5 senelik evliyim, muhteşem bir evliliğim var eşim evlendiğimizden beri her cumartesi güllerle bana kahvaltı hazırlar. İkimizde çalışıyoruz ev işlerinde yardımcım var bu arada 2 cocuğumuz var eşimle yatak hayatımız muhteşem beni tatmin eden böyle erkek görmedim, daha öncede ilişkim olmuştu ayıptır söylemesi eşim gibisi yok cok fena yatakta... Darısı diğer kızlada, diyeceğim de öyle erkek biraz zor bulursunuz :) her neyse bizim evlilik yıl dönümümüz var, 2 senedir o bana sürpriz yapıyor geçen sene en pahalı lüKS bir otele gittik ondan önceki sene 3 hafta benim için işinden izin aldı ve yurt dısı turu yaptık. Bu sene de ben yapmak istiyorum fakat ben onun kadar becerikli değilim evde sürpriz hazırlıcam. Ee fazlasını da erkekler yapsın dimi? Fikirlerinize ihtiyacım var. TROLL, FAKE DİYECEKLER 👎 İŞARETİ ALACAK BİLGİNİZE. BU DA DEMEK OLUYOR Kİ SAYFADA XPERİNİZ AZALACAK
Güncellemeler
+1 yıl
Sayfa masallah fesat dolu🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
ilk defa evlilik ve yatak hayatı bu kadar mutlu giden bir çift gördüm. Allah bozmasın maşallah diyelim :)
Sağol darısı basına 😊
benimki evlilikte yatak bmbok afedersin, böyle çiftleri görmek sevindiriyor :)
Ya ben neler gördüm bi bilsen... Yani zamanında cok üzüldüm artık mutlu olmayı hak ediyorum
mutlu ol, iyi bak kendine, ne olur gözün, arkada kalmasın :D
iç giyimini değitir arkadaşım çok etkileyici oluyor eşimden biliyorum çünkü.
İç giyimin alasını giyiyorum temizlikçiden sekreter oldum
hmm bak bunlar muhteşem inan abna evliliği monotonluklar öldürüyr ama böyle fantazilerde hep heyecan katıyor bizde çok yaparız eşimle.
Boype esler var ya bizimkisine bakınca ahhh çekiyorm
Daha fazla etkilemeye çalışma bi sonrakinde daha daha fazla etkilemeye çalışmak zorunda kalırsın herşey yolundaysa icat çıkarmaya gerek yok ha vars abi şikayet değerlendirirsin ama yoksa kaşınma bence
Sen ona bu sene evde süpriz bi masa hazırla. Seksi kıyafetler eşliğinde
Evimiz dubleks ve cok büyük, s.. KS odamız var grinin elli tonu gibi
O zman daha heyecanlı. Onu s. KS odasına dogru yönlendirecek bir plan süper olur.
Bizim evlilkte de s. KS hayatımız yerlerde sürünüyor
bugüne kadar ona hiç yaşamadığımı bir şeyi yaşatabilirsin evde onu en çok etkileyecek şey bu olacaktır eminim.
Şu korona da olmasa millet harcanacakmış resmen. Her gün birbirinden yaratıcı hikayeler okuyoruz.
Eniştenin yanına onun kadar iyi bir ortak almazmısın süpriz olur 😍
Yok artık
Büyük süpriz olur bu seçeceğiz es geçme 😂😂
Nedense biraz bencilce bi davranisiniz var gibi geldi, yaniliyor olabilirim tabi...
Neden ki
Ne bilim yazdiklarinizi okuyunca oyle geldi iste "Ee fazlasını da erkekler yapsın dimi?" gibi seyler yani hep karsi tarafdan erkekten bekleyen bir hava, pek benlik degil...
Öyle malesef
Belli fark ettim zaten hemen iste. Altta da gordum birisine yazmissiniz "Sen benim fiziğimi görsen sen bile gözünü ayıramazsın" yani cok kendini begenmis ego havasi var, tabi benim umrumda degil senin kisiligin...
Zaten erkekleri kişilik etkilemez fizik etkiler. ;)
Iste bu genellemenizle hatalisiniz ya...
Yalan makinası bu kadar olurdu sanırım. Hayallerrr hayallerrr ah ahh mutlu olan birinin bence hem burda hemde buraya yazacak kadar aptal olduğunu hiç zannetmem. Hadi by mutsuz insan
Sus kız fesat
Dikkat et nazar değmesin
Kimse nazar edemez merak etme
Uç fantezileriniz var mı
Evet
Düşünülebilir 😉
Bişey yapma aynen devam et
@gmzelciii sen xper2 mi oldun bakıyım. Aman aman nasıl da olurmuş xper2. Çok tatlısın
Dikkat et kocanı kapmasın birisi
Sen benim fiziğimi görsen sen bile gözünü ayıramazsın
Fizikle değil ruhla tahrik edersin aklını çelersin 😀
Her türlü ederim erkekler oltaya hemen geliyor ;)
Bakalım fiziğine belki sen bizi kaparsın
Oyuncakların var mı
Var hersey
😂ben sana atiyim önce trol seni👎👎👎👎👎
abla şükret bence
Benim xperimi azaltsana azgın trol kız :D
Memnuniyetle 🤣
Saol :D
Ne demekk rica ederim her zaman 🤣🤣🤣
Artık bugün kocanla yatağı kırarsınız. Baya görüş aldın soruna 😂
Gideyim de yatsan dan yatak bakayım bu dayanmaz aksam bize 😄😄😄
Ben yatakçıyım getiriyim size. Yardımcı olurum siz sallanırken 😂