+1 yılİnsanları kalıplara sokan insandan zaten hayır gelmez.
Bazen Allah kurtarır sen ayrıldık sanarsın bence seninki de o hesap olmuş. Kapalı değilsin diye terk edenden hayır gelmezdi zaten önce insan olmayı öğrensinler00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTesettür iyidir ama önemli olan merhamet sadakat ve yarı yolda bırakmayan Biri bu karakterde olunca ne tesettür ne güzellik hiç kaçırmaya aksın kendi güzele bir gün de doyarsın da gönlü güzele bir ömür doyamazsın insan olsun da ister açık olsun ister tesettürlü fark etmez bencesi bu tabiki yoksa zevkler ve renkler tartışılmaz
133 Yorumla
Soran+1 yılHelal cok guzel yazdiniz. Evet benim sacim acik ama öyle boyle degil cok asik oldum. O birakmasaydi asla birakmazdim. O ise umut verip gitti kapanmadim diye. Her basortulu ahlakli olmadigi gibi her ortusuzde ahlaksiz olmuyo
- +1 yıl
Diyorum ya ahlak tesettürle olmaz karakterle olur ve bir insan hiç bir şeye zorlanamaz olduğu gibi seversin ve adam olan ne engel olursa olsun sevdiği kadının elini bırakmaz tebessüm etsin diye çabalar saçının teli kırılsa kendine dert edinir aksi türlü seven zaten çıkar kolluyor dur ve istediğini yaptıramaz elde edemezse gider ve bu kişilikler de adam değildir zaten ve şimdi bakıyorumda aşkın adı cinsellik sevginin adı menfaat o yüzden yalnızlık yanlış biriyle olmaktansa bin kat iyidir bence. Burda noktalıyım biraz sorunuza uzun uzun cevaplar verdim darladıysam da kusuruma bakmayın
Soran+1 yılHayir tabiki hic darlamadiniz en guzel yorum bu oldu çok doğru yazdiniz aynen öyle yazdiginiz altina imzami atarim okadar katiliyorum
Soran+1 yılYa bikere yazmadi sonra yazdiginda trip attim ki cok darlamam cok atmam trip ama bi nazimi cekemedi hemen cocuk gibi trip mi aticaksin falan dedi yazmiyosun ustune ben yaziyorum bide trip atiyosun dedi ama basta hic boyle davranmiyodu cokk guzel tatli yaklasiyodu o ilk haline vuruldum şu son halleri beni cok uzdu ama soguyamadim birturlu
- +1 yıl
Teşekkür ederim sağolun
Soran+1 yılRica ederim
- +1 yıl
Bir kadın konuşuyor tirip atıyor ağzına sıçıyorsa seviyordur ve sorun yoktur bir kadı susuyorsa sıkıntı o yüzden o kadını hem seveceksin hem sayacaksın ve asla susturmayacksın değerini anlar da iş işten geçmiş olur ve diyorum ya gerçekten seven adam yok açıkmış yok böyleymiş gibi şeyleri sorun etmez o insanı değiştirmeye çalışmaz olduğu gibi sever ve ne olursa olsun sevdiği kızın elini belini bırakmaz
Soran+1 yılAyni oyle nekadar cok sevdigimi anlatamam. Hayir madem olmicakti niye umut veriyosun? Bide o hani acti konusu biz olurmuyuz alan filan kalbimizi dinliyelim sonrada gitti iste. Ben okadar cok sevdim ki isdeyken bile ona yaziyodum aklim kalbim hep ondaydi o ise musait olunca konusuruz diyodu ya musait nezaman oluyo acaba sen istesen zten zaman bulursun ki bahane ya. O gittiginde asla işe odaklanamadim hatalar yaptim ve sonuc kovuldim
- +1 yıl
Valla seven bırakmaz adam gibi seven hiç bırakmaz ve şahsen ben yapamam ya Allah korusun bir ilişkim olsa ve böyle bir hata yapsam birine umut verip yarı yolda bıraksam Allah korusun o kişinin ahı vebali gerekirse bir ömür kapının önüne yatar af dilerdim yani en kötüsü de bir umut verip saf ve temiz bir kalbi güzel hayallerle doldurup sonra onu paramparça etmek de adam olan biri bunu yapmaz o yüzden herşey aşk değil ve çok üzüldüm bu durumuna şu lafı çok severim EHLİNE DENK GELMEYEN HER ŞEY ZİYAN OLUR...
- +1 yıl
Ama gerçek sevgi herşeyi iyileştirir bunu çok iyi bilirim o yüzden sana bir reçete yazayım bari umarım karşına merhametli sadakatli seni seven ve sen tebessüm et diye çabalayan baba gibi üstüne titreyen abi gibi koruyup kollayan ve her daim arkanda ve yanında duracak seni asla yarı yolda bırakmayacak ve o çıktığınız yoldan asla dönmeyecek birini çıkarır rabbim karşına da o kötü anılarını güzel anılarıyla yer değiştirir ve seni kırmadan incitmeden o yüreğini ve kalbini onarabilir senin için dilenilecek en güzel dilek bu galiba
Soran+1 yılBu dusuncenizden dolayi szi tebrik ediyorum hic degismeyin olurmu. Boyle insanlar cok az kaldi cunku. Herseye ragmen onun icin kotu bisey istemiyorum ama aklina geleyim beni nekadar uzdugunun bilincinde olsun hani birazcikda olsa bunun uzuntusunu pismanligini hissetsin cunku ben cok guzel sevmisdim onu ya birgün arkadasariyla gitti disari gec geldi konusmak icin bekliyorim saat 1 olmus falan geldi yazdi ee uyuyakalmisim ise de gidiyorum erken kalkiyordum o zamanlar yazdi geldim falan sabah gordum dedim uyuyakalmisim seni beklerken tek dedigi sey tamam bukadar duygusuz musun cidden ya diye dusundum. Ha bide evet cok duygusalim hemen yikilabiliyorum belkide abartiyorum bilmiyorum ama o benim boyle oldugumu biliyordu ki.. duygusal oldugumu bildigi halde umut verip giden oydu. Buna ragmen aylarca mesaj atar umuduyla yasadim hep bir umut buldum kendi kendime ama atmadi atmayacak. Bunu anladim artik vazgecmek ZORUNYAYIM. Istemiyorum ama zorundayim gururumu bir erkek icin ayaklar altina alamam daha fazla zaten yeterince rezil oldum cabalayan tarar hep bendim ama bazen ask yetmiyo
Soran+1 yılAllah razi olsun coook guzel bi dua buuu 😊😊 kocaman amiiin 🤲
Sanada nasip olsun inşAllah- +1 yıl
Sen rezil olmadın kendine haksızlık etme ben açık sözlü Bir insanım yekten söylerim ve sen harbiden adam gibi sevmişsin ama o bunun değerini bilememiş ve senin karakterin ve sevgin ona ağır gelmiş oda en kolay yolu kaçmayı tercih etmiş senin gibi seven karakterli insanlar kalmadı nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya o yüzden üzülmeyi bırakmalı ve yoluna devam etmelisin ve değişmeyin olur mu demişsin bu zamana kadar hep bu yüzden kaybettim ama hep kendi doğrularım la kaybettim ve değişmem değişemem
- +1 yıl
Amin bu arada ve sakın üzülme artık üzülmeyi bırak sen kıymetlisin ve sen sen olduğun için değerlisin ve senin gibi insanların hala var olduğunu bilmek hem grur verici hemde bu kavonoz götü dünya da hala iyi karakterli insanların var olduğunu bilmek insana iyi geliyor Allaha emanetsin güzel insan rabbim gözüne yaş ayağına taş dedirtmesin inşallah 🙏
Soran+1 yılBilmuyorum cok mu sey istiyorum ama sadece adam olssun dogru durust sevsin istedim ama demek ki cok gelmis ona. Ilgi istiyosun ben oyle degilim falan dedi kivirdi resmen saka gibi. Basta niye oyleydin madem hersey ben seni sevdigimi itiraf edene kadarmiydi? Egosunu yeterince doyursum. Benden bukadar. Ona asla bir adim atmiyacam artik benimde bir gururum var. Bu arada Okadar haklisin ki. Hayir hayir kaybetmedin. Cunku inaniyorum ben kalbi temiz olanin gercekten hikayesi mutlu biter.
