Diğer Bana çok hızlı tükenen bir şey yazın? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Kim bilcek bakalımm Güncellemeler+1 yıl "Çok hızlı tükenen birşey" yazıcaktınızz olmadı ki amaa shsjdjjs Bana çok hızlı tükenen bir şey yazın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Sempatick-oOo Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 86% +1 yıl Tükenmez kalem; adına göre hızlı tükenir.Çirkinliğin; dünyada en çabuk tükenen şeydir sadece gülümse 😊 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çok hızlı tükenen bir şey 1 0 Yorumla
Ɽojek Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl ümit şarj para sabır moda ömür zaman sevgi hayaller en 31 :))))) 0 0 Yorumla
ErKaaN_ Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Çok hızlı tükenen bir şey 1 4 Yorumla Soran +1 yıl İşte görmek istediğimiz haraketler ama ben dedikten sonra yazmışsın sendee hdnsdj Yorumla ErKaaN_ +1 yıl Nereye yazdın ki sen ben görmedim valla direk görüş yaza tıkladım kaçırdık desene 😂 Yorumla Soran +1 yıl O zamann🥳🥳🥳 Yorumla ErKaaN_ +1 yıl Tşkrler👋☺️ Yorumla
azbuzdeğilçokbuz Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl arkadaş ortamında açılan sigara paketi. 1 0 Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Ben her şeyi yavaş tüketirim idareliyim 1 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Orgazm anı kadar hızla tükenen başka bişi yok 🤞 0 0 Yorumla
Gripin34 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Sanırım gençliğim o kadar hızlı tükeniyor ki 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Diğer konusunda 5,5b cevap paylaştı. şimdiki aşklar.. 2 0 Yorumla
_SilαhsızKuvvetler_ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Sabır. 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Kimleri görüyoruz Yorumla _SilαhsızKuvvetler_ +1 yıl Kimleri görüyoruzz Yorumla Soran +1 yıl Shdsjdjjs Yorumla _SilαhsızKuvvetler_ +1 yıl Hâlâ aynısın 😄 Yorumla Soran +1 yıl Nasılımm Yorumla _SilαhsızKuvvetler_ +1 yıl Enerjik ve hızlı shsjf Yorumla Soran +1 yıl Çok hızlıyımdır shsh Yorumla _SilαhsızKuvvetler_ +1 yıl Yavaşla biraz yavaşla ahsjdf Yorumla Soran +1 yıl Şşş karışma Yorumla _SilαhsızKuvvetler_ +1 yıl Karışmıyorum asi ne halin varsa gör :D Yorumla Soran +1 yıl Hiç değişmemişsin shsh Yorumla _SilαhsızKuvvetler_ +1 yıl Ne anlamda shshs Yorumla Soran +1 yıl : ) Yorumla _SilαhsızKuvvetler_ +1 yıl 😏 Yorumla
Hissiz72 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 331 cevap paylaştı. Zaman 1 0 Yorumla
-Lili- Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 811 cevap paylaştı. Sabır 1 0 Yorumla
Ecmelovski Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 447 cevap paylaştı. param 1 0 Yorumla
Leviss Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yok öyle birsey 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Memur maaşı 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Diğer konusunda 29,7b cevap paylaştı. Para 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Yaratıcı ol hadiii Yorumla Rascoln36 +1 yıl Sıvı yağ mı Yorumla Soran +1 yıl Sen yapmasaydın bariğğ Yorumla Rascoln36 +1 yıl Hiç modumda değilim yoksa dahiyane görüşlerimden atardım Yorumla Soran +1 yıl Noldu moduna 😞 Yorumla Rascoln36 +1 yıl Hastanedeyim abim ameliyat olduda refakatcilik yapıyorum Yorumla Soran +1 yıl Çokk geçmiş olsunn😐 Yorumla Rascoln36 +1 yıl Eyvallah sağolasın sizin modunuz düşmesin tam gaz devam Yorumla Soran +1 yıl Gerçi düşükte yine de oyalanıyoruzz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
Tükenmez kalem; adına göre hızlı tükenir.
Çirkinliğin; dünyada en çabuk tükenen şeydir sadece gülümse 😊
Çok hızlı tükenen bir şey
ümit şarj para sabır moda ömür zaman sevgi hayaller en 31 :)))))
Çok hızlı tükenen bir şey
İşte görmek istediğimiz haraketler ama ben dedikten sonra yazmışsın sendee hdnsdj
Nereye yazdın ki sen ben görmedim valla direk görüş yaza tıkladım kaçırdık desene 😂
O zamann🥳🥳🥳
Tşkrler👋☺️
arkadaş ortamında açılan sigara paketi.
Ben her şeyi yavaş tüketirim idareliyim
Mazot. Valla çok hızlı bitiyor
Ekili tarım arazileri.😒
Orgazm anı kadar hızla tükenen başka bişi yok 🤞
Sanırım gençliğim o kadar hızlı tükeniyor ki
1-) Para
2-) Zaman - Ecel
3-) Güven
şimdiki aşklar..