Diğer Pandemi sonrası yapacağınız ilk şey nedir? Qashqaii Takip Et Guru Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ne yapmayı özlediniz bitse ilk şunu yapacağım dediğimiz ne var Pandemi sonrası yapacağınız ilk şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
zennur21 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Doya doya gezmek ve arkadaşlarımla buluşup saatlerce vakit geçirip sohbet etmek istiyorum. 2 7 Yorumla Qashqaii +1 yıl Offff offf inşallah bir an önce biter Yorumla zennur21 +1 yıl Amin amin. Yorumla Qashqaii +1 yıl Ben gezmeyi dolaşmayı çok seviyorum Yorumla zennur21 +1 yıl Valla sevmeyen insan bile bu kadar evde kaldiktan sonra sevmeye başlar😂 Yorumla Qashqaii +1 yıl Kesinlikle 😂😂😂 Yorumla zennur21 +1 yıl Ilk normalde döndüğümüzde istanbulun altını üstüne getireceğim ahdettim😂 Yorumla Qashqaii +1 yıl Beraber yapalım ne dersin 😂😂 Yorumla
Karamel41 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 85% +1 yıl Sülalece piknik yemek veya herhangi bir aktivite 2 4 Yorumla Qashqaii +1 yıl Bende gezmeyi ve mekanlarda yemek yemeyi çok özledim Yorumla Karamel41 +1 yıl İnş en kısa sürede gerçek olur Yorumla Qashqaii +1 yıl Amin inşallahBen normalde gezmeyi dolaşmayı yemek yemeyi çok seven biriyim çok sıkıldım Yorumla Almenrus +1 yıl En güzelli ormanda yürüyüş ya da denizde sahilde yürümek dalganın sesini duymak Yorumla
KAHVEdelisiii_ Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Karsıyaka ya gidip doyasıya kahve ıcmek alısverıs yapmak, ♥️😊☕ 3 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Doya doya gezmek ve arkadaşlarımla buluşup saatlerce vakit geçirip sohbet etmek istiyorum.
Offff offf inşallah bir an önce biter
Amin amin.
Ben gezmeyi dolaşmayı çok seviyorum
Valla sevmeyen insan bile bu kadar evde kaldiktan sonra sevmeye başlar😂
Kesinlikle 😂😂😂
Ilk normalde döndüğümüzde istanbulun altını üstüne getireceğim ahdettim😂
Beraber yapalım ne dersin 😂😂
Sülalece piknik yemek veya herhangi bir aktivite
Bende gezmeyi ve mekanlarda yemek yemeyi çok özledim
İnş en kısa sürede gerçek olur
Amin inşallah
Ben normalde gezmeyi dolaşmayı yemek yemeyi çok seven biriyim çok sıkıldım