Cin insanın beyninde konuşur mu musallat olur mu belirtiler neler açıklamayı okur musunuz?

Selamun aleyküm arkadaşlar düzgün yorum yapacaklar yazsın. Bundan öncede soru sormuştum ama yorum yapan olmadı. bende vesvese var sürekli saçma şeyler söylüyor tövbe ediyorum bundan 4 gün önce uykudan uyandığımda doğrusu ne uyuyordum ne uyumuyordum ensemde nefes hissettim ve omzuma birisi vuruyordu zaten ondan öncede rüya görmüştüm ondan daha önce de kulağıma bir ses geldi sürekli aklımda intihar düşüncesi vardı dua edebiliyorum cevşen de taktım nedense gündüzleri vesveseler daha çok oluyor içimden ses konuşuyor acaba cin olabilir mi bilimsel olarak baktımda okb takıntı olabilirmiş hocaya mi gitsem ilaç mi alsam ayrıca evde kuran okuyan bir annem var evde dualara asılı vesvese aklıma gelince kendime zarar veriyorum biryerde cin musallat olan birisi farkına varmaz diyor aranizda cin musallat olan var mı ben benimle uğraştıklarını düşünüyorum herhangi cin falan görmedim şuana kadar mesela aynaya bakınca odada cin varmış gibime geliyor ve dua ediyorum oruç tutuyorum iftarda yemek yemiyorum ağlıyorum geçmişe kafam takılıyor iç sesim sürekli cümle kurup saçmaliyor delirmek üzereyim artık üni sınavına hazırlanıyorum hicbir şeye odaklanamiyorum arkadaşlarımla konuşamıyorum mesaj atıyorum mesela aklımdaki ses şu mesajı atarsan şöyle şöyle birisisin diyor artik biktim bu durumdan nasıl kurtulurum kafami duvarlara vuruyorum akşamları elimde tesbih tövbe ediyorum yoksa birisiyle konuşurken veya 2 dk bu vesveseler gidince diyorum ki kendime tamam gitti bu kötü düşünceler sonra tekrar geliyor kendimi suçluyorum cehenneme gideceğimi düşünüyorum
Cin insanın beyninde konuşur mu musallat olur mu belirtiler neler açıklamayı okur musunuz?