne alakaysa :DD burcumda yüksekmiş :D yükselenine bağlı D---konu nerden n nereyee :DDD
- +1 yıl
:DD Hmm pek anlamiyom burclardan. Oglagin bir yonunu cok seviyom insanlar senin hakkinda fazla yorum yapamiyolar. Tek bir kaliba koyamiyolar. Bu yuzden bir arkadasim bana yengecsin olum sen diyo. Neden diyo bilmiyom ^^ aynen konuyu nere tasidik :) peki simdi napiyon resim yapip satiyon mu. :)
- +1 yıl
ahahhh :))) bn resim yapamam kii :DDD---ama bir arkadaşım var ufff bir görsen tabloyuu-- yok yani böyle bir şey :) bir yalı var detayları o kadar düzgün ki her türlü fırça kullanmış tablo yaparken bir şeler daha var ya cila - yağ falan :DD bn anlamam öyle işlerden :D
- +1 yıl
çıkmam lzm ya :// karşılaşırz inşallah yine :)
- +1 yıl
Bu renklerin hangisi iyi olur bak bakiiim :)
www.ustasanat.com/ - +1 yıl
hımmm ne çizcenn ona göree :))
- +1 yıl
- +1 yıl
:DDD acemiyse pahalı alırsan heveslenir :)--1. sınıfa başlayan kardeşime faberin 36 lı pastelini almıştım heveslensin die arkadaşları kırmış bazılarını :D ey Allahım yaa:)) yazık paracıklarıma :D----sen gene lyra al ama :)
- +1 yıl
ya faber al direk :D bunlar çok pahalıı :DD
- +1 yıl
:DD bn evlenmicem diyo yaa :)))--her düğünde bir kızla el ele fotosu var :DD-maviş ve çok baldır :D
- +1 yıl
oyun hamuru çok fena yaa :DD bir de açık kalmış kapağı kurumuş mehmet akif (kardeşim) gene bir şler etmeye çalışıyodu yaa :Dd
- +1 yıl
çok fena abisi ya :DDD bir ara şarkı bile yazdı-sen beni sevmessen -- dağlara mı kaçsam forum trabzona mı :DD gitar eşliğinde --acayip komedi oluyo :DDD
- +1 yıl
2. sınıfa geçti :DDD
- +1 yıl
:DDDD yeni nesil kızlar çok cadaloz yaa :DD kuzenim var bildiğin cadıı :D ama severimm ya :)
- +1 yıl
Ama kardesim biraz farkli. Kucuklugunde reklam izlerdi boyna. Tvde sadece reklam izlenirdi :)) simdi ise yemek vermesende olur sabahtan aksama kadar cizgi film izliyo. Yazi dersinde herkes cizgi cizerken hocaya burada yazi yazacagima evde cizgi film izlerim demis. Hocanin agzi acik kalmis ahahhahaha
- +1 yıl
Ohaaa küçüklüğü aynı bennn :))))) bnde reklam hastasıydımmm :))) özellikle reklam açardım :) ---çok çizgi film izlemezdim ama vay bee öğretmene iyi demiş :D --tv yi yasaklayınn :))) dicem ama olmucak tabii :))
- +1 yıl
Bnce toptan tv yi evden kaldırın:)) yoksa islah olmucak :) ---arkadaşımın evinde tv yok kitap okuyolarmışş :)) çok şaşırmıştım --tv olmayan ev var mı die :)
- +1 yıl
:DD niye atamadın :DD
- +1 yıl
beni eklermisin :D
- +1 yıl
:Ddd tamam tamam :) benimde seni takip etmem gerekiyor ;)
+1 yılPilot
01 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem