Nasıl kurtulabilirim ciddi fikri olan?

21 yaşındayım. Annem vefat etti abim babam ben birlikte yaşıyoruz. Diğer abim de evli. Gerçekten o kadar doldum ve bezdim ki artık, kimse kimsenin umrunda değil ne bir sohbet döner ne beraber birşeyler yaparız. Tek ortak noktamız aynı evde yaşıyor olmak. Aynı evin içinde herkes susup kafasına göre takılıyor. Bekar olan abim çalışıyor ama yıllardır parası 1 hafta içinde bitiyor halbuki eve de hiçbir katkısı yok ne eve birşey alır ne fatura vs öder. Uzun zamandır düşünüyordum nereye gidiyor parası hemen bitiyor diye geçen gün telefonunda birilerine paraya ihtiyacın var mı vs yazdığını gördüm. Halbuki bu adam öğrenci olmama rağmen arada benden borç para alan adam. 1 ay önce yine borç almıştı sürekli erteliyor olunca vericem diye ama o mesajı görünce yıkıldım resmen. Bir insan kardeşinden önce nasıl elin kızlarını düşünebilir ki? Artık gerçekten bu evde kalmak istemiyorum. Ama ayrı eve çıkmamın tek yolu da evlenmek onu da ben düşünmüyorum şu an. Babam asla izin vermez tek başıma ayrı eve çıkmama ben de onu üzmek çiğnemek istemem. Gerçekten bir yolunu bulamıyorum artık nasıl kurtulucam ben sadece mutlu olmak istiyorum
Nasıl kurtulabilirim ciddi fikri olan?