@denizkizi_00 bu pakette 15 denye yazıyor bak gönderdiğin linkte. incelik kalınlık. mesela 5 denyeler süper ince olanlar. numara yükseldikçe kalınlık da artar. en son opak zaten😊😊
@denizkizi_00 rica ederim, ben teşekkür ederim. zaten adı üstünde ince çorap. çok çok bir fark pek yok aslında. sadece en inceyle en kalın arasında epey var. rengine dikkat eder alırım ben de. ama yazın rahat edersin, kışın da opaklar ya da denyesi yüksekler biraz daha sıcak tutar. bundan sonra gözüne çarpar artık😊😊🌸🌸
@sedaa_078 ten çorapta plak olanı tahmin ediyorum ama tercih hiç etmedim. Bundan sonra dikkat ederim. 🙃Kışın pamuklu çorapları tercih ediyorum daha ziyade. Senin ayağındaki gibi çoraplar tercihim oluyor pantolonun boyu kısa ise. İspanyol falansa üzerimdeki uzun çoraplar giyiyorum. Uzun çok tatlı desenleri olan çoraplar oluyor. Bugün dışarıda güneş vardı. Köyde de hava sıcaktır diye düşündüm ama güneş olsa da esiyordu. Dondum açıkçası. 😂Pantolonum, kazağım falan da inceydi. Allah'tan deri mont almıştım üzerime. O biraz ısıttı.
@denizkizi_00 kıyamam dikkat et bahar havası hasta eder. zevklerimiz benziyor. ama bu sorunun sahibi ben değilim, soranın çorapları onlar maalesef😊😊uzun desenlilerin bazısı aşırı tatlı ama aşırı❤️❤️
@sedaa_078 🙃 Teşekkür ederim, dikkat ederim. Sen de kendine dikkat et. Ben sorana hiç dikkat etmemiştim. O sanıyordum konuşurken. Ahahhaha. 😂Nasıl dalgınsam?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Bundan https://kelepir.com/enucuz/supermarket/gida-dii/corap/bayan-corap/penti-super-pantolon-corap-ten-rengi
bende de bundan vardı bugün, renk de denye de tatlı😊😊
@sedaa_078 denye ne demek
@denizkizi_00 bu pakette 15 denye yazıyor bak gönderdiğin linkte. incelik kalınlık. mesela 5 denyeler süper ince olanlar. numara yükseldikçe kalınlık da artar. en son opak zaten😊😊
@sedaa_078 Hiç dikkat etmemişim. 🙃Bakıyorum ve alıyorum ben. Hangisi tenime daha uygunsa ona dikkat ediyorum sadece. Teşekkür ederim, öğrenmiş oldum.
@denizkizi_00 rica ederim, ben teşekkür ederim. zaten adı üstünde ince çorap. çok çok bir fark pek yok aslında. sadece en inceyle en kalın arasında epey var. rengine dikkat eder alırım ben de. ama yazın rahat edersin, kışın da opaklar ya da denyesi yüksekler biraz daha sıcak tutar. bundan sonra gözüne çarpar artık😊😊🌸🌸
@sedaa_078 ten çorapta plak olanı tahmin ediyorum ama tercih hiç etmedim. Bundan sonra dikkat ederim. 🙃Kışın pamuklu çorapları tercih ediyorum daha ziyade. Senin ayağındaki gibi çoraplar tercihim oluyor pantolonun boyu kısa ise. İspanyol falansa üzerimdeki uzun çoraplar giyiyorum. Uzun çok tatlı desenleri olan çoraplar oluyor. Bugün dışarıda güneş vardı. Köyde de hava sıcaktır diye düşündüm ama güneş olsa da esiyordu. Dondum açıkçası. 😂Pantolonum, kazağım falan da inceydi. Allah'tan deri mont almıştım üzerime. O biraz ısıttı.
@denizkizi_00 kıyamam dikkat et bahar havası hasta eder. zevklerimiz benziyor. ama bu sorunun sahibi ben değilim, soranın çorapları onlar maalesef😊😊uzun desenlilerin bazısı aşırı tatlı ama aşırı❤️❤️
@sedaa_078 🙃 Teşekkür ederim, dikkat ederim. Sen de kendine dikkat et. Ben sorana hiç dikkat etmemiştim. O sanıyordum konuşurken. Ahahhaha. 😂Nasıl dalgınsam?
