Diğer Yine ben geldim KizlarSoruyor beni tanıyor olabilirsin? Portakalkafalii Takip Et Xper 4 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Merhaba beni tanıyor olabilirsin çünkü bu 30. Hesabım olabilir abartmıyorum.Siz kaç hesap açtınız? Yine ben geldim KizlarSoruyor beni tanıyor olabilirsin? Cevapla Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Coiffeur34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Hoş geldin, karşim ben de 2 sene sonra geri geldim , sen beni tanıyor musun? Jsjsj ve önceki nickin neydi? ✂️ 1 3 Yorumla Portakalkafalii +1 yıl Ben seni tanımıyorum 😂 ama teşekkür ederim. Hoşbuldum. hangisi?🤣 Yorumla Coiffeur34 +1 yıl 😊😊 Yorumla Portakalkafalii +1 yıl 😇😇😇 Yorumla
Centirwomen Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl İlk hesabım erkek olarak açtığım için kapatıldı. Bu ikinci hesabım. 1 7 Yorumla Portakalkafalii +1 yıl Bende erkek olarak açmıştım birsürü 😂 Centirwomen +1 yıl Kadın olarak erkek açmak aslında en güvenlisi resmen abaza savıyor😅 Portakalkafalii +1 yıl Evet. Ama erkek olunca az görüş geldiğini farkettim 😂 Centirwomen +1 yıl Aynen bende onu farkettim mavili olmakta zor tabi 😅Ama takip atıp davet edince baya alıyorlar Portakalkafalii +1 yıl çok zor 😂 mavililere saygııı Centirwomen +1 yıl Aynen 😅 Portakalkafalii +1 yıl 😅😅😅
6MayısaSözümVar Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Çok hesap açtım kapattım, 2 master 3 yoda hesap kapattım, 6 7 xper olanları saymıyorum bile... 1 0 Yorumla
miroveteene_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Seni görmedim hiç görmedim kimsin sen 1 1 Yorumla Portakalkafalii +1 yıl Bilmem bende kim olduğumu bilmiyorum 😂 birsürü kişi oldum. Yorumla
sadececengiz Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 80% +1 yıl Şimdide puan toplamaya çalışıyorsun 1 5 Yorumla Portakalkafalii +1 yıl Yo eğlence için buradayım puanla pek işim yok. Yorumla sadececengiz +1 yıl Niye sürekli hesap kapıyorsun veya hesabın kapatılıyor? Çok yaramazsın belliki Yorumla Portakalkafalii +1 yıl Hesabım daha önce hiç kapatılmadı ben başka hesap açmak için kapattım. Yorumla sadececengiz +1 yıl Eğlenceyi seviyorsun Yorumla Portakalkafalii +1 yıl Evet Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Neden açıp kapatıyorsunuz ki 1 1 Yorumla Portakalkafalii +1 yıl Canım sıkılıyor öteki hesapta yeni başlangıçlar yapıyorum. Yorumla
Godtier Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Her hesapta farklı karakter he 1 7 Yorumla Portakalkafalii +1 yıl Hayır her hesap farklı karakter aynı. Yorumla Godtier +1 yıl Mm o mesele yani Yorumla Portakalkafalii +1 yıl Anlamadım 😅 üzgünüm mm ne demek Yorumla Godtier +1 yıl Hmm demek işt Yorumla Portakalkafalii +1 yıl He H sini niye koymaidn 😂 Yorumla Godtier +1 yıl Canım istediğinde koyuyorum xd Yorumla Portakalkafalii +1 yıl İyiymiş Yorumla
Covid__2021 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl neden cokmu atıldın 1 7 Yorumla Portakalkafalii +1 yıl Hayır kendim isteyerek yaptım. Yorumla Covid__2021 +1 yıl ok o zaman Yorumla Portakalkafalii +1 yıl :))) Yorumla Covid__2021 +1 yıl ne dıyım yanı Yorumla Portakalkafalii +1 yıl Neye ne diyisin? Yorumla Covid__2021 +1 yıl yok bırsey Yorumla Portakalkafalii +1 yıl pekala Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 43,8b cevap paylaştı. Tek hesabım bu 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hoş geldin, karşim ben de 2 sene sonra geri geldim , sen beni tanıyor musun? Jsjsj ve önceki nickin neydi? ✂️
Ben seni tanımıyorum 😂 ama teşekkür ederim. Hoşbuldum. hangisi?🤣
😊😊
😇😇😇
İlk hesabım erkek olarak açtığım için kapatıldı. Bu ikinci hesabım.
Bende erkek olarak açmıştım birsürü 😂
Kadın olarak erkek açmak aslında en güvenlisi resmen abaza savıyor😅
Evet.
Ama erkek olunca az görüş geldiğini farkettim 😂
Aynen bende onu farkettim mavili olmakta zor tabi 😅
Ama takip atıp davet edince baya alıyorlar
çok zor 😂 mavililere saygııı
Aynen 😅
😅😅😅
Çok hesap açtım kapattım, 2 master 3 yoda hesap kapattım, 6 7 xper olanları saymıyorum bile...
Seni görmedim hiç görmedim kimsin sen
Bilmem bende kim olduğumu bilmiyorum 😂 birsürü kişi oldum.
Şimdide puan toplamaya çalışıyorsun
Yo eğlence için buradayım puanla pek işim yok.
Niye sürekli hesap kapıyorsun veya hesabın kapatılıyor? Çok yaramazsın belliki
Hesabım daha önce hiç kapatılmadı
ben başka hesap açmak için kapattım.
Eğlenceyi seviyorsun
Evet
Neden açıp kapatıyorsunuz ki
Canım sıkılıyor öteki hesapta yeni başlangıçlar yapıyorum.
10 15 tane açmışımdır
Her hesapta farklı karakter he
Hayır her hesap farklı karakter aynı.
Mm o mesele yani
Anlamadım 😅 üzgünüm mm ne demek
Hmm demek işt
He
H sini niye koymaidn 😂
Canım istediğinde koyuyorum xd
İyiymiş
neden cokmu atıldın
Hayır kendim isteyerek yaptım.