koşu ve kardiyolarda kendini zorlamaktan cekinme hızlı ve dinamik ol terlemeye özen göster tabi birde sarkık falan olmaması icin karın da calış haftanın 2 günüde bacak calış hafif yapsan da olur ama bacakların terden sonra incelir kadınlar bunu pek istemez bunun icin bacak kaslarına özen göster fit durursun ve kiloları verdikten sonra karın kasların larınla orantılı güzel bir vücudun olur
Ya benim gittiğim spor salonu öyle haftada 2 gün bacak veya kol sırt yaptırmıyor haftanın tüm günü tüm vücut aynı program yaptırıyorlar heralde kilo verdikten sonra senin dediğin gibi yaparlar. Zaten zayıflasam dahi bacaklarım çöp gibi olmaz 😅
İşte olmaması icin karın antrenmanlarına, ısınma hareketlerine ve ne yiyip ictiğine dikkat etmen lazım bunları zaten spor salonundaki hocan sana söyler sadece bunlara dikkat etmeye özen göster
Rica ederim spor hayattır bırakayım deme sakın birde ağırlık antrenmanlarında gaza gelipte kendine cok yüklenme :D bak kırmızı domatez olursun söyliyim :D
Kilo verdikten sonra da devam edeceğim çünkü spor vücudumu aynı zamanda ruhumu da yeniliyor 🙂 yok çok yüklenmem zateb 15 16 kilo kaldırıyordum ahhahshs
:D aynen spor eğlenceli oluyor bizim salonlar hayla kapalı acılsın gitcem protein tozu falan herşey hazır lakin sorun salonlar kapalı biz sporcular resmen ağlıyor :D salonda herkes ağır kaldırmaya falan calışıyor dometez gibi kızaranlar mı dersin ruhunu teslim edenlermi :D ah ah aklıma geliyor
Aynen Aynen birde erkekli kızlı sorunlar dersek erkeklerin bazıları spor yaparken gözü cıkacakmış gibi kızlara bakıyorlar bende ona bakıyorum makineyle işi bitsede ben girsem diye ama adam spoa gelmemiş resmen birde bazı kızlar ah ah spora geliyorsun altı üstü bu kadar makyaj niye :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
boyun 170 civarı olduğunu düşünürsek.. 10 kilo kadar vermeye çalış.
1.72 yim ama 3 ayda 10 kg den fazla veremez miyim?
yaz günü daha rahat verirsin. yeterki kendine güven. yemene dikkat et. yürüyüş mtlaka yap tabi diğer kültür fizik hareketlerini de unutma.
Evet yazın daha kolay veriliyor teşekkür ederim
rica ederim..
Fitim ama ayagi sakatladik basket oynarken bir surelik kilo alicam gibi jsshsksbs
azcık bana ver. bende kilo alamıyom :)
Valla seve seve veririm 😄
hahah teşekkür.. inşallah 65 olursun :)
İnşallah
Her zaman fit kilo bu halimi seviyorum
Rahat rahat olursun sadece yediklerine dikkat et
İnşallah
koşu ve kardiyolarda kendini zorlamaktan cekinme hızlı ve dinamik ol terlemeye özen göster tabi birde sarkık falan olmaması icin karın da calış haftanın 2 günüde bacak calış hafif yapsan da olur ama bacakların terden sonra incelir kadınlar bunu pek istemez bunun icin bacak kaslarına özen göster fit durursun ve kiloları verdikten sonra karın kasların larınla orantılı güzel bir vücudun olur
Ya benim gittiğim spor salonu öyle haftada 2 gün bacak veya kol sırt yaptırmıyor haftanın tüm günü tüm vücut aynı program yaptırıyorlar heralde kilo verdikten sonra senin dediğin gibi yaparlar. Zaten zayıflasam dahi bacaklarım çöp gibi olmaz 😅
Ben 106 kiloydum spor yaparak verdim şu an 82 falanım 22 kg daha vercem ama sporla deride sarkma olur mu?
İşte olmaması icin karın antrenmanlarına, ısınma hareketlerine ve ne yiyip ictiğine dikkat etmen lazım bunları zaten spor salonundaki hocan sana söyler sadece bunlara dikkat etmeye özen göster
1 ay falan tüm vücut yapman doğru merak etme vücudun ısınıp güclenir o 1 ayda
Teşekkür ederim 🙂
Rica ederim spor hayattır bırakayım deme sakın birde ağırlık antrenmanlarında gaza gelipte kendine cok yüklenme :D bak kırmızı domatez olursun söyliyim :D
Kilo verdikten sonra da devam edeceğim çünkü spor vücudumu aynı zamanda ruhumu da yeniliyor 🙂 yok çok yüklenmem zateb 15 16 kilo kaldırıyordum ahhahshs
:D aynen spor eğlenceli oluyor bizim salonlar hayla kapalı acılsın gitcem protein tozu falan herşey hazır lakin sorun salonlar kapalı biz sporcular resmen ağlıyor :D salonda herkes ağır kaldırmaya falan calışıyor dometez gibi kızaranlar mı dersin ruhunu teslim edenlermi :D ah ah aklıma geliyor
Hahahaha ya ama koronanın hep spor salonlarında olduğu söyleniyor doğru mu
korona spor salonlarında değil ama onu aratmıyacak terli ve havlusuz insanlar var :D onlardan iğreniyorum
emin ol bunlar koronadan daha iğrenc :D ığh
Hshahahs çok doğru diyorsun
Spor aletlerini öyle görünce insan sinirleniyor tam kan toplanmış yanıyorum makine ter icin hay diyorum bu ne ya :D
Jdhddhheeh gerçekten iğrenç hele bazıları lahmacun kokuyor tamam bak terlersin ama spora da pis gelmezsin ya bir spor yapmadan önce deodorant sür ya
Aynen Aynen birde erkekli kızlı sorunlar dersek erkeklerin bazıları spor yaparken gözü cıkacakmış gibi kızlara bakıyorlar bende ona bakıyorum makineyle işi bitsede ben girsem diye ama adam spoa gelmemiş resmen birde bazı kızlar ah ah spora geliyorsun altı üstü bu kadar makyaj niye :D
Hshshshshshhs valla o ortamı bilmiyorum ben kadınlara özel yere gidiyorum makyaj yapmasıda ayrı bir ironi😅
Bunları yazarken spor salonundan soğudum :D ben evde spora başlıyım en iyisi :D böylesi hem daha sağlık lı hemde daha az sinir bozucu :D
sadece 3 kilo kaldı 🙏
İkisi arasında bir şeyim😬
Kiloluyum spor yapmam gerek ama üşeniyorum
Az kaldı fitim. Ufacık göbüş kaldı
Fitim
1.80 77
82 him böyle güzel
Fitiz
Fitt
Her zaman fitim
Fitim