Soran+1 yılTeşekkür ederim sende Allaha emanet ol burada böyle duzgun bir insanin yorumun ilk defa goruyorum biliyomusun. 😁
Kendine iyi bak moral verdin cok sagol- +1 yıl
Aynen öyle gurur ağaçta yetişmiyor ve sen hep tek taraflı sevmişsin ben öyle sezdim çünkü gerçek seven davranışları değil bunlar
- +1 yıl
Sende gurur verdin ve iyi insanların ederde olsa hala var olabileceğinin kanıtı sın sende Allaha emanetsin
Soran+1 yılYa basta gercekten böyle degildi. Hatta ben o gözle bakmiyodum bile arkadasdik. Ama sonra napti etti bi sekilde cok baglandim. Cok guzel seyler söyliyodu nebileyim belki brnde salaklik edip hemen guvenmemeliydim ama keske babamla aram daha iyi olsaydi belki ozaman güclü bir kiz olurdum bukadar kolay kanan biri olmazdim
Soran+1 yılCook tuttum seni uzattimda uzattim özür dilerim 🤗
- +1 yıl
Estağfurullah o nasıl söz üzülmek yok unutma aklından çıkmasın
Soran+1 yılAynen öyle artik sadece kendime deger verecegim
- +1 yıl
Ben bunalmam usanmam ve insanlara yardım edebilmek hep mutlu etmiştir beni ne zaman bir derdin olur bir sıkıntın olur yazmak istersen yaza bilirsin usanmadan dinlerim ve dinledikleri benle mezara gider
- +1 yıl
👍
Soran+1 yılSagolasin olur tabi derdlesebiliriz iyi gelir ikimizede sende anlatabilirsin birsey varsa dinlerim elimden geldikce yardim edebilicegim bisey varsa yardim ederim
- +1 yıl
Teşekkür ederim ne zaman dertleşmek istersen yaza bilirsin problem yok dediğim gibi darlanmam usanmam aklında bulunsun iyi geceler
Soran+1 yıl👍😊 aynisi senin icinde gecerli herzaman.
Iyi geceler
Soran+1 yılMusaitmisiniz acaba
- +1 yıl
Kusura bakmayın girememiştim
- +1 yıl
Ne zaman isterseniz diye o konuştuğumuz akşam söylemiştim biraz geç oldu ama kusura bakma tekrardan girmediğim için göremedim yazdığını
Soran+1 yılMesaj atilmiyor malesef
- +1 yıl
Bana istek gönderebilirsin bende sana ordan mesaj atınca mesaj yollayabilirsin
Soran+1 yılAttim zaten reyhan62 akbul ettiniz dün
Diğer konusunda 633 cevap paylaştı. Örtülü veya örtüsüz olması, kişiye nitelik kazandırmaz veya kaybettirmez. Örtü veya başka bir obje, inanç ile alakalıdır ve kişinin kendisini ilgilendirir. Allah iyi insanlar ile karşılaşmayı nasip etsin herkese.
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Aşırı derecede dekolte giymediği sürece benim için başörtülü ya da değil fark etmez kafa yapılarımız uysun yeter
011 Yorumla
Soran+1 yılBencede. Asiri dekolte dediginiz nekadar mesela
Soran+1 yılANLADIM tesekkurler
Soran+1 yılHhaha nebilim yaa öyle degilmi amaa hic gormedin bi anda goruyosun 😅😅sacinin rengini uzunlugunu bile bilmiyosun
Soran+1 yılHahah duzleştirirsin falan
Soran+1 yılNe güzel
Örtülü ya da örtüsüz önemli değil.
kim olduğu daha önemli.
Bana seni gerek seni demiş şair 🤫
Takma takma takma😂 😂03 Yorumla
Soran+1 yılDogru
Soran+1 yılEvet niye
- Diğer konusunda 528 cevap paylaştı.
+1 yılUnutma bir ürünün paketi açılırsa ilk geçecek şey son kullanma tarihidir bide bazen yıpranma payı biniyo
022 Yorumla
Soran+1 yılBu nasl yorum ama her acik olan ahlaksizmi oluyo
- +1 yıl
Okadar yazıda tek dikkat ettiğin yerden hemen önceki kelime bazen yani herkes değil farkında mısın?
