Diğer Selam, Erkekler sigara içerken ne düşünür? NeyyMıstafamNeyy Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Bir erkek sigara içerken ne düşünüyor? Güncellemeler+1 yıl Güncelleme Güncellemeler+1 yıl https://youtu.be/qErA4k-YTNE Selam, Erkekler sigara içerken ne düşünür? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
EldrithcArrow__ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 33% +1 yıl Illa birşeyler düşünmeye ya da sadece bir konuyu düşünmeye gerek yok. 1 0 Yorumla
TedMosbycik Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Sigara içerken kuantum atom parçacıklarının nötron ve protonlarını düşünüyoruz 1 0 Yorumla
Sortieee Takip Et Master Yaş: 38 , eic 61% +1 yıl Diğer konusunda 684 cevap paylaştı. :) icmiyorken neler düşünüyorsa icerkende onlari düşünür :-) 1 0 Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Biz saçlarımızın kırıklarını yolarken ne düşünüyorsak aynısını 1 0 Yorumla
Satanistbey Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Sigara neden biter, alarko kombi gerçek kombi gerçek konfor, linea 1.3 motor gayış gibi vs şeyler 1 0 Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Sigara İçerken Geçmişimi Düşünüyorum Babamla Küçüklüğümü Anılarımı Hatıralarımı 1 0 Yorumla
ByExrian Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl 5 yıl önce içiyordum ve bırakmayı düşünüyordum :) 5 yıldır içmiyorum 1 0 Yorumla
Leviss Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. 😂😂 sigara iciyo ne düsünsün soruya koptum ya gece gecs 1 0 Yorumla
Geri-dönüşüm-Kutusu Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 79% +1 yıl bu soru bu senenın en aptal sorusuna secılırse şaşmam 0 1 Yorumla NeyyMıstafamNeyy +1 yıl Alevlemiş sorumu ks😅 Yorumla
Klastar Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Ben genelde böyle hayatın mk diye içimden geçiriyorum 1 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı. Düşünecek bir şey kalmamıştır o an, sadece yaptığı biten bir seksin tadini çıkartıyordur içerken 1 0 Yorumla
PaintMotors Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 63% +1 yıl İçerken neyle meşkul olurlar daha doğru olurdu 1 10 Yorumla NeyyMıstafamNeyy +1 yıl Neyle?😂 Yorumla PaintMotors +1 yıl Neden bilmek istiyorsun,😂 tm bir paket malbora alda gel soylim 😂😂 Yorumla NeyyMıstafamNeyy +1 yıl 😪payam yok amca😪 Yorumla PaintMotors +1 yıl Dayiya yazdiririz 😂😂 Yorumla NeyyMıstafamNeyy +1 yıl Olmaz borç sevmem 😪 Yorumla PaintMotors +1 yıl Bende sevmem napicaz ozaman içmeyin 😂😂 Yorumla NeyyMıstafamNeyy +1 yıl İçme şey iç 😪 Yorumla PaintMotors +1 yıl Bak bölüşmeyi severim yarisi sana ozaman 😂 Yorumla NeyyMıstafamNeyy +1 yıl Ben zaten içmiyom😂 Yorumla PaintMotors +1 yıl Haa iyimisin çoğu bana kalir Yorumla
_Jackson_ Takip Et Xper 3 Yaş: 110 +1 yıl Sigaranin onu ne zaman bırakacağını diye düşünür 😬 1 0 Yorumla
Slim_Shadyy Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Genelde paris hiltonu filan düşünüyorum bazende megan foxu filan.. 1 0 Yorumla
HaniBanaCay Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl içmiyorum sadece ilişki sonrası partnerim içerse eşlik ederim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl İçmeyenler ne olacak? 1 1 Yorumla NeyyMıstafamNeyy +1 yıl 😄Düşüncesiz onlar😂 Yorumla
Paxeraxx Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi 1 0 Yorumla
NeyyyyMıstaamNeyyyy Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Karı kız düşünürü Ne düşüncek gııı😄 0 0 Yorumla
αtҽιst Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl seni 2 1 Yorumla ncdt23 +1 yıl ya da seni herşey olabilir Yorumla
Siyahbeyaz28383 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Aceba bir gun hayaler gercek olcakmi diye 😂🤣😂 1 0 Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kullanmıyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Illa birşeyler düşünmeye ya da sadece bir konuyu düşünmeye gerek yok.
Sigara içerken kuantum atom parçacıklarının nötron ve protonlarını düşünüyoruz
:) icmiyorken neler düşünüyorsa icerkende onlari düşünür :-)
Biz saçlarımızın kırıklarını yolarken ne düşünüyorsak aynısını
Sigara neden biter, alarko kombi gerçek kombi gerçek konfor, linea 1.3 motor gayış gibi vs şeyler
Sigara İçerken Geçmişimi Düşünüyorum Babamla Küçüklüğümü Anılarımı Hatıralarımı
5 yıl önce içiyordum ve bırakmayı düşünüyordum :) 5 yıldır içmiyorum
😂😂 sigara iciyo ne düsünsün soruya koptum ya gece gecs
bu soru bu senenın en aptal sorusuna secılırse şaşmam
Alevlemiş sorumu ks😅
sigara içtiğimizi 🤣
Ben genelde böyle hayatın mk diye içimden geçiriyorum
Düşünecek bir şey kalmamıştır o an, sadece yaptığı biten bir seksin tadini çıkartıyordur içerken
İçerken neyle meşkul olurlar daha doğru olurdu
Neyle?😂
Neden bilmek istiyorsun,😂 tm bir paket malbora alda gel soylim 😂😂
😪payam yok amca😪
Dayiya yazdiririz 😂😂
Olmaz borç sevmem 😪
Bende sevmem napicaz ozaman içmeyin 😂😂
İçme şey iç 😪
Bak bölüşmeyi severim yarisi sana ozaman 😂
Ben zaten içmiyom😂
Haa iyimisin çoğu bana kalir
Sigaranin onu ne zaman bırakacağını diye düşünür 😬
Genelde paris hiltonu filan düşünüyorum bazende megan foxu filan..
içmiyorum sadece ilişki sonrası partnerim içerse eşlik ederim
İçmeyenler ne olacak?
😄Düşüncesiz onlar😂
1 yıldı geçmiştir içmeyeli
Bugün hangi kıza yazsam (?) 😒
O an neyi düşünüyorsa onu😁
Açıkçası bir şey düşünmüyordum :D
Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi
Bu soruya cevap bulamadım
Keşke beleş olsaydı..
Cool görünüyor muyum diye düşünürler
😃😃😃😃