Diğer Alınır mı alınırsa giyilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kaşkorse atlet diyor fakat kumaş özelliklerine baktığımda %95 cotton diyor bunu alsam giyebilir miyim sizce terletir mi site tozlu bu arada Alınır mı alınırsa giyilir mi? Cevapla Site Soruları Kaş Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Bay_doğru_38 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Terletir. Siyah renk sıcagı çeker. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Siyahı daha güzel Yorumla
viopiaylin Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl O yanaklar çıkmasa güzel aslında 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Svxbcjb Yorumla
ganalimahosgeldiniz Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Giyilmez. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Şu yorumları bi sal artık ya sanane Yorumla
Lucifan Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Ben beğenmedim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen beğen diye almıyorum zaten Yorumla Lucifan +1 yıl Alınır mı alınırsa giyinir mi diye soru soruyorsunuz ne cevap vereyim size? Şahsi eleştrimi belirttim. Alıyorsan al almıyorsan alma banane Yorumla
kubraaaa_ Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl güzel değil ya croplar daha hoş 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bu zaten crop Yorumla kubraaaa_ +1 yıl göbeği açık olan croplardan bahsetmiştim onlar daha iyi duruyor vücutta Yorumla Soran +1 yıl Öyle giymeme izin vermiyor ailem :( Yorumla
perişanteyze34 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl çok düz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl olacaktı zaten böyle oluyo halter yakalar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Terletir. Siyah renk sıcagı çeker.
Siyahı daha güzel
O yanaklar çıkmasa güzel aslında
Svxbcjb
Pamuk diyosa terletmez
Giyilmez.
Şu yorumları bi sal artık ya sanane
Ben beğenmedim
Sen beğen diye almıyorum zaten
Alınır mı alınırsa giyinir mi diye soru soruyorsunuz ne cevap vereyim size? Şahsi eleştrimi belirttim. Alıyorsan al almıyorsan alma banane
güzel değil ya croplar daha hoş
Bu zaten crop
göbeği açık olan croplardan bahsetmiştim onlar daha iyi duruyor vücutta
Öyle giymeme izin vermiyor ailem :(
Bence güzel değil
çok düz
Nasıl olacaktı zaten böyle oluyo halter yakalar
Giyilir