Güzellik & Bakım Flört ettiğim kişi kokunu merak ediyorum dedi, ter kokuyorum dedim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Koku konusunu nasıl halledebilirimBi şey kullanınca yine terliyorum Flört ettiğim kişi kokunu merak ediyorum dedi, ter kokuyorum dedim? Cevapla Flört Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
KırıKMerdane Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 63% +1 yıl Doğal ol yapacak bişey yok bol bol duş al bakımına dikkat et sonrasını akışına bırak 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ter kokmak doğallık mı Yorumla KırıKMerdane +1 yıl Ter kokmak doğallık değil bazıları adım atsa bile terliyor o yüzden bol bol duş al dedim Yorumla Soran +1 yıl Yürürken nasıl bol bol duşa alayımEvden duşlu çıkıyorum zaten Yorumla KırıKMerdane +1 yıl Yürürken terliyorsan çokta yapacak bişeyin yok Yorumla Soran +1 yıl Otururken terleyecek halim yok herhalde Yorumla
AçılınBenKs_ci Takip Et Master Yaş: 34 , eic 49% +1 yıl Tuza yatır kendini... Sen ölmüşsün de toprak atanın yok... 0 0 Yorumla
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl iyi demişssin :D lafının arkasında duro koklayacak diye bu kokudan vazgeçme 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl sen de neden iğrenç bi şekilde böyle dedin ki? ben olsam soğumam başlardı direk. en azından bişey kokmuyorum diyebilirdin. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl hahahah bu kadar açık sözlü olmana gerek yok ya uydursaydın bi koku 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kokunu tarif et demediBuluşalım koklamak istiyorum seni anlamında söyledi Yorumla
terbiyecii Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Bol bol yumurta ye osurunca ter kokunla ilgili sorunun kalmaz 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yumurta gaz mı yapar Yorumla terbiyecii +1 yıl Hiç mi yemedin mq Yorumla Soran +1 yıl Yedim de gaz yapmadıSen de yapıyor belki Yorumla terbiyecii +1 yıl Çok ye 1 tane yaparsan etki etmez benimki 8 tane yersen yapar ama sarısını yeme kolesterolü yükseltir Yorumla Soran +1 yıl 8 tane yumurta neden yiyim Yorumla
üye645811 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Ben de kokuyom ne olmuş evlenince kokmicaz mi 0 0 Yorumla
Esinn1907 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl o a mından bahsediyo kanka 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Oranın kokması kötü olmaz mı Yorumla Esinn1907 +1 yıl gitmeden bol şampuanla yıka o sana or al yapınca hem tatsın hem koklasın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Doğal ol yapacak bişey yok bol bol duş al bakımına dikkat et sonrasını akışına bırak
Ter kokmak doğallık mı
Ter kokmak doğallık değil bazıları adım atsa bile terliyor o yüzden bol bol duş al dedim
Yürürken nasıl bol bol duşa alayım
Evden duşlu çıkıyorum zaten
Yürürken terliyorsan çokta yapacak bişeyin yok
Otururken terleyecek halim yok herhalde
Tuza yatır kendini... Sen ölmüşsün de toprak atanın yok...
iyi demişssin :D lafının arkasında dur
o koklayacak diye bu kokudan vazgeçme
sen de neden iğrenç bi şekilde böyle dedin ki? ben olsam soğumam başlardı direk. en azından bişey kokmuyorum diyebilirdin.
hahahah bu kadar açık sözlü olmana gerek yok ya uydursaydın bi koku
Kokunu tarif et demedi
Buluşalım koklamak istiyorum seni anlamında söyledi
Bol bol yumurta ye osurunca ter kokunla ilgili sorunun kalmaz
Yumurta gaz mı yapar
Hiç mi yemedin mq
Yedim de gaz yapmadı
Sen de yapıyor belki
Çok ye 1 tane yaparsan etki etmez benimki 8 tane yersen yapar ama sarısını yeme kolesterolü yükseltir
8 tane yumurta neden yiyim
Ben de kokuyom ne olmuş evlenince kokmicaz mi
Valla güzel söylemişsin hdhddhddjddjd
Günümüz ergen iliskileri
ter kokunu seviyor demek
Demek zorunda miydin shsushhs
o a mından bahsediyo kanka
Oranın kokması kötü olmaz mı
gitmeden bol şampuanla yıka o sana or al yapınca hem tatsın hem koklasın
kxjskwkwkwkwkw
çılgın biri 🤔🤔
Deodorant