@denizkizi_00 teşekkür ederim. çok pardon yanılttım😀😀😊😊
@sedaa_078 Estafurullah 🙃
Zevkime uygun iki insan konuşsak mı acaba :)
@denizkizi_00
@sedaa_078 @sedaa_078
Olm ayak bileğine bakınca velet gibi hissettiriyor djdg
niye aqq dgdfgd
Çok küçük gibi kalsiyumsuz gibi ıykkk djdj
küçük bilekli ince belliyim tatlım ben fdgdgdf
https://m.youtube.com/watch?v=GPI_TAeCFPs
Fotoğrafa bak ya sesli güldüm 😅 çorap yok.
dgdgddgfd
@sevmistim064 hayır çorabı bahane ederek kalçasını göstermeye çalışan, gösterirken de iki büklüm olan bir kıza güldüm.)
tm
Benim çorapları görsen tam benim tarzımı yansıtıyor ama ablam almıştı çorapları hediye bana ve renkleri güzel seçmişti hatta bir tanesi bordo sarı😂😂
Ulan çorapla karışık millete bacaklarını gösteriyorsun. Bizde aptalız ya anlamıyoruz. Sensin yaşar 😂
Bu kadar seksi bir çorap yok maalesef😕😂
tekini veriyim sana dfgdgd
Olmaz tek işimi görmez sjsfklf
ikisini veririm aşk olsun dgdgd
💋💋
İnanmıcaksınız resimde atarım hepsi dümdüz siyah 50 tane var 40 tanesi daha açılmamış.
Normal düz gri çorap. Kalça detayına da hayran kaldım.
yün çorap var şu an üşüteceksin üstünü giy :D
burası sıcak sdfsfs
bellii oluyo ateşin yükselmiş 😂😂
fhggfhgf
Çorabını göstermeye çalıştığına gönülden inananlar beğensin :D
Eksilemiş birde maymun :D :D
Kaç kişi çoraba baktı çok ama çok merak ediyorum 😅👏
ben de bundan var
Çorap yok aşkım götünü yerim
afiyet olsun aşkım sfsdfsfds
🍒💋🔥
bu harıka corabada laf soyleyenın... gayet sanatsal bakıyorum ben olaya cok begendım :)
çorap yok😂
senin eski hesabın mı vardı sanki dfgfgd
hayııır tanışıyor muyuz
bu kullanıcı adına benzer bi arkadaşım vardıda o yüzden sordum
a yok tanışmıyoruz
Keşke amacın gerçekten çoraplarını göstermek olsaydı
Yeşil renkte üzerinde karpuz desenli Çoraplarım var şu an 😂
İnsanların yüzde doksanının çoraplarına bakmadığına yemin edebilirim ama ispat edemem
İspat edebilirsin yorumlara bakman yeterli😂
Hiç o açıdan düşünmemiştim sjsjjs
Kusura bakma da bu nasıl foto, çorap niyetine en fazla bacağını çekersin. Fotonun yarısında baya trol soru ya da cinsellik sorusu sandım.
Gerçekleri yediremeyecek olanlar disslike butonuna abanın lütfen
Ben çorap giymeyi sevmiyorum
Çorabın haricinde herşeyi sergilemişsin :d
asdklfj cok iyimiş ya cok begendim aslkdjfşasd
Balon tutan pandalı gri bir çorap
Çorap bahane bacaklar kalça sahane 😊
Çorap giydiğimi hatırlamıyorum.
Corap gorunumlu g*t gosterisi 😂
Soru kesinlikle Çorapla alakalı, ben ikna oldum.
+18 yazıyor üstünde valla😃😃😃
bılek corap varda bıraz daha yukarı cekebılırdın
otmeyen kus
Çok tatlı böyle çoraplar
Düz siyah sevmiyorum öyle renkli seyler
tam koklatmalık çoraplar
Supermanli bi çorap var şu an 😃
İç çamaşırını daha çok merak ettim:)
Mor renk üzerinde kiviler olan
Sen ayağını değil ki gtünü çekmişsin 🤭🤭🤭
Çorapsızız
Beyaz 😊
Yooookk
Çorap yok
Çorap göstemek bahane, g**t sergilemek şahane.
Şu an yok
yok.
Beyaz baber çorap
çorabın yakışmış iyi açıdan bakmak gerek :d
Pamuklu
Çorap yok
Siyah.
Tuhafsın 😀🍋
Çorap yok napcaz 😂
Düz yeşil
çorap yok😂
mavimsi