Soran+1 yılYipranma payi biniyo ne demek
- +1 yıl
Bazen insanlar hatalar yapar dönüşü olmayan hatalar o hata diyim anla sen
Soran+1 yılAnladim. Dedigim gibi insana bagli ama basortuyle alakasi yok onun
- +1 yıl
Onu bende biliyorum yollu olan kapalı tanıdığım insanlar var
Soran+1 yılHos bisey degil uzucu
- +1 yıl
Hoş bişey demedim ama kapalı olması benim için en güzeli çünkü sarıldınmı genelde çiçek kokarlar
Soran+1 yılNiye cicek kokarlar kapali olmiyanda cicek kokabilir 😁🌺
- +1 yıl
Daha önce fırsatım oldu narin narin sarılıyorlar ve çok hoş kokuyorlar bazen bilincin gidiyor sanki sarhoş gibi oluyosun
Soran+1 yılE ozaman gonlune gore olsun umarim. Ama ben kapanmadim diye terkedildim ve bu yaptigi saygisizligi unutmucam konusurken vakit gecirirken iyidi konu cidiye binince olmaz dedi
- +1 yıl
Şöyle diyim o zaman sevgilim kapalı değil ise kapanmasın önemli değil kendini korusun yeter sarılmayı seviyorsa benim için sorun yok
Soran+1 yılPeki anladim tsk cvp icin
- +1 yıl
Rica ederim ne demek
Soran+1 yıl🤗
- +1 yıl
Bu ne emojisi sarılmamı?
Soran+1 yılHayir el sallayip gulumseme
- +1 yıl
Haaa herkeste farklı demekki
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Teşekkür ederim ben kaçayım artık bu arada çok istersen konuşmayı takip at dm den 3 kere yardım de anında gelirim
Soran+1 yılTesekkur ederim simdi uyuyacagim belki sonra olabilir. Sagolun
- +1 yıl
Unutacaksın ama neyse önemli değil iyi geceler
+1 yılBana farketmez feterki beni gerçekten seven ilgi veren güvendigim biri olsun.
00 YorumlaBaşörtülü ama açık da neden olmasın. Belki ben teşvik ederim öyle kapanır.
15 Yorumla
Soran+1 yılKapanmazsa evlenmezmisib? Benimki evlenmem dedi
Soran+1 yılNe guzel dusundun. Benimki kapanmadim diye terketti
Soran+1 yılEvet malesef
Gizli Üye(30-35)+1 yılGönlü benden başkasına kapalı olsun yeterli ama tesettürlü olsa daha ıyi olur.
023 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
Cevap sahibi+1 yılTesettürlüler neden kapalıysa ondan
Soran+1 yılDini görüş
Cevap sahibi+1 yılHem öyle hemde bizim kültürümüze göre kapalı olması iyi
Soran+1 yılama acik olan ahlaksiz olmuyo. Sizinn kultur hangi
Cevap sahibi+1 yılBen ahlaksız dedim mi?
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılEee?
Soran+1 yılBen yinede diyimde !! Ne atar yspiyon akrep terazicim
Cevap sahibi+1 yılEstağfurullah. Atar yapmadm
Soran+1 yılTamam tamam kusura bakma
Cevap sahibi+1 yılÖnemli değil
Soran+1 yıltamam
Cevap sahibi+1 yıl🙂🙂
Soran+1 yıl😉🙂
Cevap sahibi+1 yıl😉😉 .
Soran+1 yıl😆😁.
Cevap sahibi+1 yıl😊😋..
Cevap sahibi+1 yılKonuşalım mı?
Soran+1 yılNeyi 😅
Cevap sahibi+1 yılNeyi istersen 😅
Soran+1 yılOlabilir😄
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıkıyorum o zman 😄
Diğer konusunda 403 cevap paylaştı. Ne fark eder aynı sonucta ayrıma gerek yok
019 Yorumla
Soran+1 yılTabiki. Ben kapanmadigim icin terkedildim ondan soruyorum merak yani sadece
Soran+1 yılEvet ama uzucu olan o hayatina bakiyo bense özliyorum umut verip gitti
Soran+1 yılHaklisin devam etmeliyim zaten 6 ay sonra bugun cok buyuk bi adim attim kiyamadigim mesajlarimizi sildim onuda önce teredut ettim sonra aklima getirdim o seni sevmiyo mutlu sen hala mesajlari sakla dedim kebdi kendime ve sinirlendkm sildim
Soran+1 yılAynen oyle yeter 6 ay o olmadigi halde ona sadik kaldim bekledim 6 ay. Evlenip bosananlar bile birbirini 2 ayda unutuyo. Ben hala unutmus degilim ama elimdeb geleni yapiyorum sonucta
Soran+1 yılHahahah guldum bu dedigine 🤣🤣🤣 evet ya 3 ay daha devam etsem 1 cocugun karindaki ömrü olucak hahah ama zaten hemen kesin unutamiycam direk muhtemelen yaza falan belki
Soran+1 yılHaha recete mibu
Soran+1 yıl🤣🤣🤣Allahim hahaha
Soran+1 yılYok ya ben aldim dersimi simdilik bir kendime odaklanmaliyim bir meslek bisey yapiyim uzgunum ama öyle pekde erkeklere guven olmah
Soran+1 yılYavv bana dogru insan cikmiyo ki🤣🤣🤣 biri 3 senedir takintili saplantili bir sekilde seviyo (ama ben onu istemiyorum) benim sevdigimde iste cok sevmeme ragmeb gitti🤣🤣🤣🤣
Soran+1 yılHee 🤣🤣 öyle
+1 yılbasortusuz diyorum ben tercihim
014 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
bir kadını öne çıkaran detaylardan en önemlisi saçlarıdır. başörtülü kişiler haliyle hiç ilgimi çekmiyor.
