Instagramdan eğlencesine tarot baktırdım. Çocuğun fotoğrafına bakarak aslan burcu olduğunu bildi. Senin burcun terazi veya ikizler dedi (burcum balik ama yukselenim ikizler) bikac gun once cocugun kalbini kirmistim ve soguk davranmistim bunu da dogru bildi. (Cocuga daha once hic soguk davranmamistim veya kalbini kirmamistim. Cocuk da demisti kalbimi kirdin diye) Bu cocugun sana karsi duygusu yok demisti sonra hoslantisi var ama begeni olarak (yuzunu fizigini) duygusu var dedi. Annesinin tesetturlu olmadigini da bildi. Cocuga cok ilgili davrandigimi da bildi. Beni engellemisti bu coxuk sonra engeli kaldirmisti onu da bildi. Ama gelecekle alakali olumsuz seyler soyledi. Gerçekleşir mi?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Canım onlar tamamen tesaduf oluyor inanmak istdklrne inaniyorsun. Bak bana da tarot fali bakan biri sey dedi sevdigim hakkinda bu cocuk evlenmis baska yere tasiniyor suanda falan dedi biz sevdigimle barıştık oyle bisey yok ve Nisan yapicaz yani evli falan değil yalan hepsii
2 gun once cocuga soguk davranip kalbini kirdigimi, burcunu, cocuga ilgili davranarak kendimden uzaklastirdigimi bile bildi.
Kuzum gercekten yalan yani ozelliklede tarot fali hepsine belki tamam yanj kahve falı vs cinlerle baklyr diger fallar ama Tarot falı en yalan olani yani
Fal dediğimiz olay tamamen tahmin üzerine kurgulanmıştır... ne demişler fala inanma falsız kalma...
Bana soyledikleri tahmini zor seyler
Sen yinede çok fazla inanma geleceği Allahtan başkası bilemez... sadece tahmin edebilirler olayın gidişatına bakarak...
Ben inanmıyorum pek fal işlerine ya uygulamadan mı baktırdın fala
Instagramda bi sayfadan baktirdim. Ama 2 gun once cocuga soguk davrandigimi, kalbini kirdigimi bile bildi (cocuk kendisi de soyledi kalbimi kiriyorsun diye) o yuzden gelecekle ilgili soyledikleri cikar diye korkuyorum
Uygulama olsa mesajları okuyor buna eminim ama sen sayfadan baktırmışsın herşey çıkacak diye bir kaide yok sen kötü olacak kötü olacak dersen kötü olur
Suanla ilgili her seyi bildi
Gelecekten haber veremez.
Ayrıca bildiği şeyleri ona yanında ki cinler fısıldıyor
Bana soyledigi seyler kolayca tahmin edilecek seyler degil. 2 gun once cocuga soguk davranip kalbini kirdigimi bildi
Tamam işte yanında ki cinleri söylüyor yoksa bilemez
Ama bu soyledikleri tahmin edilesi kolay seyler degil dimi?
Evet bilemez. Ama cinleri varsa gözü kapalı söyler
Cinleri vardi yani o kadının. Cunku kalbini kirdigimi tahmin etmesi cok zor.
Sana yardım etmesi imkansız yardım falan talep etme
Yok yardim talet etmedim de cinleri mi vardi diye merak ettim. Kisa sure once kalbini kirmissin soguk davranmissin dedi. 2 gun once yasanmisti bu olay. Fotografini at burcunu tahmin edeyim dedi aslan burcu oldugunu bildi
Geleceği bilemez
Sizce atti tuttu mu yoksa cinleri mi vardi?
Eskiden sana iltifat ediyordu artik etmiyor dedi. Dogru eskiden iltifat ederdi artik etmiyor.
Bak cinlerin en büyük özelliği içimizde yaşamaları ortamları dinlemeleri ve her şeyden hızlı hareket etmeleri.
Sen mutlaka bu tarotçuya gitmeden bir arkadaşına dert yanmışsın demişsin ki sevgilim artık bana iltifat etmiyor vs vs işte cinler o sohbeti o medyuma fısıldıyor sen de bildi zannediyorsun
Yani bu kadar seyi tahmin etmesi zor diye acaba cinleri var mi diye dusundum. Tahmin edilmesi kolay degil cunku bunlarin. Sizce cinleri vardi yani dimi atip tutmadi?
Ya Allah’ını seversen attı da tuttu da bişey mi bil di?
Evet bildi. O cocuga ilk defa soguk davrandim, burcunu fotigrafa bakarak anladi, onceden iltifat edip simdi etmedigini bildi, kalbini kirdigimi bildi (ilk defa oldu) beni engelledigini sonra engeli actigini vs bildi
Gelecekte cok zengin olacaksinn desem bana da inanir misin? Fal isleri atma tutma.
Suanla ilgili yaptigi yorumlarin hepsi dogru
Söylediği herşey yalan
Suanla ilgili soyledikleri doğruydu (gelecegi bilmiyorum)
Onlar kafir cinlerle iş birliği yapar söylediği şeylerin içinde 1 2 tanesi doğru çıkar ama hepsi doğru çıkmaz. Geleceği ise hiç kimse bilemez. Falcıya gideceğine ermiş işin ehli hocaya git a dan z ye herşeyini söyler
Sizce o kadinin cinleri mi vardi? Cunku suanla ilgili soyledikleri kolayca tahmin edilecek seyler degil
Tabi onlar cinlerle hareket eder ve sen ona bir tüyo verirsin ve durumunu anlatırsın o da bu tüyo üzerinden sana anlatır
Bu kadinin cinleri var midir yoksa atti tuttu mu bu kadar detayli seyler
Cinleri var tabi. Ne söyledi sana bu kadar etkilendin
Detayda yazdiklarimi birde cocugun eskiden bana iltifat ettigini ama suanda iltifat etmedigini de bildi onu yazmayi unutmusum detaya. Bu kadar seyi bilmesi (tahmin edilebilecek seyler degil bence)
Bunlar basit şeyler detaylı şeyler değil. Hocaya gitsen sana inine kadar girer söyler sadece senin değil aileni de söyler
2 gun once cocugun kalbini kirdigimi bile bildi ki cocuk kendisi soyledi kalbimi kiriyorsun diye onu bilmesi ürküttü
Fal işi boş
Bazıları çıkabilir, veya hiç çıkmayabilir.
Fal işleri yalan ya
Nick ve fotoğraf süpermiş 😃
Suanla ilgili her seyi bilince korkmaya basladim gelecekle ilgili de soyledikleri cikarsa diye. 2 gun once cocugun kalbini kirdigimi bile bildi
La hikaye ya