Diğer Seninle Tas kagit makas oynasak ve kaybeden uzerinden bir parca giysi cikarsaaaa? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Oyun sonunda masadan cirilciplak kalkan kim olur☺ Güncellemeler+1 yıl Kim olur☺ Seninle Tas kagit makas oynasak ve kaybeden uzerinden bir parca giysi cikarsaaaa? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
angar_ali Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl Ben bu tarz oyunları her zaman kaybederim. Daha bi kaç hamlede sanırım anadan soğma kalırım 🤣🤣 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaaaaaaaaa kiyamam ☺ Yorumla angar_ali +1 yıl Ya işte aşktada kazanımıyom kumarda da Yorumla
PoğaçaCanavarı Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Bu oyunun bir hilesi olduğunu düşünmüyorum şans bence 4 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet sans☺ Yorumla
adhshd Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Opps yakaladım, birileri soyunmak mı istiyor? 3 1 Yorumla Soran +1 yıl Ya hayir☺☺ Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı. Şans meselesi ya da akıl meselesi 2 21 Yorumla Soran +1 yıl Sansli misin ki☺ Yorumla mihribann1 +1 yıl Çoğu zaman sansliyimdir Yorumla Soran +1 yıl Ay o zaman senle oynamam☺ Yorumla mihribann1 +1 yıl Oynamisligimiz var yani merak etme eskiden şişe cevirmede Yorumla Soran +1 yıl Sise cevirme oynamadim ama cok sansliysan bu oyunu sen kazanirsin olan bana olur☺ Yorumla mihribann1 +1 yıl Orası öyle Yorumla Soran +1 yıl Hmm peki kesin ben mi kazanirim diyorsun Yorumla mihribann1 +1 yıl Yoo hiç birşeyin sonucu olmadan kesinliği olmaz Yorumla Soran +1 yıl Ama cogu zaman sanslisin ki bu durumda masadan cirilciplak kalkan ben olurum Yorumla mihribann1 +1 yıl Bilemem orasını öyle işte Yorumla Soran +1 yıl Anladim peki kendimi soydurmadan gideyim☺ Yorumla mihribann1 +1 yıl tamam 😊😊 Yorumla Soran +1 yıl Yoksa rezil olacagim☺☺☺ Yorumla mihribann1 +1 yıl Tmm😊 Yorumla Soran +1 yıl Ama gizliyim ve ciplak kalsam da rezil olmam☺ Yorumla mihribann1 +1 yıl Amacın ne senin derdin soyunmak mi 😁 Yorumla Soran +1 yıl Yaaaa hayirrrr ben namuslu hanim hanimcik biriyimm☺☺ Yorumla mihribann1 +1 yıl Tabi canım belli belli 😁😁😁 Yorumla Soran +1 yıl Ya gercekten oyle ev kiziyim zaten 🙂🙂🙂 Yorumla mihribann1 +1 yıl Konuşmak istersen de buradan kivirmana gerek yok canım TKP at konuş 😊 Yorumla Soran +1 yıl Ettim☺ Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Genellikle insanlar ayni hamleyi bir algoritmayla yapar yani bunu cözüp her türlü kazanabiliyorsun 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Ama iste bazen cozulmeyebiliyor Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bilerek yenilme isteği lwmxlwxlsk 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Ya hayirrrrrrrrrrrr☺☺☺☺ Yorumla Soran +1 yıl Iyi olan kazanir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen hahzahhza Yorumla Soran +1 yıl ☺☺☺☺☺☺☺ ben iyiyim bence☺ Yorumla Soran +1 yıl Sen iddiali misin☺ Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kesinlikle ben olmazdım 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Iddialisin sevdim☺ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Abim sağolsun küçüklükten beridir kim ekmek almaya gidecek diye oynuyoruz ve artık karşıdakinin hangisini seçeceğini tahmin edebiliyoruz öyle ki artık tahmin ettiğimi tahmin ettiğini tahmin ederek ters köşe yapıyorum bazen Yorumla Soran +1 yıl Tehlikelisin☺ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabii ya. Trafik cezam var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 2 tane Yorumla Soran +1 yıl Hmm kural tanimazsinnnnn☺☺☺☺ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mahallede bana toredo diyorlar Yorumla
UluGökKurt Takip Et Master Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ay ben utanırım s. s. s. 1 0 Yorumla
crazyman50 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Deneyelim istersen ne olur 😂😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem☺ Yorumla crazyman50 +1 yıl Sen bilirsin merak edersen özelden yazarsın 😊 Yorumla
Handsomehell01 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 673 cevap paylaştı. Sen olursun 😀 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Oo iddialisin☺ Yorumla Handsomehell01 +1 yıl Tabiki 😀 Yorumla
_priwyett Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Deneyelim istersen bakalım kim çıplak kalıcak 😄 0 0 Yorumla
löpcenaz7 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Erkekler bu fırsatı hiç kaçırmaz 😈 1 1 Yorumla löpcenaz7 +1 yıl Sonunda herkes çıplak kalacak =) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ben bu tarz oyunları her zaman kaybederim. Daha bi kaç hamlede sanırım anadan soğma kalırım 🤣🤣
Yaaaaaaaaa kiyamam ☺
Ya işte aşktada kazanımıyom kumarda da
Bu oyunun bir hilesi olduğunu düşünmüyorum şans bence
Evet sans☺
Opps yakaladım, birileri soyunmak mı istiyor?
