neden dünyaya örnek olabilen bir tane bile türk devleti yok sizce? türklük büyükse gösterin büyük olduğunu gösteremiyorsanız boş yapmayın bana tarihten örnekler de vermeyin boşuna önemli olan şu andır
@ÂşkAdamı1990 osmanlı ne kadar türktü peki yüzde kaçı türklerden oluşuyordu onu hiç araştırdın mı? aynı bugünkü amerika gibi bütün milletlerden çok çeşitli bir devletti her türlü insan vardı osmanlıya bu yüzden türk devleti demek yanlış bence tıpkı amerikaya ingiliz devleti demek yanlış olduğu gibi osmanlı güzel devletti son 15 yılı hariç tabi
lafa değil icraata bakarım gerçekten övünülecek bişeye sahip olsan birşey üretirsin dünyaya bişeyler katarsın katamıyorsun boş yapma sevmiyorum burda yaşıyorum ne yapcan? gitmiyorum
@ÂşkAdamı1990 kanıt istemek suç mu? geçmişten değil şimdiden örnek göster bak ingilize amerikaya japona isviçreye nasıl gelişmişler dünyaya örnek oluyorlar türkiye ne yapıyor peki? ortaasyadaki türk devletleri ne yapıyor ne katkıları var dünyaya? elinde kanıt yok hiçbişey yok kuru kuru ezberlediğin boş ezberlerin var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yani diyor ki bin tane dünya verseler ben Türklüğümden vazgeçmem. Öksüz Türklüğüm derken de Türklüğüne kimsenin sahip çıkmamasından yakınıyor.
🇹🇷Ya Allah Bizmillah Allah'u Ekber🇹🇷
cCc
🇹🇷Ne Mutlu Türküm Diyene 🇹🇷
🇹🇷Ћץґи
🤘🤘
Türklüğün çok yüce olduğunu bu yüce ırkın yerini hiçbir şeyin doldurmayacağını söylemiş.
Şu öksüz Türklüğümü diyor ya öksüz kelimesine takıldım mesela 😄
Türkler hep tek ve yalnızdır ya dünyada öksüz orda o anlamı taşıyor bence
Hah işte bu öksüz kelimesine ondn takilmistim
Arkadaş ülkücü galiba 😀
😄Akaksksjsjsj
Dünyalara değişmem türklüğümü demek istemiş yani türk olmaktan gurur duyuyor bi nevi.
Onu anladimda öksüz kelimesine takıldım 😄
Ya neden bu cümleye bu kadar takıldın hahahah sinirlerim bozuldu. Sana gönderme yapmıyor merak etme 🤦🏼♀️
Ne göndermesi ve tiktokta gördüm böyle cümleyle gondermemi olur puajajajajaj k😂😂😂😂😂😂
Alttaki arkadaş yazmış bak işte ben o cevabı arıyordum 😂
Ciddi degildim zaten hahaha güldürdün ya sağ ol:)
Sende 😂😂😂
Türkçe dersi mi verelim 😂
Hı hı tabi 😏
Tamam canım. Öğretelim 😏
😏😏
😂😂
türklüğü önemli bişey zannediyor bunu yazan
Niye önemsiz mi
önemli olsaydı şu an dünyanın en iyi ülkeleri japonya amerika isviçre almanya ingiltere mi olurdu sence?
Sen senin ilkelerine sahip çık başka ülkeleri büyük türklüğü küçümseme küçümseyeceksende git oralarda yaşa.
Hamdolsun ben memnunum Irkımdan o senin fikrin
neden dünyaya örnek olabilen bir tane bile türk devleti yok sizce? türklük büyükse gösterin büyük olduğunu gösteremiyorsanız boş yapmayın bana tarihten örnekler de vermeyin boşuna önemli olan şu andır
@ÂşkAdamı1990 osmanlı ne kadar türktü peki yüzde kaçı türklerden oluşuyordu onu hiç araştırdın mı? aynı bugünkü amerika gibi bütün milletlerden çok çeşitli bir devletti her türlü insan vardı osmanlıya bu yüzden türk devleti demek yanlış bence tıpkı amerikaya ingiliz devleti demek yanlış olduğu gibi osmanlı güzel devletti son 15 yılı hariç tabi
lafa değil icraata bakarım gerçekten övünülecek bişeye sahip olsan birşey üretirsin dünyaya bişeyler katarsın katamıyorsun boş yapma sevmiyorum burda yaşıyorum ne yapcan? gitmiyorum
Sana laf anlatamam burda şimdi tartışırım ama sen yinede anlamazsın.. Yukarda yazdığımı anlayana kadar oku.
@ÂşkAdamı1990 kanıt istemek suç mu? geçmişten değil şimdiden örnek göster bak ingilize amerikaya japona isviçreye nasıl gelişmişler dünyaya örnek oluyorlar türkiye ne yapıyor peki? ortaasyadaki türk devletleri ne yapıyor ne katkıları var dünyaya? elinde kanıt yok hiçbişey yok kuru kuru ezberlediğin boş ezberlerin var