Diğer Ben Batman'ın en meşhur kızıyım batmanlı var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Beni batmanda tanımayan erkek yoktur. 7'sinden 70'ine herkes tanır beni aşklarım 😍😘🥰💋 Güncellemeler+1 yıl Tahminleri alayım meşhur olma sebebim? Ben Batman'ın en meşhur kızıyım batmanlı var mı? Cevapla Erkek Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Diğerkâm1i Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Tahminlere ne gerek var ki iyi bir şekilde tanınıyorsanız da kötü bir şekilde tanınıyorsanız da bu soruyu ve bu yorumları yapanın içindeki üstü kapalı da olsa kendini belli etti zaten. Sonuç: Rezalet. 1 0 Yorumla
6MayısaSözümVar Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl 27 yaşımdayım batmanda büyüdüm 25 yıl sorana Batmanlıyım diyorum, 18 yaşında bebeler anca elimi öper benim tanıyacakmışım haha 😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Aslen nerelisin Yorumla 6MayısaSözümVar +1 yıl Trabzon Yorumla Soran +1 yıl Bayılırım Karadeniz erkeğine Yorumla 6MayısaSözümVar +1 yıl Hmmm hiçte öyle durmuyon 😑😂 Yorumla
GoldenFireball Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Köyden indim le cane Batmana vardımBatmandan Diyarbekire bir bilet aldımKara tren bozuldu Silvan düzündeO yaban yollarda hasrete kaldım.😅 0 0 Yorumla
Helheim Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Peki benim bunu Bruce Wayne'nin kızı olarak anlamam 0 0 Yorumla
SteamPunker Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Sen öyle deyince biz başka türlü düşünüyoruz ama 😈 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hayırdır neden herkes tanırmış seni? Sevgilim orada görev yapıyor uzak dur ondan 1 0 Yorumla
Lieword Takip Et Xper 1 Yaş: 20 7 ay Eğer hallen. Batmandaysan bende senle tanışmak isterim ;) 0 0 Yorumla
Osmanlı-Beyefendısı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Desene sana corona bulaşsa Batman yok olur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha Yorumla
Manyakus_06 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Neden tanırlar acaba hepsiyle fanfinifon mu 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Vücudun harika Yorumla Manyakus_06 +1 yıl Sağol Yorumla Soran +1 yıl Tatlı şey Yorumla
EnBüyükİskender12345 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 33% +1 yıl hepsine vermissin yani o derece he mi 0 0 Yorumla
Apsuara Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Batmanda herkes herkesi tanır. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen kimsin Yorumla Apsuara +1 yıl Süleyman çakırım ben Yorumla
Tarkan24 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Batman 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Batmanlı mısın Yorumla Tarkan24 +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Şekerrr Yorumla Tarkan24 +1 yıl Ne şekeri anlamadım sizi Yorumla Tarkan24 +1 yıl Neyin meşhur be, nersen bilelim Yorumla
OnurcanANK Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Diğer konusunda 879 cevap paylaştı. Şeymi dostum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eskort musun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Cevabını sonra yazacağım herkes sürpriz olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Tahminlere ne gerek var ki iyi bir şekilde tanınıyorsanız da kötü bir şekilde tanınıyorsanız da bu soruyu ve bu yorumları yapanın içindeki üstü kapalı da olsa kendini belli etti zaten. Sonuç: Rezalet.
27 yaşımdayım batmanda büyüdüm 25 yıl sorana Batmanlıyım diyorum, 18 yaşında bebeler anca elimi öper benim tanıyacakmışım haha 😂
Aslen nerelisin
Trabzon
Bayılırım Karadeniz erkeğine
Hmmm hiçte öyle durmuyon 😑😂
Köyden indim le cane Batmana vardım
Batmandan Diyarbekire bir bilet aldım
Kara tren bozuldu Silvan düzünde
O yaban yollarda hasrete kaldım.😅
Peki benim bunu Bruce Wayne'nin kızı olarak anlamam
Sen öyle deyince biz başka türlü düşünüyoruz ama 😈
Hayırdır neden herkes tanırmış seni? Sevgilim orada görev yapıyor uzak dur ondan
Eğer hallen. Batmandaysan bende senle tanışmak isterim ;)
Desene sana corona bulaşsa Batman yok olur
Ahaha
Neden tanırlar acaba hepsiyle fanfinifon mu
Vücudun harika
Sağol
Tatlı şey
hepsine vermissin yani o derece he mi
Neden ünlüsün acaba ahsaga
Diyarbakır'da şuben var mı
Ben niye tanımıyorum canım Niye meşhursunn
Batmanda herkes herkesi tanır.
Sen kimsin