Sizce güzelliğin tanımı ne?
iç güzelliği kastetmiyorum
isim veya linkte verebilirsiniz yada tarif?
iç güzelliği kastetmiyorum
isim veya linkte verebilirsiniz yada tarif?
link dahası yok sanırım ...
verdiğin linkteki kızı uzaylıya bennzettim.
ne kadar uzaylı? bir kadın vardı ve çok da kadın gibi değildi. yüzü gözü kaymış. hiç sevmem böylesini
link işte güzellik budurrrr
Cevap
19Cevap
ben biraz da tanım yapayım :) kızların güzelliğinin bir bütün olduğunu hatırlatmak isterim. yani çok sevimli bir yüzü vardır ama fizği berbattır. siler onun güzelliğini. tepeden tırnağa güzel olacak. yüz güzelliğini tarif etmek zor birşey ama ne kadar doğalsa ve makyajı ne kadar azsa o kadar iyi. uzun tırnak iğrenç (french ojeli olan daha da iğrenç). çok zayıf kız iyi değildir. az balık etli olacak başka bir tabirle dolgun olacak. boy çok önemli değil. ama eni boyu orantılı ev estetikolacak. falan felonn...
budur guzellık link
İsimde istiyorsan adı İpek olsun :) beyaz-pembe tenli olsun uzun siyah saçlı olsun kilolu olmasın ama zayıfta olmasın 90-60-90 derlerya öyle olsun :D hafif makyaj yapsın uzun tırnak ve ojesi KESİNLİKLE olmasın :) uzun tırnağa inanılmaz derece alerjim var nedenini bilmiyorum yediğim yemeklerin pastaların uzun tırnaklı biri tarafından yapıldığını öğrenirsem olduğum yere kusarım o derece
tırnak meselesi için +1
link
Aslı Tandoğan
güzelliğin tanımı buu :) Göze ve kulağa hoş gelen, hayranlık uyandıran, çirkin karşıtı.
buda link
:)) link nasıl :) gülşen bubikoğlu :))
nasıl yaniii anlamadımmm : ?
gökyüzü bile kıskanırdı gözlerini...
50-60 kilo, kısa siyah saçlı, olmadı kısadan az uzun kahve rengi, kısa doğal sarışın mavi gözlü çok güzel olurdu, kızıl da gayet hoş yada mavi pembe mor vb. ama kesinlikle uzun olamayacak 1.70-80 boylarında, güzel gülüşlü, sportif görünümlü..
bir içim su olurdu.
arife tarif gerekirmi şimdi yaa.
tamam işte sende yat.
Güzellik budur! link
güzelliği tarif edemem ama bi baktığımda bakmaya doyamadığım off Allahım dediğim ve içimin eridiği insanlar güzeldir :)
nedense bana her zaman saçları uzun gözleri renkli iddialı kızlar güzel gelmiştir yani öyle jessica alba gibi olması bana o kızın güzel olmadığını göstermez dediklerimin bi kızda olması beni o kıza karşı iter bilmiyorum tartışılabilir konu bu yani :D
link :)
sevistikten sonra hala cekici gelen kadin guzeldir. kisiye gore degisir .
Genelde bizler güzele güzel demeyiz bizim olmadıkça
güzel kız cameron diazdır bence. türklerden ise şansal büyükağa nın kızı ah ah bir tanıyan yokmu tanıştırın bana ama vermezler bana onlar zengin :D
ona ulaşmak imkansız olmalı ama azda olsa umut vermeli onu elde edebilmek için çok büyük engelleri aşmalıyız hemen teslim olmamalı
eğer gülüşüyle zamanı durduruyorsa güzel kızdır.
vanessa hessler
saçma saçma yorumlara bakma. güzellik budur. bırak baska işleri. güzel görmek istersena rada aç bak... dahada sölenecek laf yok
Susan Coffey nokta
tarifi yok :(
nazlı tolga
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar