Elime geçen iki adet mikrodalga fırın transformatörlerinin çıkışını baştan sararak bunlardan kaynak makinesi yapttım daha doğrusu yapım aşamasında. az önce ilk denememi yaptom fakat trafolar aşırı ısınıyo
2.5lik elektrodu canavar gibi yakıyo ama ben bu trafoları nasıl soğutacam yarım saat kullandım birkaç profil kaynattım müthiş ısındı bilgisayar fanı fayda etmedi yumurta kırsam pişecek o derece. buları nasıl soğutacam acaba 220voltluk buz dolabı fanlarındanmı monte etsem çok büyük fan monte edersemde kasayı çok büyütmem gerekicek krarsız kaldım. yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
2.5lik elektrodu canavar gibi yakıyo ama ben bu trafoları nasıl soğutacam yarım saat kullandım birkaç profil kaynattım müthiş ısındı bilgisayar fanı fayda etmedi yumurta kırsam pişecek o derece. buları nasıl soğutacam acaba 220voltluk buz dolabı fanlarındanmı monte etsem çok büyük fan monte edersemde kasayı çok büyütmem gerekicek krarsız kaldım. yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Daha büyük PC fanları kullan birden fazla fan yapacak bir şey yok bide işlemci için alamıyorum soğutucu da güzel fikir onu kullan fanlarda onları soğutsun
Bilgisayar işlemci soğutuculari var alüminyum, onlardan yapıştır, termal macunu sür sabitle.
amaç nüveyi soğutmak olsa doğruda benim bakır sargıları soğutmam lazım herkes te levha kullan demiş. çoktan hallettim asprötör fanı monte ettim biraz fayda etti.
Levha kullan güçlü bir fan al levhayı soğutmak için
amaç nüveyi soğutmak olsa doğruda benim bakır sargıları soğutmam lazım herkes te levha kullan demiş. çoktan hallettim asprötör fanı monte ettim biraz fayda etti.
Sevindim hallettiysen
Nasil yani, sen ve kaynak makinesi? Ben kimim sen kimsin
Hiç anlamam ama , kaynak makinalarının fanlarının büyük oldugunu biliyorum. Bu arada bunu bir kadınmı yaptı helal olsun.
Ben üflüyorum, nefesim güçlü.
Soğutucu levha al ayrıca güçlü bir fan kullan
Bilmiyorum
Kaç yaşındasın ne okuyorsun
Dolapta
Soğutucu levha