Soran+1 yılAma sana özel olur evlendiginde
- +1 yıl
orası öyle tabii ki ama o raddeye gelmeden önce kadınla tanışmam lazım. onun için de etkilenmem, ilgimi çekmesi lazım. başörtülü olunca bunun mümkün olması çok zor. saç özellikle çok ön plana çıkarıyor kadınları. onu göremedikten sonra etkilenmiyorum hiç.
Soran+1 yılHmm evet anliyorum sizide bazi erkekler mantik evliligi istiyo o yuzden dedim asksizda oluyo onlar icin
- +1 yıl
evet, ask olmasa da olur. mantik evliliği her acidan avantajlı.
Soran+1 yılNiye ki? 😱 bunu demenizi beklemedim yok olmaz falab dersiniz sandim. ya neden asik oldugun kisi varken annenin sectigiyle evlenesin ya annen mi evlenicek sonucta belki huyunuz uymuyo
- +1 yıl
mantık evliliği şöyle; hem benim hem de karşımdaki kadının menfaatleri ortak olacak şekilde evlenirim. çocuğumun olması için vs. bu kişi illaki annemin istediği biri olmayabilir, bu sorun değil. şimdi ekonomi devrindeyiz. evleneceğim kişiyle hem evlilik hem de iş konusunda bir anlaşma sağlarsam maddi olarak hem ben hem de o daha da yükseğe çıkmış olacağız. aşk gibi şeylerle saadet olmuyor maalesef, yani sadece tek başına yetmez aşık olmak.
Soran+1 yılYani buda bi ihtimal belkide hatta asik olursunuz birbirinizden etkilenirsiniz sonradan iste o super olur valla 😍
Soran+1 yılCunku ben aska cok inaniyorum ve iki kalp isterse tum engellerin ustesinden gelebilir
Soran+1 yılya da ben hayal dunyasindayim
- +1 yıl
keske söylediğiniz kadar kolay olsa bu şeyler. mantıklı olan her şey her zaman daha iyidir. aşk bir nevi ona teslim olmaktır. duygusal olma durumudur. üzülürsün, kırılırsın, mutlu olursun vs. sürekli bir duygu değişimi olur. çünkü aşkta mantık yoktur. bu nedenle hep engeller çıkar. ama mantıklı olan mantık evliliğinde ufak tefek sorunlar dışında hiçbir sorun çikmaz. hani şimdi bir de 21. yy. da yasiyoruz. en önemli şey para. gerçekçi olan ayakta kalır. mantık evliliği yapıp sonradan aşık olunabilir bak ona katılıyorum. güzel de olur gerçekten
Soran+1 yılEvet hakli olan sizsiniz bende kapanmadim diye terkedildim cok sevdigim halde bu olaydan ders cikarmam gerekirken hala ask diyorum 🤦♀️🤦♀️🤣🤣
- +1 yıl
seni başta nasıl kabul ettiyse sonradan da böyle olacağını tahmin etmeliydi. " hadi birden kapan benim için " diyemez sana, hakkı yoktur buna. iyi ki bitmiş ilişkiniz, öyle biriyle olmazmış zaten
+1 yılBuna bir şey diyemiyorum.
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
Bir bakmışım türbanlı olmasın derim köşeyi dönmeden türbanlı birine vurulurum o yüzden.
Soran+1 yılHaha yok yani ikiside farketmez ki sonucta sen goruceksin her halini evlendiginde. Ben sadece merak ettim
- +1 yıl
Anladım.
+1 yılKız tercih etmiyorum : D
00 Yorumla🤣 Bu ne be yeni adet pamuk tarlası ile evlensin
00 Yorumla
+1 yılTercihim başörtüsüz
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Tercih ayrıntıları yazmama gerek yok sanırım
Soran+1 yılVar
- +1 yıl