Saç Bakım Beyaz ten, siyah saça en çok hangi renk yakışır 😘? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Evett beyaz ten, siyah saça yakışan renkler?Hangi renk ruj sürmeliyimm, çok yakında özel buluşmam varr da 😛🌼Evet ruj istiyorum, dudaklarım dolgun sayılmaz. Güncellemeler+1 yıl https://i.imgyukle.com/2021/05/18/OqyUgN.jpg rujun rengini görmeniz için çektim.. o yüzden düzgün olmadı fazla Beyaz ten, siyah saça en çok hangi renk yakışır 😘? Cevapla Ruj Soruları Dolgu Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
dudunmubeni Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kırmızı yakışır siyah yakışır bordo yakışır xdBordo ruj da güzel olar 1 0 Yorumla
Avarebiri Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Ya sevdiğin beğensin buraya soruyorsun alemsiniz ya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Saçma görüşler yapmayın Yorumla
gezgin-34 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Koyu renkler hoş olur gibi geldi 1 23 Yorumla Soran +1 yıl Ben de öyle düşünüyorum Yorumla gezgin-34 +1 yıl Hemfikiriz Yorumla Soran +1 yıl Evet teşekkür ediyorum Yorumla gezgin-34 +1 yıl Sürünce bi paylaş istersen çok hoş olacağına eminim Yorumla Soran +1 yıl Soruyu güncellerim ✌🏻 Yorumla gezgin-34 +1 yıl Olur bana bildirim gelmeyebilir yazarmısın güncelleyince Yorumla Soran +1 yıl Bildirim gelir Yorumla gezgin-34 +1 yıl Kapalı ya Yorumla gezgin-34 +1 yıl Onun için rica ettim Yorumla gezgin-34 +1 yıl Neyse gerekirse ben arada soruyu kontrol ederim Yorumla Soran +1 yıl Bu renk iyi mi? Yorumla gezgin-34 +1 yıl Müthiş olmuş varya Yorumla gezgin-34 +1 yıl Dudaklar da efsane yalnız Yorumla Soran +1 yıl Daha mı küçük olmuş sence ağzım? 😬 Yorumla gezgin-34 +1 yıl Biraz ama çok büyük dudak çekici değildir zaten Yorumla Soran +1 yıl Peki teşekkür ediyorum çok☺️ Yorumla gezgin-34 +1 yıl Bnde teşekkür ederim zahmet verdik sana Yorumla Soran +1 yıl 🙂🙂🙂 Yorumla gezgin-34 +1 yıl Ooo günaydın bayan dudak Yorumla Soran +1 yıl Günaydıın, güzel bir günün olsun🌞 Yorumla gezgin-34 +1 yıl Valla günlük güneşlik birgün inşallah seninde Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ediyorum 🌞🌞 Yorumla gezgin-34 +1 yıl Bol güneşli günler bayan dudak Yorumla
ᴡiɴcнᴇѕтᴇʀ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl hiç bir şey kar etmez sana 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Zevksiz Yorumla ᴡiɴcнᴇѕтᴇʀ +1 yıl Yooo Yorumla
terbiyecii Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Midem bulandı 0 10 Yorumla terbiyecii +1 yıl Kusucam berbat sürmüşsün Yorumla Soran +1 yıl Ok ok Yorumla terbiyecii +1 yıl Samimi söylüyorum cidden çok kötü Yorumla terbiyecii +1 yıl Güzel olsydı min 20 kişi yazardı Yorumla Soran +1 yıl Sen neden yazdın, madem güzel değil?Benim sorum da "güzel mi" değil zaten, okuduğunu algılayamıyorsun sanırım Yorumla terbiyecii +1 yıl Yorum yapma hakkımı kullandım Ben de güzel değil dedim zaten. Berbat Yorumla Soran +1 yıl Ok dedim arkadaşım OK. Yorumla terbiyecii +1 yıl Ağlama Yorumla Soran +1 yıl hahahahd kendini fazla önemseme Yorumla terbiyecii +1 yıl Önemsemek ne alaka? Buraya foto atıp kendini prenses sanan sensin bak beğenen de yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kırmızı yakışır siyah yakışır bordo yakışır xd
Bordo ruj da güzel olar
Ya sevdiğin beğensin buraya soruyorsun alemsiniz ya
Saçma görüşler yapmayın
Koyu renkler hoş olur gibi geldi
Ben de öyle düşünüyorum
Hemfikiriz
Evet teşekkür ediyorum
Sürünce bi paylaş istersen çok hoş olacağına eminim
Soruyu güncellerim ✌🏻
Olur bana bildirim gelmeyebilir yazarmısın güncelleyince
Bildirim gelir
Kapalı ya
Onun için rica ettim
Neyse gerekirse ben arada soruyu kontrol ederim
Bu renk iyi mi?
Müthiş olmuş varya
Dudaklar da efsane yalnız
Daha mı küçük olmuş sence ağzım? 😬
Biraz ama çok büyük dudak çekici değildir zaten
Peki teşekkür ediyorum çok☺️
Bnde teşekkür ederim zahmet verdik sana
🙂🙂🙂
Ooo günaydın bayan dudak
Günaydıın, güzel bir günün olsun🌞
Valla günlük güneşlik birgün inşallah seninde
Teşekkür ediyorum 🌞🌞
Bol güneşli günler bayan dudak
hiç bir şey kar etmez sana
Zevksiz
Yooo
Böyöe iyi
Eskiden tam foto paylaşırdın 😂
Aynen böyle kal
Midem bulandı
Kusucam berbat sürmüşsün
Ok ok
Samimi söylüyorum cidden çok kötü
Güzel olsydı min 20 kişi yazardı
Sen neden yazdın, madem güzel değil?
Benim sorum da "güzel mi" değil zaten, okuduğunu algılayamıyorsun sanırım
Yorum yapma hakkımı kullandım Ben de güzel değil dedim zaten. Berbat
Ok dedim arkadaşım OK.
Ağlama
hahahahd kendini fazla önemseme
Önemsemek ne alaka? Buraya foto atıp kendini prenses sanan sensin bak beğenen de yok