Kaç kilo almam gerek sizce. Yaşim 24 ama herkes 17 falan saniyor 😀
Bu arada çok zayif olup sonradan kilo alip normal saglikli kilosuna donenlerin yorumunu bekliyorum ozellikle.
Bu arada çok zayif olup sonradan kilo alip normal saglikli kilosuna donenlerin yorumunu bekliyorum ozellikle.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
benimle boyun nerdeyse aynı kardeşim çok zayıfsın en az 10 kilo alman lazım
Çok zayıfsın. Ben eskiden 42 kiloydum sonra 49'a çıktım şu an 46 yım. Boyum 158 cm olduğu için şu an kilom normal.
Nasil 49 oldunuz? Duzenli beslenerek mi
Aslında çevremde zayıf olduğum için çok laf yedim, sürekli kırıcı sözler söylediler bu yüzden sağlıksız bir şekilde kilo aldım. Yemek yedikten hemen sonra yattım, karbonhidrat ve şeker yemek için kendimi zorladım.
Ya gerçekten şu insanlarin kilo yüzünden kirici laflar etmesinden nefret ediyorum. Yok cok cilizsin yok siskosun yok dana gibisin iskelet gibisin. Ne kadar kotu kalpliler. Hic takmamak lazim onlari. Biz onlar icin degil kendi sagligimizi dusundugumuz icin kilo almak istiyoruz
İşte öyleleri yüzünden psikolojim fena halde bozulmuştu ama şimdi umursamıyorum.
Biraz zayıf bence de kardeşim. Eğer antrenman yapmaya başlayıp ton balığı, tavuk ya da baklagillere çok abanırsan sağlıklı kilo alır ve kasa çevirebilirsin
Sağolun. O dediklerinizi yaptim bir ay fitness yaptim 1 kilo bile almadim. Sizce neden olabilir
Metabolizmanız çok hızlıysa 25ten sonra daha rahat kilo alabilmeye başlarsınız belki bilemiyorum
Evet çok hızlı mesela 2 tabak salcali makarna yedim dedim kilo almşimdir kesin bi baktim yine 50 :o
Evet yaşına göre fazla zayıf
Çok zayıf çok hemde
Zayıflıkla küçük durmanın ne alakası var