Diğer Çok üşüyorum ne yapalım, İstanbul'u yakalım mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ne zaman gelecek şu sıcak hava dalgaları acep 🙄 Güncellemeler+1 yıl Tamam erkekler anlıyorum yanıyorsunuz ateşiniz başınıza vurmuş ama ben üşüyorum soğuk çünkü ve çünkü normali bu fhdnhdnd Çok üşüyorum ne yapalım, İstanbul'u yakalım mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
customanager Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 65% +1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=vqnk9HWbKRA 0 0 Yorumla
Yarımkilokıymaefekti Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Sende mi kapattin kombiyi, yastığa sarılıyorum artık ben ^^ 1 0 Yorumla
Almenrus Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kalın giyin İstanbulu yakınca sen değilde kuşlara ve diğer hayvanlara yazık olur... 0 1 Yorumla Soran +1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=uMtu6NcNTqU ytcute6 Yorumla
Jigo0001 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl Ben adanada yaniyieum 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yığidim aldır beni oralara Yorumla Jigo0001 +1 yıl Walla cam. acik. yatiyorum suan🤣🤣 Yorumla Jigo0001 +1 yıl Kimseyei aldiramam. Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
yunuscelik034 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İstanbul şu an sıcak aslında ama 😂 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Soğuk ben yorganin içinde üşüyorum bence sıcak değil bdbdhxbsh Yorumla yunuscelik034 +1 yıl Sen anadolu yakasındamısın avrupadamı 😂 Yorumla Soran +1 yıl Avrupa Yorumla yunuscelik034 +1 yıl Hee ben anadolu yakasındayım demekki oralar daha soğuk 😂 Yorumla Soran +1 yıl Üşüyorum ya Yorumla yunuscelik034 +1 yıl Gel ısıtiyim dicem olmicak yanlış anlicaksın neyse 😂😂 Yorumla
met96 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Sarılacak kimsen yoksa üzerini sıkı giy 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yorganın altındayım Yorumla met96 +1 yıl Sarıl sıkı sıkı Yorumla
muradd013 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ben evde atletle uyuyom sen nasıl üşüyon yaa🤣🤣 0 0 Yorumla
adropoflife Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Sürekli soğuk duş al , uşümezssin kurban 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. İstanbul bi sicak bi soguk 0 0 Yorumla
priwateman Takip Et Master Yaş: 44 , eic 31% +1 yıl Diğer konusunda 13,2b cevap paylaştı. Buraya bile tam gelmediki Şu an buz gibi hava 0 0 Yorumla
SteamPunker Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Sen yanıyorsun bence 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ulan yansam hissederim bdhdbhs Yorumla SteamPunker +1 yıl Yok mu ısıtanın Yorumla Soran +1 yıl Annem varda şimdi yanına uyurum gerek yok Yorumla SteamPunker +1 yıl İyi geceler o zamancık Yorumla
Darkweise Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Bu havada nasıl üşüyorsunuz ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gel ellerime dokun inanamazsan hdndhnd soğuk hava çünkü Yorumla Darkweise +1 yıl Ama İstanbulun sıcağıda çekilmiyor :D Şimdi ne güzel akşamları hafif hafif serin mis gibi. Avrupa yakasını yakalım sana ısınırsın. Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yakma 0 0 Yorumla
Karavicdanli0606 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 523 cevap paylaştı. Yakalım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Sende mi kapattin kombiyi, yastığa sarılıyorum artık ben ^^
Kalın giyin İstanbulu yakınca sen değilde kuşlara ve diğer hayvanlara yazık olur...
https://www.youtube.com/watch?v=uMtu6NcNTqU ytcute6
Ben adanada yaniyieum
Yığidim aldır beni oralara
Walla cam. acik. yatiyorum suan🤣🤣
Kimseyei aldiramam.
😂😂😂
İstanbul şu an sıcak aslında ama 😂
Soğuk ben yorganin içinde üşüyorum bence sıcak değil bdbdhxbsh
Sen anadolu yakasındamısın avrupadamı 😂
Avrupa
Hee ben anadolu yakasındayım demekki oralar daha soğuk 😂
Üşüyorum ya
Gel ısıtiyim dicem olmicak yanlış anlicaksın neyse 😂😂
Sarılacak kimsen yoksa üzerini sıkı giy
Yorganın altındayım
Sarıl sıkı sıkı
İstanbul bir halta yaramaz zaten, yak gitsin
Ben evde atletle uyuyom sen nasıl üşüyon yaa🤣🤣
Sürekli soğuk duş al , uşümezssin kurban
İstanbul bi sicak bi soguk
Buraya bile tam gelmediki Şu an buz gibi hava
Sen yanıyorsun bence
Ulan yansam hissederim bdhdbhs
Yok mu ısıtanın
Annem varda şimdi yanına uyurum gerek yok
İyi geceler o zamancık
Bu havada nasıl üşüyorsunuz ya
Gel ellerime dokun inanamazsan hdndhnd soğuk hava çünkü
Ama İstanbulun sıcağıda çekilmiyor :D Şimdi ne güzel akşamları hafif hafif serin mis gibi. Avrupa yakasını yakalım sana ısınırsın.
Ne bilelim acep
Yakalım.
Yaz gelse de az göt göbek görsek.
Boşver kombiyi yak
Gelmesin iyi böyle
Yakma
Yakalım
Yakalım beraber
Kimse aldırmıyor mu
Yakmaa
ısınmalisin