Yorumlarını sildim ve engelledim. Ama o kadar çoklar'ki biri gidiyor öteki geliyor?
"Siyonizim" ne demektir?
Yorumlarını sildim ve engelledim. Ama o kadar çoklar'ki biri gidiyor öteki geliyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendini üstün gören, israili kurup, Arapları köle edeceklerini amaçlatan, bu doğrultuda çocuklara dersler verip, Araplar dan nefret etmeleri için dersler verilen, eskiden azınlıktayken, şimdi çoğunlukta olan, Yahudi ereği. Aslında Ant siyonist Yahudiler de var, israile şiddetle karşı duran ama biraz önceki sıruya koyduğum Linte Bidenin 80'lerde söylediği vir söz var; "eğer İsrail olmasaydı, çıkarlarımız doğryltusunda, orada, bir İsrail kurmak zorunda kalırdık." Yani siyonizim de, bir insan kullanma aracı. Kızıl derililer tarafındab beyaz denilen bu vahşi ırk, şeytan için, şeytani planlar yapar. Her zaman...
Yahudilerin toplayıp, birlik haline getirip ortadoğu ve filistin de büyük israili kurmayı planlayan bir düşüncedir. Ve bu düşüncenin ilham aldığı unsur tevrat ve kabaladır. Tevratta ki "öldür" emrini kendilerine prestij edinen yahudlier bu uğurda nice masum canlara kıydılar. Ama zulüm asla sonsuza dek sürmez, zulmedenler ne hikmetse sonunda zulmettiklerinden daha beter duruma düşüyorlar.
Siyonizm, hakki hakikati gozetmeksizin, milyonlarca insanin katledilmesini , aç susuz kalmasini hiçe sayarak, insanlarin kendilerine köle olmasini bunun sonucunda zafer olarak israil terör örgütü ulkesini kurmayı hedefleyen lanet bir düşüncedir.
Erbakan hocanin bu sözüne cok dikkat etmemiz lazim, Siyonizm adama kahrolsun siyonizm diye slogan attırıp kendine hizmet ettirir.
Dogru demiş.
Yahudi ırkçılığı ideolojisi adı altında dünyaya huketme ve efendi olma isteğidir
Cevap
4Cevap
Planlanan toprak parçasını yahudi topraklarına katmak için finansal ve politik her türlü akla gelen gücü sağlamak için kurulmuş teşkilat
Shop titans oyununda katıldığım loncanin adı 😄 merak edip kurucuya sordum, anlatmıştı
Yahudileri bir arada toplama projesi
Kısaca diyeyim. Yahudi ırkçılığı.
Anlatirim anlatirim ama bizi ilgilendiren bir konu degil. Bosa zaman kaybi.
siyonizmi birakalimda arap dusunsun.
turkun baska dertleri var.
ikile ozaman, senin burada işin yok.
Araplikla isi olaninda Turkiyede isi yoktur.
Turkiye Turklerindir.
ikile bakalim colune.
tabi ermeni sevici , asalaci filistinlilerin seni kabul ederse.
Sen Türk falan degilsin. Türk kimliginde bir Siyonistsin. Defol sorumdan.
bilmiyom
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?