Ya hayir☺☺
Şans meselesi ya da akıl meselesi
Sansli misin ki☺
Çoğu zaman sansliyimdir
Ay o zaman senle oynamam☺
Oynamisligimiz var yani merak etme eskiden şişe cevirmede
Sise cevirme oynamadim ama cok sansliysan bu oyunu sen kazanirsin olan bana olur☺
Orası öyle
Hmm peki kesin ben mi kazanirim diyorsun
Yoo hiç birşeyin sonucu olmadan kesinliği olmaz
Ama cogu zaman sanslisin ki bu durumda masadan cirilciplak kalkan ben olurum
Bilemem orasını öyle işte
Anladim peki kendimi soydurmadan gideyim☺
tamam 😊😊
Yoksa rezil olacagim☺☺☺
Tmm😊
Ama gizliyim ve ciplak kalsam da rezil olmam☺
Amacın ne senin derdin soyunmak mi 😁
Yaaaa hayirrrr ben namuslu hanim hanimcik biriyimm☺☺
Tabi canım belli belli 😁😁😁
Ya gercekten oyle ev kiziyim zaten 🙂🙂🙂
Konuşmak istersen de buradan kivirmana gerek yok canım TKP at konuş 😊
Ettim☺
Genellikle insanlar ayni hamleyi bir algoritmayla yapar yani bunu cözüp her türlü kazanabiliyorsun
Ama iste bazen cozulmeyebiliyor
Bilerek yenilme isteği lwmxlwxlsk
Ya hayirrrrrrrrrrrr☺☺☺☺
Iyi olan kazanir
Aynen hahzahhza
☺☺☺☺☺☺☺ ben iyiyim bence☺
Sen iddiali misin☺
Kesinlikle ben olmazdım
Iddialisin sevdim☺
Abim sağolsun küçüklükten beridir kim ekmek almaya gidecek diye oynuyoruz ve artık karşıdakinin hangisini seçeceğini tahmin edebiliyoruz öyle ki artık tahmin ettiğimi tahmin ettiğini tahmin ederek ters köşe yapıyorum bazen
Tehlikelisin☺
Tabii ya. Trafik cezam var
2 tane
Hmm kural tanimazsinnnnn☺☺☺☺
Mahallede bana toredo diyorlar
oyun yarıda kalırdı :)
Ay ben utanırım s. s. s.
Deneyelim istersen ne olur 😂😂
Bilmem☺
Sen bilirsin merak edersen özelden yazarsın 😊
Sen olursun 😀
Oo iddialisin☺
Tabiki 😀
Bunla ilgili bi sitede var gel istersen😂
Deneyelim istersen bakalım kim çıplak kalıcak 😄
Karşimdaki tabiki😏😈
Asla böyle saçma oyunlar oynamam.
Ben olurum. Çünkü çölde kutup ayisi görürüm ben.
Ben kalkarim
Erkekler bu fırsatı hiç kaçırmaz 😈
Sonunda herkes çıplak kalacak =)
Sen tabiki
Ben olmam
Bu oyunda iyiyim😈😊
hic belli olmuyor
Sen olursun 😀